skiabox Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Προσωπικά ξέρω έναν που πλήρωσε 150.000 ευρώ μόλις τον έπιασαν . Φιλε μην γράφεις παπαριες και κάψεις κανέναν άνθρωπο . Σχετικά είναι όλα. Θα μπορούσα να σου πω και εγώ που είναι καλύτερο να πάνε τα λεφτά; Στα χασισάκια του Καρανίκα ή σε κάτι πιο χρήσιμο;
Muchacho Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Dannie είπε Σου ειπα δεν ειναι ΔΕΗ πλεον συλλογικη συμβαση κανουν και τωρα ανανεωθηκε για 3 χρονια.Επειδη τα εζησα απο κοντα το καλοκαιρι τους τρεχουν σε βουνα και λαγκαδια με τον παλιο τροπο να ανεβαινουν στην κολωνα.Κοσμος τους απειλει οταν πανε για διακοπες ρευματος κοσμος τους βριζει οταν γινονται ζημιες κ.τ.λ.Σε αδεια να εισαι αν σε ξερει ο εμπορας η ο επιχειρηματιας και εχει ζημια σε παιρνουν τηλεφωνο και τρεχεις.Παντως απο ολα με ανησυχει οτι ειναι σαπιο το δικτυο και οτι τους ζητουν πατεντες χωρις σοβαρη αντιμετωπιση της ζημιας.Νομιζω οτι αν γινει ζημια το βραδυ(κατηργησαν τα συνεργεια να δουλευουν βραδια εκτος ειδικων περιπτωσεων περιμενεις μεχρι το πρωι για να μην πληρωσουν υπερωριες). Φίλος μου μπήκε σχετικά πρόσφατα(με την 3Κ αορίστου) και έφαγε μία ψιλοξενέρα με τον μισθό(πιο πολλά έπαιρνε ως ελεύθερος επαγγελματίας) αλλά τουλάχιστον ανεβαίνει σταθερά.Το τι παρατράγουδα έχει ζήσει με τις ρευματοκλοπές δεν λέγονται... Όσο αναφορά με τις ζημιές το βράδυ,υπάρχει πάντα νυχτερινή βάρδια.Σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια μπορούν να φέρουν σχεδόν οποιονδήποτε .Έχει τύχει να είμαστε έξω 3 και κάτι το βράδυ και να τηλεφωνήσουν φίλο για να πάει.Πήγε έκατσε 2-3 ώρες μέχρι να φτιαχτεί η βλάβη και την επομένη είχε ρεπό. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Muchacho
blackdeagle Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Ανεφερες μια εκδοχη που δε κολλαει, αυτό ειπα, δεν εκανα ταινια. Κουβεντα κανουμε αλλα να εχει λογικη. Μπορουσες να διαβασεις ένα εντυπο. Δεν είναι το παν ο υπολογιστης. καλα συγγνωμη μιστερ ξερολας... 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Σχετικά είναι όλα. Θα μπορούσα να σου πω και εγώ που είναι καλύτερο να πάνε τα λεφτά; Στα χασισάκια του Καρανίκα ή σε κάτι πιο χρήσιμο; Κανναβη για ιατρικους σκοπους εννοεις με το χασισακια?
oikonikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Στις 28/8/2018 στις 12:11 ΠΜ, blackdeagle είπε αυτό θέλουν να κάνουν, να τη διαλύσουν τελείως,ανεβαζουν φουλ τις τιμες δεν ξερεις τι πληρώνεις,για να πανε ολοι σε ιδιωτες και μετα να την πουλήσουν σε εξευτελιστική τιμή. Εννοείται. Και ο λόγος είναι ότι είναι τόσο ασύμφορη η ΔΕΗ πλέον με τόσα που καταβάλουν σε μισθούς σε αρκετούς κηφήνες (δεν είναι όλοι τεμπέληδες), αφού δε μπόρεσαν να κάμψουν τον συνδικαλισμό τους(μόνο στην Ελλάδα υπάρχει τόσο στρεβλος συνδικαλισμός) βρήκαν μια λύση από τα πλαγια
skiabox Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, oikonikos είπε Εννοείται. Και ο λόγος είναι ότι είναι τόσο ασύμφορη η ΔΕΗ πλέον με τόσα που καταβάλουν σε μισθούς σε αρκετούς κηφήνες (δεν είναι όλοι τεμπέληδες), αφού δε μπόρεσαν να κάμψουν τον συνδικαλισμό τους(μόνο στην Ελλάδα υπάρχει τόσο στρεβλος συνδικαλισμός) βρήκαν μια λύση από τα πλαγια Δεν είναι μόνο οι μισθοί. Κάποια στιγμή είχα δει την ανάλυση των 10 επιπλέον χρεώσεων που έχει ο λογαριασμός. Το ποιο μεγάλο κομμάτι ήταν η επιδότηση πανάκριβης αγοράς ηλεκτρισμού από επενδυτές φωτοβολταικών.
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, blackdeagle είπε καλα συγγνωμη μιστερ ξερολας... Πρωτα κανω ταινια, μετα ειμαι ξερολας... γιατι συμπεριφερεσαι ετσι? 49 λεπτά πριν, Muchacho είπε Όχι δεν παίρνουν όλοι οι εναερίτες τρελά λεφτά. Το τι λεφτά θα παίρνει ένας δημόσιος υπάλληλος εξαρτάται από το πτυχίο του και έπειτα ανεβαίνει κλιμακωτά ανάλογα τα χρόνια υπηρεσίας του.Από εκεί και πέρα υπάρχουν ένα σωρό extra από επιδόματα λόγω της φύσης της εργασίας,επιδόματα λόγω της οικογενειακής κατάστασης,επιδόματα αποστάσεων,επιδόματα θέσεων και φυσικά τα extra από αργίες/υπερωρίες. Mιλαω συγκεκριμενα για τους εναεριτες, όχι γενικα για τους δημοσιους υπαλληλους. Οι εναεριτες υποτιθεται ότι παιρνουν ενα εξτρα μεγαλο επιδομα λογω της επικινδυνοτητας της δουλειας τους, αρα μεγαλωνει και ο μισθος.
orck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Εχετε ανεβει, γατακια, σε στυλο ΔΕΗ η σε κεραια κινητης; Εχετε κατεβει σε φρεατιο ΕΥΔΑΠ η ΟΤΕ για να μιλησετε για πολλα λεφτα μισθο; Που τα γραφετε αυτα στο γραφειο σας κατω απο τον κλιματισμο. 1 1
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, skiabox είπε Σχετικά είναι όλα. Θα μπορούσα να σου πω και εγώ που είναι καλύτερο να πάνε τα λεφτά; Στα χασισάκια του Καρανίκα ή σε κάτι πιο χρήσιμο; Σχετικά είναι όλα , δικ εχεις . το σχόλιο σου δεν έχει σχέση με το θέμα και είναι άσχετο απλά για να πεις την εξυπνάδα σου
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, orck είπε Εχετε ανεβει, γατακια, σε στυλο ΔΕΗ η σε κεραια κινητης; Εχετε κατεβει σε φρεατιο ΕΥΔΑΠ η ΟΤΕ για να μιλησετε για πολλα λεφτα μισθο; Που τα γραφετε αυτα στο γραφειο σας κατω απο τον κλιματισμο. Άλλο πραγμα συζηταμε, εγω τουλάχιστον. Αν ο αοριστου συμβασης εναεριτης(αν ειναι τέτοιος ο συγγενης του φιλου), παιρνει τα ιδια λεφτα με τον μονιμο. 10 λεπτά πριν, oikonikos είπε Εννοείται. Και ο λόγος είναι ότι είναι τόσο ασύμφορη η ΔΕΗ πλέον με τόσα που καταβάλουν σε μισθούς σε αρκετούς κηφήνες (δεν είναι όλοι τεμπέληδες), αφού δε μπόρεσαν να κάμψουν τον συνδικαλισμό τους(μόνο στην Ελλάδα υπάρχει τόσο στρεβλος συνδικαλισμός) βρήκαν μια λύση από τα πλαγια Αρα προσπαθουν να απαξιωσουν τη ΔΕΗ και να τη πουλησουν φτηνα για να καμψουν το συνδικαλισμο και τυυς κηφήνες υπαλληλους? Τα δικα τους παιδια δηλαδή?
skiabox Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Σχετικά είναι όλα , δικ εχεις . το σχόλιο σου δεν έχει σχέση με το θέμα και είναι άσχετο απλά για να πεις την εξυπνάδα σου Ναι μωρέ το ότι το μεγάλο και σπάταλο κράτος είναι το πιο ακριβό σπορ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, πράγμα που φαίνεται και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ άσχετο εντελώς είναι. Απλά το δικό μου μυαλό πάει πάντα στις αιτίες. Δεν κινείται ποτέ επιφανειακά.
7700K Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, skiabox είπε Δεν είναι μόνο οι μισθοί. Κάποια στιγμή είχα δει την ανάλυση των 10 επιπλέον χρεώσεων που έχει ο λογαριασμός. Το ποιο μεγάλο κομμάτι ήταν η επιδότηση πανάκριβης αγοράς ηλεκτρισμού από επενδυτές φωτοβολταικών. Η ΔΕΗ χρεωκοπησε σκοπιμως για να ξεπουληθει στους ιδιωτες κλασσικη συνταγη ΔΝΤ με τις περικοπες Απο τοτε που σταματησε ο κοσμος να πληρωνει λογαριασμους εχει φεσια πανω απο 2,4 δις , οσο για την επιδοτηση της πρασινης ενεργειας απατη κανονικη επινοηθηκε για να τα οικονομανε οι επιτηδειοι http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2018/08/power-purchase-agreements.html http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2018/07/blog-post_15.html
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, skiabox είπε Ναι μωρέ το ότι το μεγάλο και σπάταλο κράτος είναι το πιο ακριβό σπορ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, πράγμα που φαίνεται και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ άσχετο εντελώς είναι. Απλά το δικό μου μυαλό πάει πάντα στις αιτίες. Δεν κινείται ποτέ επιφανειακά. Φίλε αυτό είναι το μήνυμα σου που σχολίασα ´ Σχετικά είναι όλα. Θα μπορούσα να σου πω και εγώ που είναι καλύτερο να πάνε τα λεφτά; Στα χασισάκια του Καρανίκα ή σε κάτι πιο χρήσιμο;´ φιλε για μπαφους μιλάς και έναν τύπο που δεν τον ξέρω ........ νομίζω ότι έπαιζε τερματοφύλακας στην γυναικεία ομάδα του Πανιώνιου ....😂😂😂😂
rus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Dannie είπε Σου ειπα δεν ειναι ΔΕΗ πλεον συλλογικη συμβαση κανουν και τωρα ανανεωθηκε για 3 χρονια. Πότε μου το ειπες? Βαλε ένα κομμα για να βγει νοημα σε αυτη τη φραση Θελεις να πεις ότι ολοι οι υπαλληλοι της ΔΕΗ πλεον κανουν 3ετεις ανενεωσιμες συμβασεις? Όταν ειπες ότι "δεν ανηκει επισημά στη ΔΕΗ" τι εννοουσες? 3 λεπτά πριν, 7700K είπε Η ΔΕΗ χρεωκοπησε σκοπιμως για να ξεπουληθει στους ιδιωτες κλασσικη συνταγη ΔΝΤ με τις περικοπες. Και γιατι ενας ιδιώτης να αγορασει μια χρεοκοπημενη επιχειρηση, μουρλος είναι?
7700K Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, rus είπε Πότε μου το ειπες? Βαλε ένα κομμα για να βγει νοημα σε αυτη τη φραση Θελεις να πεις ότι ολοι οι υπαλληλοι της ΔΕΗ πλεον κανουν 3ετεις ανενεωσιμες συμβασεις? Όταν ειπες ότι "δεν ανηκει επισημά στη ΔΕΗ" τι εννοουσες? Και γιατι ενας ιδιώτης να αγορασει μια χρεοκοπημενη επιχειρηση, μουρλος είναι? Γιατι το χαωτικο δικτυο της , οι λιγνητικες μοναδες , τα ορυχεια , τα υδροηλετρικα αξζουν εκατονταδες δις ασχετα αν η ψευτικη χρηματιστηριακη της αξια δεν ξεπερνα τα 4 δις 3 2 1
turbat0s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, rus είπε Και γιατι ενας ιδιώτης να αγορασει μια χρεοκοπημενη επιχειρηση, μουρλος είναι? Διότι θα εξαγοράσει σε εξευτελιστική τιμή πανάκριβο εξοπλισμό και έτοιμο δίκτυο. Έπειτα θα αυξήσει τις τιμές και θα αποκομίσει τεράστιο κέρδος, με αμελητέα αρχική επένδυση. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από turbat0s 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα