Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα , μόλις τελείωσε η ανακαίνιση του σπιτιού που θα μείνω με την κοπέλα μου και το ένα δωμάτιο θα το κάνω γραφείο ( play room , game room όπως θέλετε πείτε το ) . Λοιπόν , μέσα θέλω να έχω δύο γραφεία ( δύο pc δλδ , τηλεόραση  ( 50άρα ) για ps4 κτλ .. και γενικά θέλω να παίξει πολύ Led ... τώρα τι θέλω από εσάς 😊 .. Επειδή  μου αρέσει να φτιάχνω  ψιλόέπιπλα  και αυτά όλα θέλω να τα κάνω εγώ για αυτό το δωμάτιο ( γραφεια, έπιπλο tv ράφια κτλ )  θέλω να μπυ πείτε πως μπορώ να δω πιο είναι το κατάλληλο ύψος του γραφείου για έμένα , είμαι 1.98  οπότε δεν θέλω να κάνω κάτι και να μην με βολέψει μετά.. επίσης η οθόνη πρπει να είναι πιο ψιλά από το γραφείο ?  Γιατί τώρα ένα γραφείο φλατ που έχω πρέπει να κάνω πίσω την πλάτη της καρέκλας ( δλδ να ψιλό ξαπλώσω για να κοιτάω στο κέντρο της οθόνης....   πείτε μου συμβουλές γενικά μπας και αποφύγω κάποια λάθοι.... θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φώτο από σχέδιο του δωματίου να μου πείτε γνώμες και καμιά άλλαγη...

1535636612919820900974.jpg

Λίγες πληροφορίες ακόμα  εκεί που φαίνεται  ο καναπές από απέναντι στον τοίχο που λέει 1.95 θα μπει η tv , στην εσοχή  που κάνει το δωμάτιο θα είναι το κεντρικό  το pc ( το δικό μου )  το ερώτημα είναι το γραφείο να γίνει " Π " δλδ να κάνω γραφείο και στους 3 τοίχους είναι να γίνει "Γ"  ?  Και ακριβώς από απέναντι ένα δεύτερο pc... για πείτε ... 

Δημοσ.

Αντι για γραφειο σε σχημα Π (ισως νοιωσεις οτι σε 'πνιγει' με τον ογκο του αφου θα σε περικυκλωνει) γιατι δεν δοκιμαζεις ενα μεγαλο γραφειο που να πιανει απο τοιχο σε τοιχο;

Πχ περιπου ετσι

03575806493b6804c4f0a3f08a93cd36.jpg.37c9dd25482bb2a5efe9789733657f57.jpg

Αλλιως σε σχημα Γ 

corner-desk-gaming-setup-desk-gallery-home-design-software-for-mac-free.jpg.16e58710ad9a5e9771b9c011b1f7abb9.jpg

Δημοσ.
16 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Περίπου 35-40 .. γιατί ? 

Tίποτα,για όλα αυτα που θες να χρειαστεις περισσότερο εκτός αν κλείνεις το ένα και ανοίγεις το άλλο για να μην κολλαει τιποτα το λεω...αν τα χεις ανοιχτα ολα και μπεις game στο pc θα σερνετε

Δημοσ.

Δηλαδή 

36 λεπτά πριν, blackdeagle είπε

Tίποτα,για όλα αυτα που θες να χρειαστεις περισσότερο εκτός αν κλείνεις το ένα και ανοίγεις το άλλο για να μην κολλαει τιποτα το λεω...αν τα χεις ανοιχτα ολα και μπεις game στο pc θα σερνετε

για να παίξουν 2 pc μαζί τι σύνδεση θέλει ?? 

14 ώρες πριν, *nenya* είπε

Αντι για γραφειο σε σχημα Π (ισως νοιωσεις οτι σε 'πνιγει' με τον ογκο του αφου θα σε περικυκλωνει) γιατι δεν δοκιμαζεις ενα μεγαλο γραφειο που να πιανει απο τοιχο σε τοιχο;

Πχ περιπου ετσι

03575806493b6804c4f0a3f08a93cd36.jpg.37c9dd25482bb2a5efe9789733657f57.jpg

Αλλιως σε σχημα Γ 

corner-desk-gaming-setup-desk-gallery-home-design-software-for-mac-free.jpg.16e58710ad9a5e9771b9c011b1f7abb9.jpg

Ναι έχω δει αμέτρητες φωτογραφίες , απλά επειδή χρειάζομαι και εκτυπωτή το πρώτο νομίζω δεν θα βολέψει... Οπότε μάλλον σε "Γ"  .  και εγώ το σκεφτόμουν μήπως το Π  μπουκώνει πολύ !!   Για το ύψος ξέρεις να μου πεις ?? Να κάνω ένα κανονικό γραφείο και μετά να παίξει η οθόνη πιο πάνω ? Δλδ να κάτσω και να βλέπω την οθόνη στο κέντρο ? Αυτό είναι το ιδανικό ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το ύψος δεν ξέρω...εγώ που φαντάσου είμαι σχετικά κοντή βολεύομαι μια χαρά στο γραφείο μου και βλέπω κεντραρισμένη την οθόνη. Εσύ θα θες πιο ψηλό γραφείο για να μην κουτουλάνε και τα γόνατά σου από κάτω. Η οθόνη σου έχει ρύθμιση ύψους; Αν δεν έχει, τότε μπορείς να την τοποθετήσεις πάνω σε κάτι σαν βάση/ραφάκι ή να την βάλεις ακόμα και στον τοίχο στο ύψος που νοιώθεις πιο βολικό.

slideshow_pcaccessoriesslide7_web.jpg

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...