Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θέλω να βάλω σπίτι ενα ποδήλατο γυμναστικής και εναν πάγκο με μπάρα όπου θα κανω σχετικά λίγα κιλά σε πάτωμα όμως ξύλινο.

Φαντάζομαι οτι χρειάζομαι κάποιο προστατευτικό κάτω απο τα μηχανήματα .

Σκεφτόμουν να βάλω κομμάτια τάπητα τύπου παζλ εκει που πατάνε τα μηχανήματα μόνο..

Εχω δει και του jumbo τους τάπητες αλλά σκέφτομαι μήπως να πάω σε κάτι πιο ακριβό.

Οι διαστάσεις που χρειάζομαι ιδανικά είναι 2.00χ2.00 μέτρα ή και λίγο παραπάνω.

Επίσης εχω δει κάποια επώνυμα τύπου toοrx και αντίστοιχα γυμναστηρίου που έχουν κοντα στο 50άρικο για 2.00χ1.00 μέτρο και δεν ξέρω κατα πόσο αξίζουν για την δουλεια που το θέλω.

καμιά ιδέα;

Edit τελικά κατέληξα σε ρολό καουτσουκ ως πιο ενδεδειγμένη λύση προτάσεις τιμές ανα τετραγωνικό μέτρο;

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά μετα απο αναζήτηση κατέληξα σε ρολο καουτσούκ ή πλακίδια καουτσούκ γιατι το τατάμι δυστυχώς δεν προστατεύει στο θέμα οργάνων γυμναστικής.

Ειναι καλύτερα για προστασία δαπέδου απο βαριά όργανα και αντικείμενα σε περίπτωση πτώσης απο τι το αφρώδες τατάμι.

Γνωρίζει κανείς φθηνό ρολό καουτσουκ ανα τετραγωνικό εντός αττικής με πάχος τουλάχιστον 6mm ; 

Ιδανικά να κόβει στα μέτρα που θέλεις.

Οσα εχω βρεί δίνουν όλο το ρολο 12ΤΜ (1.20χ10M) και το μαλλί πάει πανω απο 150 ευρώ για  τα 6MM Πάχος .. 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

μισο ρολο δε νομιζω να σου δωσει κανεις

εγω οταν ειχα παρει ειχε βγει καπου στα 300ε 1 ρολο 15τμ. Αλλα νομιζω ειναι 10mm οχι 6

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fredd0 είπε

μισο ρολο δε νομιζω να σου δωσει κανεις

εγω οταν ειχα παρει ειχε βγει καπου στα 300ε 1 ρολο 15τμ. Αλλα νομιζω ειναι 10mm οχι 6

Κάποια Site γραφουν οτι κόβουν διαστάσεις απλά είναι Out of stock...

για 7-8 τετραγωνικά ειναι ουσιαστικά η χρήση.

Τα 10mm είναι σαφως πιο ακριβά και μάλιστα στα 15ΤΜ

τα 6mm βγαίνουν 11-12€ το τετραγωνικό απο νορμάλ εταιρείες και όχι απο αυτους που το δίνουν 20+ ευρώ και ψάχνουν για κορόιδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...