Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, adi32 είπε Ενα μεγάλο ποσοστό γυρίζει τα ρολόγια και κλέβει και την πληρώνουμε οι υπόλοιποι λαλακες. Υπάρχουν και ειδικοί ανθρωποι που κάνουν τη δουλειά αυτή. Αν είσαι νόμιμος μόνο πληρώνεις αν είσαι απατεώνας καλοπερνας. Στη ΔΕΗ τόσες δεκαετίες τρώγανε με χρυσές μασέλες. Μίζες τρελές παροχές τρελές κλπ. Ιδιωτικοποιηση να ξεβρωμισει ο τόπος. Στον ΟΤΕ πριν χρόνια πληρώναμε λογαριασμούς 300000 δρχ μόνο για να μιλάμε λίγες φορές τη μέρα για να συντηρούνται τα τρωκτικά ψηφοφόροι Και όλα αυτά γιατί ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί οι μετρητές με ηλεκτρονικούς έξυπνους μετρητές να στέλνουν την μέτρηση μέσω δορυφόρου, κι αν πας να πειράξεις τίποτα ενημερώνουν την ΔΕΗ αυτόματα. 17 ώρες πριν, Goriillaki5 είπε Εμας στο σπίτι,μας το έκοψε η ΔΕΗ... (Πέρασε το 1.000ρικο γι αυτο...) Έτσι ,για πρώτη φορά στη ζωή μας ζούμε χωρίς ρεύμα ...γίναμε φτωχαδακια. (Εγώ μακροχρόνιος άνεργος,η μητέρα μου σε πολυ μεγάλη ηλικία, χαμηλοσυνταξιουχα χηρείας ...) Η δεη θέλει το 30% (375€)+ 130€ αλλαγη ονόματος... (αρα 500 περίπου) Θα μένουμε καιρο έτσι,δυστυχώς.αλλιώς θα κάναμε τη ρύθμιση αυτή,τα υπόλοιπα τα θέλουν σε 12 δόσεις (τα 800 περίπου) Τώρα δε έστειλαν λογ/μο...στους άλλους ήρθαν σε όλους στη πολυκατοικία...απο αρχή μήνα! Άραγε πόσο καιρό θα περιμενουν ; Μετα θα στείλουν ...εξώδικο για ολο το ποσό+ πάγια; εξάμηνο +? Εύχομαι μη μείνει κανείς σας και καλοκαίρι που ήταν /είναι ακόμα...Χωρίς ψυγείο,τηλεόραση,δροσιά... Δε παλεύεται... Αλλά μας τσάκισαν. Ολο 130+ ερχόταν λογ/μος ,ειδικά χειμώνα έφτανε 230-260...το εκκαθαριστικό. Μονο τώρα τελευταία μια φορά,"λίγο" 100+ Με έναντι...σε ΑΤΜ...ανέβαινε το χρεος. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι! (Όσο έμεινε ..) Σίγουρα θα άλλαζα πάροχο αν δε υπήρχε το χρεος αυτο. (Πρώτη φορά στη ζωή μας προς ΔΕΗ) Εύχομαι να καταφέρετε να ξεπεράσετε το πρόβλημά σας, πραγματικά εγώ μόνο που το σκέφτομαι να κάτσω χωρίς ρεύμα δύο μέρες μου έρχεται να σαλτάρω. Τις προάλλες με το blackout δεν είχαμε ρεύμα για 4 ώρες, έσβησε ο υπολογιστής και έπεσα και ξάπλωσα για μεσημέρι γιατί δεν είχα να κάνω τίποτα....
Dannie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μακρια απο ταχυδρομειο και ebanking. Εχουν προμηθειες. Μεσω του site της ΔΕΗ 5 λεπτα ειναι με καρτα και τελος. Ουτε προμηθειες τιποτα και πηγαινουν απευθειας τα χρηματα. Και οτε αρχισαν να βαζουν προμηθειες τα ebanking χθες τον πληρωσα μεσα απο το cosmote app στο κινητο με καρτα σε μισο λεπτο την εχω παντα αποθηκευμενη γιατι βαζω καρτες απο εκει. Ναι στο σαιτ ειναι ευκολο και μαζευεις και αφορολογητο.
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, blackdeagle είπε Συμφέροντα, μπορεί καποιο ανώτατο στέλεχος να έχει δωροδοκηθεί οπως γινετε παντα Δηλαδη προσπαθουν να την απαξιωσουν και να τη πουλησουν σε εξευτελιστικη τιμη διοτι εχει κανονιστει να δωροδοκηθει καποιο ανωτερο στελεχος?
blackdeagle Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, rus είπε Δηλαδη προσπαθουν να την απαξιωσουν και να τη πουλησουν σε εξευτελιστικη τιμη διοτι εχει κανονιστει να δωροδοκηθει καποιο ανωτερο στελεχος? ταινία το έκανες.. λέμε , κουβεντα να γινετε
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, blackdeagle είπε ταινία το έκανες.. λέμε , κουβεντα να γινετε Ανεφερες μια εκδοχη που δε κολλαει, αυτό ειπα, δεν εκανα ταινια. Κουβεντα κανουμε αλλα να εχει λογικη. 43 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τις προάλλες με το blackout δεν είχαμε ρεύμα για 4 ώρες, έσβησε ο υπολογιστής και έπεσα και ξάπλωσα για μεσημέρι γιατί δεν είχα να κάνω τίποτα.... Μπορουσες να διαβασεις ένα εντυπο. Δεν είναι το παν ο υπολογιστης. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από rus
Dannie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, rus είπε Δηλαδη προσπαθουν να την απαξιωσουν και να τη πουλησουν σε εξευτελιστικη τιμη διοτι εχει κανονιστει να δωροδοκηθει καποιο ανωτερο στελεχος? Παντως συγγενης μου που δουλευει εναεριτης μου ειπε οτι η ΔΕΗ αφεθηκε να κατασταφει.Οι περισσοτερες κολονες ειναι σαπιες δεν εχουν υλικα για να διορθωνουν ζημιες τους ζητουν να κανουν πατεντες.Ρουχα και παπουτσια δεν τους δινουν(βεβαια δεν ανηκουν επισημα στην ΔΕΗ).Ο Συριζα εφαρμοσε μια πολιτικη δεν πληρωνω πριν ακομα βγει αρα τι να πει μετα.Χρωστανε πολλα λεφτα κυριως φιλοι πολιτικων κ.τ.λ με ξενοδοχειακες μοναδες.Η ΔΕΗ για να σωθει θα πρεπει να κανονισει να στελνει τον μην πληρωμενο λογαριασμο στην εφορια.Διπλα μου εμεναν αλλοδαποι και οταν εφτανε το χρεος στα 1000 ευρω αλλαζε το ονομα του ενοικιαστη και νασου καινουργιο ρολοι και ξανα μεχρι να φτασει το χρεος σε ενα μεγαλο ποσο(και οι περισσοτεροι εχουν φυγει στην πατριδα τους).Οταν καναμε συνελευση και πηραμε την ΔΕΗ η υπαλληλος δεν ηθελε να ακουσει και δεν την ενδιεφερε τι πολιτικη ακολουθουν οι μεταναστες.
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Dannie είπε Παντως συγγενης μου που δουλευει εναεριτης μου ειπε οτι η ΔΕΗ αφεθηκε να κατασταφει.Οι περισσοτερες κολονες ειναι σαπιες δεν εχουν υλικα για να διορθωνουν ζημιες τους ζητουν να κανουν πατεντες.Ρουχα και παπουτσια δεν τους δινουν(βεβαια δεν ανηκουν επισημα στην ΔΕΗ). Πριν λιγο καιρο ειχε αποκαλυφθεί ότι οι εναεριτες παιρνουν τρελους μισθους. Ολοι οι υπαλληλοι της δεη παιρνουνν βεβαια, αλλα οι εναεριτες ακομα περισοοτερο. Μηπως επειδή ο συγγενης σου δεν ανηκει επισημα όπως ειπες, εχει άλλες αποδοχες?
Dannie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, rus είπε Πριν λιγο καιρο ειχε αποκαλυφθεί ότι οι εναεριτες παιρνουν τρελους μισθους. Ολοι οι υπαλληλοι της δεη παιρνουνν βεβαια, αλλα οι εναεριτες ακομα περισοοτερο. Μηπως επειδή ο συγγενης σου δεν ανηκει επισημα όπως ειπες, εχει άλλες αποδοχες? Ο Συγγενης μου εχει τελειωσει και σχολη στο Μπογιατι δουλευει γυρω στα 25 χρονια εχει δυο παιδια και παιρνει 1200 καθαρα περιπου ειναι παρα πολλα λεφτα συμφωνω.Δεν τους ειχαν ποτε στα βαρεα και ανθυγιεινα(ειχαν τις κομμωτριες και τους ραδιοφωνικους παραγωγους)αλλα νομιζω οτι τωρα αναγκαστικα τους εβαλαν(αυτο σημαινει μεγαλυτερη παρακρατηση για εισφορες).Οι υπερωριες ειναι γελοιες που σε πληρωνουν πια και δεν σε συμφερει καν αλλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως και μια φορα το χρονο σε στελνουν και σε περιοχη με ελλειψη για 15 μερες.Σου δινουν τα ρεπο οποτε αυτοι θελουν και την αδεια αν ειναι εποχη ζημιων σε φωναζουν πισω με το ζορι.Ο Συγγενης ειναι ο νεωτερος εναεριτης στον νομο φαντασου ποσα χρονια εχουν να κανουν προσληψεις(ολοι οι συναδελφοι του ειναι ανω των 50).Προσληψεις βυσματος για χρονια ειναι τα γραφεια οπου ειναι τρεις για μια θεση.Στις ρευματοκλοπες οι γυφτοι στα δικαστηρια την βγαζουν καθαρη οποτε τσαμπα ασχολουνται.Στα χωρια παιρνουν με διαγωνισμο εργολαβοι διαφορες εργασιες της ΔΕΗ(κοπη δενδρων κ.τ.λ)οι οποιοι εχουν αδηλωτους μεταναστες. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Dannie
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ρωτησε το συγγενη σου αν οι "κανονικοι" υπαλληλοι-συναδελφοι του στον ιδιο κλαδο παιρνουν τα ιδια λεφτα με αυτον.
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, Dannie είπε Παντως συγγενης μου που δουλευει εναεριτης μου ειπε οτι η ΔΕΗ αφεθηκε να κατασταφει.Οι περισσοτερες κολονες ειναι σαπιες δεν εχουν υλικα για να διορθωνουν ζημιες τους ζητουν να κανουν πατεντες.Ρουχα και παπουτσια δεν τους δινουν(βεβαια δεν ανηκουν επισημα στην ΔΕΗ).Ο Συριζα εφαρμοσε μια πολιτικη δεν πληρωνω πριν ακομα βγει αρα τι να πει μετα.Χρωστανε πολλα λεφτα κυριως φιλοι πολιτικων κ.τ.λ με ξενοδοχειακες μοναδες.Η ΔΕΗ για να σωθει θα πρεπει να κανονισει να στελνει τον μην πληρωμενο λογαριασμο στην εφορια.Διπλα μου εμεναν αλλοδαποι και οταν εφτανε το χρεος στα 1000 ευρω αλλαζε το ονομα του ενοικιαστη και νασου καινουργιο ρολοι και ξανα μεχρι να φτασει το χρεος σε ενα μεγαλο ποσο(και οι περισσοτεροι εχουν φυγει στην πατριδα τους).Οταν καναμε συνελευση και πηραμε την ΔΕΗ η υπαλληλος δεν ηθελε να ακουσει και δεν την ενδιεφερε τι πολιτικη ακολουθουν οι μεταναστες. Εγώ το έχω καταλάβει οτι η ΔΕΗ πηγαίνει σε καθοδική πορεία από κάτι άλλο, τα τελευταία 2.5 χρόνια έχουν αυξηθεί αρκετά οι διακοπές ρεύματος στην περιοχή μου, κέντρο Αθήνας. Και κρατάει περισσότερο και ο χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς, η βλάβη διορθώνεται βέβαια και το ρεύμα έρχεται πάλι, είμαστε σε αναμονή να δούμε τι θα γίνεται τα επόμενα χρόνια, αλλά εγώ κάτι έχω μυριστεί από εκει, φθορά και παλαιότητα εγκαταστάσεων που ολοένα και λιγότερο συντηρούνται με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι βλάβες.
Dannie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Ρωτησε το συγγενη σου αν οι "κανονικοι" υπαλληλοι-συναδελφοι του στον ιδιο κλαδο παιρνουν τα ιδια λεφτα με αυτον. Στα γραφεια παιρνουν περισσοτερα με τα ιδια χρονια.Απλα τωρα εχουν αλλαξει για τις καινουργιες προσληψεις. 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ το έχω καταλάβει οτι η ΔΕΗ πηγαίνει σε καθοδική πορεία από κάτι άλλο, τα τελευταία 2.5 χρόνια έχουν αυξηθεί αρκετά οι διακοπές ρεύματος στην περιοχή μου, κέντρο Αθήνας. Και κρατάει περισσότερο και ο χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς, η βλάβη διορθώνεται βέβαια και το ρεύμα έρχεται πάλι, είμαστε σε αναμονή να δούμε τι θα γίνεται τα επόμενα χρόνια, αλλά εγώ κάτι έχω μυριστεί από εκει, φθορά και παλαιότητα εγκαταστάσεων που ολοένα και λιγότερο συντηρούνται με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι βλάβες. Λογικο δεν ειναι να εχουμε πολλα προβληματα στο μελλον ολο το δικτυο ειναι σαπιο και δεν αγοραζουν υλικα για ριζικη ανακατασκευη αλλα μπαλωματα(στις ζεστες και στις κακοκαιριες υπαρχουν πολλες ζημιες).Οποιος αγοραζει τμηματα της ΔΕΗ ενδιαφερεται να ανακατασκευασει ολο το δικτυο λεφτα θελει να βγαλει με τον πιο φτηνο τροπο.
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Dannie είπε Στα γραφεια παιρνουν περισσοτερα με τα ιδια χρονια.Απλα τωρα εχουν αλλαξει για τις καινουργιες προσληψεις. Για τουες εναεριτες μιλαμε, φιλε μου. Ο συγγενης σου υπάγεται στο ιδιο μισθολογιο με τους υπολοιπους? Αοριστου συμβασης είναι?
Muchacho Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, rus είπε Πριν λιγο καιρο ειχε αποκαλυφθεί ότι οι εναεριτες παιρνουν τρελους μισθους. Ολοι οι υπαλληλοι της δεη παιρνουνν βεβαια, αλλα οι εναεριτες ακομα περισοοτερο. Μηπως επειδή ο συγγενης σου δεν ανηκει επισημα όπως ειπες, εχει άλλες αποδοχες? Όχι δεν παίρνουν όλοι οι εναερίτες τρελά λεφτά. Το τι λεφτά θα παίρνει ένας δημόσιος υπάλληλος εξαρτάται από το πτυχίο του και έπειτα ανεβαίνει κλιμακωτά ανάλογα τα χρόνια υπηρεσίας του.Από εκεί και πέρα υπάρχουν ένα σωρό extra από επιδόματα λόγω της φύσης της εργασίας,επιδόματα λόγω της οικογενειακής κατάστασης,επιδόματα αποστάσεων,επιδόματα θέσεων και φυσικά τα extra από αργίες/υπερωρίες. Μετά από καιρό και υπό προυποθέσεις παίρνουν ένα τίμιο μισθό. Το πρόβλημα με την ΔΕΗ είναι πως γινόταν η κατονομή των extra....
Dannie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Για τουες εναεριτες μιλαμε, φιλε μου. Ο συγγενης σου υπάγεται στο ιδιο μισθολογιο με τους υπολοιπους? Αοριστου συμβασης είναι? Σου ειπα δεν ειναι ΔΕΗ πλεον συλλογικη συμβαση κανουν και τωρα ανανεωθηκε για 3 χρονια.Επειδη τα εζησα απο κοντα το καλοκαιρι τους τρεχουν σε βουνα και λαγκαδια με τον παλιο τροπο να ανεβαινουν στην κολωνα.Κοσμος τους απειλει οταν πανε για διακοπες ρευματος κοσμος τους βριζει οταν γινονται ζημιες κ.τ.λ.Σε αδεια να εισαι αν σε ξερει ο εμπορας η ο επιχειρηματιας και εχει ζημια σε παιρνουν τηλεφωνο και τρεχεις.Παντως απο ολα με ανησυχει οτι ειναι σαπιο το δικτυο και οτι τους ζητουν πατεντες χωρις σοβαρη αντιμετωπιση της ζημιας.Νομιζω οτι αν γινει ζημια το βραδυ(κατηργησαν τα συνεργεια να δουλευουν βραδια εκτος ειδικων περιπτωσεων περιμενεις μεχρι το πρωι για να μην πληρωσουν υπερωριες).
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, orck είπε Το λαθος ηταν που δεν ανοιξατε να πειραξετε το ρολοι να γραφει λιγοτερα. Ξερεις ποσοι λεφταδες το κανουν αυτο; Ξερεις ποια η διαφορα τους αυτους με εσενα; Αυτοι ειναι θρασυτατοι, εσυ οχι. Αυτοι ζουνε καλα, εσυ οχι. Ετσι ειναι ο κοσμος μας. Προσωπικά ξέρω έναν που πλήρωσε 150.000 ευρώ μόλις τον έπιασαν . Φιλε μην γράφεις παπαριες και κάψεις κανέναν άνθρωπο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα