Valentine Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Πιστεύω πως δεν ειμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έχει προβλημα με την εταιρία Κωτσόβολος. Η εταιρία αυτή είναι σκετη ταλαιπωρία. Στις 11/07/18 πήγα στο κατάστημα του Εύοσμου και παρηγγειλα το αιφον Χ. Ολα καλα ως τωρα,είχε γίνει και η έγκριση από τα κεντρικά την επόμενη ημερα και περιμενα τηλεφωνο για να πάω να το παραλάβω. Στις 13/07/18 χτυπαει το σταθερό 1-2 φορές και δε προλαβα να το σηκωσω. Λογικα ήρθε ειπα κ πάω στο κατάστημα. Μου λενε το ταμείο πως δε με πήραν τηλεφωνο κ δεν έχουν σε απόθεμα για να μου δώσουν. Με βλέπει η ταμίας που στεναχωρήθηκα κ τυχαινει μια κοπέλα να έχει παραγγείλει το ιδιο κινητο αλλά να μην πήγε να το παραλάβει κ έτσι μου έδωσε της κοπέλας. Ολα καλα ολα ωραια. Μετά από 3 ημέρες το κινητο μου πεφτει Καταλαθος στα νερα και η ασφαλεια που είχα κάνει δε το κάλυπτε και συμφώνησα να πληρώσω την ζημιά. Μου λενε σε 10 ημέρες θα είναι πισω. Μέχρι να γίνουν τα συμβόλαια κ να υπογράψω λεω εντάξει άντε να πάρει αλλες 10 ημέρες. Έχει περάσει 1 μηνας και 2 εβδομάδες και το κινητο ακομη δε το έχω στα χέρια μου ενώ έχει πληρωθεί ηδη η πρώτη δόση πάμε να πληρώσουμε και την δεύτερη σε λίγο και ούτε συσκευή για να κανω την δουλειά μου μέχρι να επιστρέψει η συσκευή μου. Το κινητο έχει ερθει Θεσσαλονίκη και με κοροϊδεύουν λεγοντας σημερα θα το παραλάβουμε αύριο θα το παραλάβουμε. Οποιος θέλει να κάνει αγορά οποιουδήποτε προιοντος,μακρια από τον Κωτσόβολο. Σκετη ταλαιπωρία είναι αυτο το κατάστημα. Και αν ήταν της συγκεκριμένης περιοχής μόνο δε θα είχα θεμα και θα πήγαινα σε κάποιο αλλο,αλλά όλη η αλυσίδα είναι έτσι. Για αυτο προσοχη στις αγορές σας
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δεν βρίσκω κάτι περίεργο εκτός αν δεν κατάλαβα καλά. Το κινητό το αγόρασες και το πήρες οπότε το κατάστημα πρέπει να πληρωθεί με τις δόσεις του. Τώρα εσένα σου έπεσε στο νερό και χάλασε, το οτι σου έπεσε στο νερό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πληρωθεί το μαγαζί, για την διάρκεια επισκευής και την καθυστέρηση, δεν γνωρίζω πόσος είναι ο τυπικός χρόνος επισκευής κινητού. Το πρόβλημά σου είναι η καθυστέρηση πληρωμής οχι οτι τρέχουν οι δόσεις για την αγορά του κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις