mameloukos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Καλησπερα σε ολους,ηρθε η ωρα να ζητησω και εγω τα φωτα σας. Εκανα αναβαθμιση απο vodafone adsl 24 σε VDSL 50 πριν 2 μηνες περιπου. Ειμαι συνδρομητης vodafone internet εδω κ σχεδον 2 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. To router που μου δωσανε ειναι το γνωστο ΖΤΕ Η267Α και η ταχυτητα ηταν super μεχρι πριν 10 μερες που ξεκιναει το μαρτυριο. Αρχισε να πεφτει το ιντερνετ καθε 10λεπτα με 1 ωρα και με το που εκανα restart το router ειχα παλι κανονικα ιντερνετ. Καποιες φορες παει απο 45mbps σε 5mbps-0.2mbps και μετα κοβεται,αλλες φορες απλα πεφτει. Στην αρχη οταν επεφτε το ιντερνετ το φωτακι στο ρουτερ ηταν πρασινο,τωρα αλλες φορες μενει πρασινο αλλες φορες σβηνει.Πηρα τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη της vodafone και μου στειλανε τεχνικο. Ηρθε,συνδεσε το modem με την κεντρικη καλωδιωση της πολυκατοικιας και μου ειπε οτι το ρουτερ συγχρονιζει τελεια και οτι υπαρχει βλαβη στα καλωδια του σπιτιου η σε καποια τηλεφωνικη πριζα. Του λεω "ναι αλλα γιατι οταν κανω ρεσταρτ το ρουτερ φτιαχνει το ιντερνετ?" Μου λεει το ρουτερ λειτουργει μια χαρα το βλεπω στις μετρησεις. Του απανταω οτι το βλεπεις το ρουτερ για 10 λεπτα,και εγω οταν το κανω restart παλι πιανει full ταχυτητα μεχρι να ψοφισει παλι μετα απο λιγη ωρα. Μου λεει φερε ηλεκτρολογο και αν δεν φτιαξει θα το ψαξει και αλλο. Ηρθε ο ηλεκτρολογος βρηκε μας ειπε μια βλαβη σε μια τηλεφωνικη πριζα,αλλαξα κ την καλωδιωση αλλα ακομα τα ιδια.Μεσα σε αυτες τις 10 μερες υπηρξε ενα διαστημα 2 ημερων που ειχα κανονικα ιντερνετ μεχρι να με απογοητευσει παλι.... Ζηταω βοηθεια γιατι ξερω οτι η vodafone δεν δινει κωδικους οποτε δεν μπορω να παρω καποιο aftermarket. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι εκτος απο το ρουτερ?
aGka8l Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Φυσικά πολλά πράγματα, το ρούτερ μπορεί να ναι του κιλού αλλά δεν την παίζει τόσο γρηγορσ , αφού έχεις αλλάξει κ καλωδίωση καινούρια ξαναπάρε στην βοντα και πρήξε τους
mameloukos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τους κάλεσα πάλι. Μου είπαν ότι ο τεχνικός έχει δηλώσει ότι πιθανόν υπάρχει βλάβη στην κεντρική καλωδιωση και πρέπει να αλλαχτουν τα καλώδια. Λένε ότι υπάρχει μεγάλη απόκλιση από την κεντρική μεχρι το σπίτι για αυτό πέφτει το ίντερνετ γιατί μαζεύει πολλά σφάλματα η γραμμή. Θα σας ενημερώσω όταν τελειώσει ο ηλεκτρολόγος Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από mameloukos
mameloukos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 μηνα μετα και ακομα το προβλημα παραμενει. Ηρθε παλι ηλεκτρολογος,αλλαξε την κεντρικη καλωδιωση και το αποτελεσμα παλι το ιδιο. Πηρα τηλεφωνο την vodafone και τους ειπα οτι το προβλημα παραμενει και με βαλατε να πληρωσω 110 ευρω χωρις αποτελεσμα. Μου ειπαν οτι θα ερθει παλι ο τεχνικος τους να το κοιταξει. Ηρθε και ειδε τα καινουρια καλωδια και ειπε ναι το προβλημα δεν ειναι δικο σου θα ενημερωσουμε τεχνικο του ΟΤΕ. Ηρθε ο τεχνικος του ΟΤΕ μετα απο μια μερα μετρησε εκτος σπιτου και ειδε οτι η συνδεση ειναι καθαρη. Οταν του ειπα "και τι μπορει να φταιει, ειναι ενα μηνα ετσι" μου λεει παμε σπιτι σου να μετρησω και απο μεσα αν και κανονικα απαγορευεται γιατι δεν ειναι αρμοδιοτητα του ΟΤΕ. Μετρησε και μεσα και μου ειπε ειναι ολα καλα το προβλημα ειναι του ρουτερ. Τηλεφωνο παλι στην στην Vodafone και μου ειπανε οτι θα μου στειλουνε καινοριο ρουτερ. Μετα απο μια μερα ηρθε το ρουτερ,το συνδεσα με διαφορετικα splitter και καλωδια απο το προηγουμενο αλλα ακριβως το ιδιο προβλημα παραμενει. Τι αλλο μπορω να κανω?Αν διαλεξω να αλλαξω παροχο θα πρεπει να πληρωσω το προστιμο ενω εδω και ενα μηνα δεν εχουν διορθωσει το προβλημα? Εδω η πρωτη φωτογραφια την ωρα που συνδεεται και η δευτερη την ωρα που ψυχοραγει Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από mameloukos
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 a.τυπικα φτιαξε σωστα την καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf β.βγαλε το fast path και βαλε Interleave να δεις αν θα παιξει καλυτερα.ρουτερ εχεις αλλαξει δενφταιει κατι ,καλωδιωση αλλαξες δεν φταιει οποτε το μονο που μενει ειναι η απερχομενο που θα πρεπει να το δωσει η vodafone για να γινει αλλαγη απο οτε και να σου δωσει αλλο ζευγαρι ή μετα καποιο θεμα στην καρτα του dslam. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Με πήραν και μένα για προσφορά (σκατά προσφορά) 32 ευρώ. Το σήκωσε η μάνα μου βέβαια επειδή δεν ήμουν σπίτι. Η ερώτηση μου είναι άλλη. Σε περίπτωση που δεχτώ την προσφορά, θα πρέπει να πληρώσω τίποτα; Πχ το ρουτερ;
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 On 15/09/2018 at 11:05, UsualSuspect__ said: Με πήραν και μένα για προσφορά (σκατά προσφορά) 32 ευρώ. Το σήκωσε η μάνα μου βέβαια επειδή δεν ήμουν σπίτι. Η ερώτηση μου είναι άλλη. Σε περίπτωση που δεχτώ την προσφορά, θα πρέπει να πληρώσω τίποτα; Πχ το ρουτερ; σε adsl το πληρωνεις σε vdsl οχι.εξαιρεση η cosmote που σου δινει και στο adsl. η cosmote παιζει να σε γυρισει σε Voip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα