p@n@giwths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Σε καμία εβδομάδα θέλω να πάω να ξεκινήσω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών για lower . Τον άνθρωπο που ρώτησα για το toeic ( μου το πρότειναν κανένα δυο άτομα ότι είναι εύκολο στην εξέταση ) μου είπε ότι έχει διάρκεια 2 ετών και δεν είναι πιστά τα αποτελέσματα μετά το πέρας των 2 ετών όπως και ότι αν πάω σε ιδιώτη για μια 5 ετια δεν υπάρχει πρόβλημα , σκέπτομαι το τι άλλο πτυχίο μπορώ να δώσω όπως το michigan αλλά έχω καμία 10 ετια που τα έχω παρατήσει . Τι με συμβουλεύεται να κάνω ( δεν με ενδιαφέρει για δημόσιο τομέα) .
BritGreek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το ΤΟΕΙC δεν λήγει ποτέ. Λάθος σου τα είπαν. Tα TOEFL και IELTS ισχύουν για 2 χρόνια. Στην Ελλάδα, το TOEIC αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ μέχρι το επίπεδο C1, και όχι για C2 (Proficiency). Στη θέση σου θα κοίταζα και το ESB, με βάση το 55%, αν ο καθηγητής σου είναι νόμιμος και κόβει αποδείξεις (απαιτούνται ο ΑΦΜ και τα στοιχεία του για να δηλώσεις συμμετοχή στις εξετάσεις). Όταν θα αναζητήσεις μια δουλειά που θα ζητά B2 (δεν λέγεται πια lower), μάλλον δεν θα τους αρκεί το χαρτί, αλλά το να μπορείς να μιλήσεις και να γράψεις στα αγγλικά στο επίπεδο αυτό. Εκεί, αν δεν ξέρεις καλά αγγλικά, κανένα χαρτί δεν θα σε βοηθήσει. Άρα, αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα έψαχνα την πιο βατή λύση για πιστοποιητικό, αλλά να φτάσω στο επίπεδο που θα με κάνει ικανό να πάρω οποιοδήποτε B2.
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Έχω κάνει κάποια test προσομοίωσης στο toeic και θα έλεγα να μην γελιέται κανένας οτι είναι ευκολότερο από τα υπόλοιπα. Βέβαια υπάρχουν πολλοί που λένε πως είναι ευκολότερο, αλλά εγώ διαφωνώ.
p@n@giwths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 30/8/2018 στις 8:39 ΜΜ, BritGreek είπε Άρα, αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα έψαχνα την πιο βατή λύση για πιστοποιητικό, αλλά να φτάσω στο επίπεδο που θα με κάνει ικανό να πάρω οποιοδήποτε B2. Εχεις υπόψιν σου κανένα βιβλίο μήπως σιγά - σιγά φτάσω σε αυτό το επίπεδο ;
Thaninho Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν εγώ την πρώτη φορά πραγματικά δεν άκουγα καλα λόγο ακουστικής στον χώρο και μετά από κάποιο σημείο κουράζεσαι ( είναι μεγάλο ) και μπορεί να κανείς χαζά λαθη
p@n@giwths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Osoi edwsan to esb , to perasan me mia sxetiki eukolia ? Poio pistopitiko na kouventiasw me to frontistirio ?
p@n@giwths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καποιο μυθιστόρημα ή καποιο παρομοιο βιβλιο για να αρχισω να μαθενω λεξεις στα αγγλικα ? Και μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο λεξικο ?
christos4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, p@n@giwths είπε κανεις ; ☹️☹️☹️ ποιο είναι το επίπεδο σου στα αγγλικά αυτή τη στιγμή; ποια είναι η ηλικία σου και τα ενδιαφέροντα σου; δεν έχει νόημα να σου προτείνουμε πράγματα που δεν θα σου αρέσουν...
malmsteen1984 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεκινα να διαβαζεις ξενη αρθρογραφια(nytimes,cnn) Εχει τοσα πολλα ειδησεογραφικα να διαβασεις. Μπορεις επισης μιας και είμαστε σε τεχνολογικο forum να διαβαζεις αλλα τεχνολογικου ενδιαφεροντος sites. (Gsmarena,androidauthority) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από malmsteen1984
p@n@giwths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 κοντα στο Β1 και θελω να δοσω esb για Β2 (ειναι σκουρα τα πραγματα ; ) ειμαι 24 χρονων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα