tempes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Σε οεμ και απο ότι φαίνεται απο χαρακτηριστικά αξιόλογη είναι η EONON https://www.eonon.com/
LastSurvivor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Τις έχω ακουστά τις eonon και φαίνονται καλές. Και ένας συμφορουμίτης εδώ μου τις είχε προτείνει σε ένα thread που άνοιξα. Σε αναζήτησή μου έπεσα πάνω στις erisin που είναι και αυτές OEM κινέζικες αλλά δεν γνωρίζω αν είναι αξιόπιστες και αν αξίζουν. Πάντως σε χαρακτηριστικά είναι πολύ καλές. Βάζω και ένα Link αν θέλει κάποιος να ρίξει μια ματιά. (https://www.erisin.com/) Έχει 8πύρηνες με 4GB RAM και πολλά άλλα.
tempes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Εγώ εδώ και καιρό κοιτάω την EONON και μάλλον θα πάω προς τα εκεί όταν μπορέσω
Lakou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, paylidis είπε Έχει κινεζικά και κινεζικά. Και μπορεί εξωτερικά να πάρεις κάτι ίδιο φαινομενικά και να είναι μέρα με τη νύχτα. Έχω 3 κινεζικές σε αμάξια μου και έχω πάρει 5, η μια ήταν για πέταμα όπως λες δεν έπιανε ράδιο κλπ και η μια κάηκε από κακή γείωση ο ενισχυτής της και έκαψε και τα ηχεία όπως φάνηκε. Αυτό βέβαια θα συνέβαινε με οποιαδήποτε. Εγώ είμαι θετικός στις κινεζικές υπό προϋποθέσεις. Και τώρα που σκέφτομαι να αλλάξω οθόνη στο αμάξι μου πάλι κινεζική θα πάρω ! Μα και εγώ κινεζική έβαλα και μου βγήκε και παρά πολύ καλή (ή δεύτερη) λάθος μου άφησα να εννοηθεί 1
stamatakoss21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα! ΄Για να απαντήσω συνοπτικά! Άσχετος εννοώ πως δεν ξέρω τι παίζει με φισες κλπ κλπ! Τα μαστόρια μου λένε για δικές τους οθόνες καθώς κανείς δεν μου απαντάει ευθέως και η οθόνη που βρήκα ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/14711977/OEM-MP5-Player-8702.html
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αν την παρεις καπου απο εκει ρωτα και αν εχουν συνεργαζομενο εγκαταστατη .
tempes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αυτη εχει iso φυσες , αρα κουμπωνει κατευθειαν στα περισσοτερα αυτοκινητα. Το αυτοκινητο το σου απο οτι ειδα δεν χρειαζεται πλαισιο ή αν χρειαζεται θα ειναι επειδη η οθονη ειναι μεγαλυτερη απο το πλαισιο που εχει ηδη. Αυτο βεβαια αν δεν θελεις να πληρωσεις για πλαισιο και εχεις καλο χερι διορθωνεται ευκολα με μια λιμα . Βγαλε αν θελεις μια φωτογραφια απο το ταμπλο στο σημειο που ειναι το ραδιοφωνο τωρα. Αν πιανουν τα χερια σου βγαλε το ραδιοφωνο και δειξε μας και τα καλωδια που εχει απο πισω. ετσι οπως το βλεπω σε φωτογραφιες ειναι ευκολο να γινει. Απο αυτες τις οθονες μη περιμενεις ποιοτητα ουτε στον ηχο , ουτε σε κατασκευη. Σκεψου οτι στην ουσια ειναι ενα κινητο προσαρμοσμενο σε ενα ενησχυτη ωστε να παιζουν τα ηχεια , αρα ενο ολιγης κοιτας οτι θα κοιτουσε σε κινητο , με αυτο θελω να πω πως τουλαχιστον το 1gb ram που εχει για μενα θα ηταν αποτρεπτικο για την αγορα της. Αυτη που εδειξες λεει οτι εχει android 5.1.1 , αν δεν σε πειραζει και αυτο τοτε προχωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα