le vent nous porterAAAA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) οποιος ξερει ας απαντησει στα κατωθι απευθειας συνδεση με λαυριο δεν υπαρχει, πας λεγραινα και απο εκει λαυριο; ξέρει κανείς πόση ώρα κάμει από κέντρο ως λεγραινά; το κτελ ειναι σαν αστικό, δηλαδή αν του κάνεις νοημα με χερουκλα σε μια σταση, σταματαει και σε παίρνει; σας ευχαριστώ : ( Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από le vent nous porterAAAA
papoys1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γιατί δεν υπάρχει;;;;;; Τα πορτοκαλί που ξεκινάνε από πεδίο του Άρεως δεν πάνε μέχρι Λαύριο;;;;;; Και ναι σηκώνεις χέρι σε οποιαδήποτε στάση των μπλε και σταματάνε.Ακόμη και εκτός στάσης σταματάνε αυτά αρκεί να βρουν πελάτη.Ιδιώτες είναι δεν είναι σαν τα μπλε που μπορεί να σε βλέπει ο οδηγός να τρέχεις να προλάβεις αλλά συνήθως δε θα σε περιμένει.Θα φύγει. Εκτός και σε ενδιαφέρει να πας παραλιακά από Νότια και όχι Ανατολικά. από Γλυφάδα - Βουλιαγμένη - Βάρη κ.λ.π. οπότε εκεί δεν ξέρω τι παίζει. 1
gpli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Καλημέρα Μιας και ο πατέρας μου δουλευε 36 χρόνια εκει παμε να σε βοηθήσω 1 Για να πας Λαυριο πας είτε απο Πεδιο του Άρεως, με διαδρομη Αλέξανδρας , μεσογειων , αριστερα σε σταυρο,λεωφορος λαυρίου,παιανια , κορωπι, ,μαρκοπουλο, καλυβια , κερατέα Λαυριο. διάρκεια περίπου μια ωρα μεχρι Μαρκοπουλο ( απο εκεί έιμαι και το παιρνω καθημερινα) και αλλη μια μέχρι Λαυριο . Εισητηριο μέσα σε λεωφορείο δεν θυμαμαι ποσό, ειναι πορτοκαλί λεωφορεία, δεν ειναι σιγουρο οτι σταματάνε εκει που σταματανε και τα αστικά. Εννοώ οτι υπάρχουν περιπτβσεις οπου λιγο πιο πριν η μετα την στάση των αστικων εχει πορτοκαλί πινακιδα που λεει κτελ Αττικης. Σταματάει με σινιάλο με το χέρι. Σε μερικά αν οχι σε ολα εχει wifi δρομολογια αν θυμαμαι καλα καθε μιση ωρα στις παρα τεταρτο και στις και τεταρτο 2 Εναλακτικά πας κορωπι με μετρό και απο εκει καθε μια ωρα στις +20 αν θυμαμαι καλα ερχετε κτελ βγαζεις εισητιριο για λαυριο , με μετεπιβιβαση σε μαρκοπουλο με το ιδιο εισητηριο 3 Αν δε κάνω λαθος παραλια δεν φτάνει Λαυριο αλλα Σουνιο ( Πεδιο Αρεωςμ συγγρου , παραλία , γλυφαδα βουλιαγμενη σαρωνιδα με τερματισμό κοντα σε ναο του Ποσειδωνα Γενικά για μια κυριακατικη βολτα εποχη τωρα , οχι με πολυ ηλιο και ζέστη ειναι μια χαρα , εχει τσιπουραδικα σε Λαυριο πας πινεις και καφε και φευγεις,αρκει να έχεις χρόνο και υπομονη, 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 για να παρω πλοιο το θελω τύπε μου, στο σαιτ τους δεν εχει το λαυριο σαν προορισμο αλλα στο σαιτ του νησιου λεει οτι σας παει κτελ μεχρι λαυριο για αυτο ρωτησα. τυχαινει να μην εχω τηλ αυτες τις μερες, αυριο ελπιζω να το διευκρινισω τηλεφωνικως σας ευχαριστω αμφοτερους
mynam3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Και να φορέσεις ακουστικά σίλβερκρεστ στην διαδρομή να ακούσεις σταθιμούς Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από mynam3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα