Donalhioy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε ας πούμε αν ένα κορίτσι ξεκινήσει την περίοδό του στα 10 ας πουμε οτι μιλαμε για μια γυναικα 42 χρονων...
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, Donalhioy said: ας πουμε οτι μιλαμε για μια γυναικα 42 χρονων... Από ποια ηλικία και μετά "έχει αποφασίσει η φύση" δηλαδή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Mόνο εμένα μου φαίνεται "double standard" το "έχει απόφασίσει η φύση" σε κάποια πράγματα, ενώ έχουμε 1002 άλλα που αν αποφάσιζε θα ψοφάγαμε σαν κοτόπουλα ή στην καλύτερη θα ήταν σημαντικά χειρότερη η ποιότητα ζωής μας? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από ThReSh 1
Donalhioy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Από ποια ηλικία και μετά "έχει αποφασίσει η φύση" δηλαδή; απο την στιγμη που μιλαμε για 42 τοτε η φυση εχει αποφασισει για 42
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Just now, Donalhioy said: απο την στιγμη που μιλαμε για 42 τοτε η φυση εχει αποφασισει για 42 Α οκ, η φύση αποφασίζει ανάλογα με τις συζητήσεις που κάνουμε στο insomnia. Δεν περίμενα αυτή την απάντηση, είναι κι αυτή μια άποψη, δεκτό.
dimpa16 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε Στον οικογενειακό μου περίγυρο έχουμε μια ξαδέλφη η οποία έχει φτάσει 42 και θέλει σε αυτήν την ηλικία να κάνει παιδί. Σίγουρα αν κοιτάξει ο καθένας μας στον κύκλο του θα βρει πολλά τέτοια παραδείγματα μιας και παλαιότερα οι γυναίκες θέλαν να τεκνοποιήσουν στα 35, μετά στα 40 και τώρα απ'ότι φαίνεται έχουμε φτάσει στα 45. Αν εξαιρέσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα που μπορεί να προκληθούν στο παιδί λόγω της μεγάλης ηλικίας της μάνας, εσάς πως σας φαίνεται να κάνει μια γυναίκα παιδί σε προχωρημένη ηλικία; Έχει την δύναμη να το τρέχει από εδώ και από εκεί ή την υπομονή; Όταν το παιδί θα είναι στην εφηβεία του αυτή θα θεωρείται ηλικιωμένη και πόσο θα μπορεί μια σε αυτήν την ηλικία να προσφέρει πράγματα στο παιδί της; Εγώ θεωρώ πως μετά από κάποια ηλικία (35) πρέπει να το ξεχνάνε το παιδί. Τι έκαναν δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια; Κοίταζαν την καριέρα τους ή ήθελαν να ''γλεντήσουν'' τη ζωή τους χωρίς τη δέσμευση του παιδιού; Φυσικά και η κάθεμια μπορεί να κάνει ότι θέλει με το σώμα της, αλλά εγώ δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να έχω τόσο μεγάλη διαφορά με την μανα μου που κάποιο άλλο παιδί αν την έβλεπε να τη φώναζε ''γιαγιά''. Το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοια φαινόμενα συνεχώς αυξάνονται και δεν γνωρίζουμε μελλοντικά τι επιπτώσεις θα έχουν. Τι γνώμη έχετε; Πως μπορώ εγώ να πω την γνώμη μου στην ξαδέλφη μου χωρίς να την προσβάλω και αυτή να το καταλάβει πως δεν το λέω από κακία αλλά επειδή κάθε πράγμα στη ζωή του έχει την ώρα του; Ότι γράφεις είναι οι προσωπικές σου απόψεις και δεν ενδιαφέρουν κανένα ,παρά μόνο εσένα . Μπορείς να τις εκφράσεις στην ξαδέρφη, μόνο αν στο ζητήσει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις