mylo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Λοιπόν έχω έναν αποκωδικοποιητη τον οποίο συνδέω με ethernet με το router. Ενώ παίζει για λίγο κανονικά, μετά κόβεται η σύνδεση. Σβήνει και και το αντίστοιχο λαμπάκι του router. Δοκίμασα και δεύτερο router το ίδιο. Όταν είχα forthnet δεν είχα κανένα πρόβλημα πλέον είμαι στη Vodafone. Τους πήρα τηλ να δω αν έχει θέμα η γραμμή και μου λέει είναι στα 16 mps και είσαι μια χαρά. Καμιά ιδέα; Αν είμαι σε λάθος sector ας μεταφερθεί, αν δεν επιτρέπεται ας διαγραφή
kallair Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 γινε πιο σαφης στο τι σταματαει να δουλευει κ ποιανης συσκευης (μαζι με μοντελο) σβηνουν τα λαμπακια. κλεινει τελειως το ιντερνετ ή σταματα απλα να αναγνωριζει το μηχανημα στο ρουτερ σου; δοκιμασες ασυρματα; αλλο καλωδιο ethernet;
mylo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το router είναι technicolor TD 5136v2. Ο αποκωδικοποιητης είναι infomir 254/255. Μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης στη τηλεόραση και κολλάει συνεχώς οπότε δεν μπορώ να δω τίποτα. Στο router σβήνει το λαμπάκι του ethernet. (σβήνει για λίγα sec και ξανά ανάβει). Ασύρματα όχι δεν δοκίμασα, δεν έχω κεραία. Καλώδιο άλλαξα όπως και θύρα ethernet.
Comic maniak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Εκανες μεγαλο λαθος που πηγες στη Vodafone. Στο λεω απο πρωτο χερι. Πηγαινε στην Cosmote ή στη Wind οσο προλαβαινεις. Με την Vodafone μονο προβληματα θα εχεις.
mylo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Comic maniak είπε Εκανες μεγαλο λαθος που πηγες στη Vodafone. Στο λεω απο πρωτο χερι. Πηγαινε στην Cosmote ή στη Wind οσο προλαβαινεις. Με την Vodafone μονο προβληματα θα εχεις. Τώρα που υπέγραψα συμβόλαιο, δε γίνεται...
Backpacker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αν άλλαξες συνδεση λογικά ίσως θέλει να περάσεις νέα mac adress στο mag. Εγώ έτσι εκανα στο δικο μου. Έχω mag250 ειχα Nova και ηταν μια χαρά. Πήγα optiland (οπτικες ίνες) και δεν μου συνδεόταν στο portal που ηθελα. Με αλλαγη της mac adress στο MAG250 δούλευε ρολόι.
kallair Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δλδ την μια στιγμη βλεπεις απο το στατους του ρουτερ σου να εχει ip το μηχανημα και λιγο μετα να μην εχει πλεον; δοκιμασε με καρφωτες IP. περισσοτερο με προβλημα του κουτιου σου μου μοιαζει παρα με προβλημα της εταιρειας που εισαι. μιλα με αυτον που σου το πουλησε για να σου δωσει λυση (αν εισαι με συνδρομη σε iptv). 1
mylo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Backpacker είπε Αν άλλαξες συνδεση λογικά ίσως θέλει να περάσεις νέα mac adress στο mag. Εγώ έτσι εκανα στο δικο μου. Έχω mag250 ειχα Nova και ηταν μια χαρά. Πήγα optiland (οπτικες ίνες) και δεν μου συνδεόταν στο portal που ηθελα. Με αλλαγη της mac adress στο MAG250 δούλευε ρολόι. Να σου πω την αλήθεια, δεν τα ξέρω αυτά. Άλλος το έκανε και με είπε πως είναι ένταξη
Backpacker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, mylo είπε Να σου πω την αλήθεια, δεν τα ξέρω αυτά. Άλλος το έκανε και με είπε πως είναι ένταξη Επειδη ιδια "φάση" πρεπει να εισαι μαλλον αυτό φταίει. Πες του αυτού που στο έβαλε οτι αλλαξες εταιρεία ιντερνετ και οτι δεν μπορείς να συνδεθείς. 1
mylo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 https://m.gearbest.com/network-cards/pp_1126693.html?wid=1433363 Κάνει κάτι τέτοιο για ασύρματη σύνδεση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις