Supernova21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Γεια σας, Προσφατα βρεθηκα στην αναγκη να αγορασω ενα αντικειμενο το οποιο γνωριζα πως δεν διατιθεται ελλαδα. Υστερα απο ερευνα ανακαλυψα ομως οτι τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ οτι φανταζομουν. Αυτο που ψαχνω φτιαχνεται μονο απο 2 εταιριες στην βραζιλια. Προσπαθησα με translate και συζητηση να αγορασω απο τα καταστηματα μεσω paypal αλλα εφαγα ακυρο διοτι οπως εξηγησαν οι εταιριες δεν εχει αδεια για πωλησεις εκτος χωρας. Πλεον βρισκομαι σε αδιεξοδο μιας και η μονη λυση που μου προτειναν τα καταστηματα ειναι να βρω εναν φιλο που μενει εκει και να του πω να το αγορασει και να μου το στειλει αυτος ως ιδιωτης. Τι κανουμε; Υπαρχει καποια υπηρεσια που να βοηθησει; Καποιος τροπος να αγοραστει το αντικειμενο; Εστω καποιος με γνωστο στην περιοχη;
AristidisZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Άστα να πάνε, με Βραζιλία είναι ου μπλέξεις με αποστολές (το ξέρω από τη δουλειά που έχουμε τεράστιο πρόβλημα) Ψάξου αν μπορείς να το πάρεις από κάποια τρίτη πηγή (ΕΕ, ή έστω ΗΠΑ - Ασία)
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Πες μας ποιο είναι το αντικείμενο που ψάχνεις, μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε. 1
Aggeluska Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 ισως αν βρεις καποιον να δουλευει σε καραβι που πηγαινει προς τα εκει; ισως να μπορεσει να στο παρει
tz3s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Πες μας ποιο είναι το αντικείμενο που ψάχνεις, μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε να μας φυγει η απορια.... 1 1
vasdim1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, Aggeluska είπε ισως αν βρεις καποιον να δουλευει σε καραβι που πηγαινει προς τα εκει; ισως να μπορεσει να στο παρει ή μέσω ναυτιλιακού πρακτορείου διεθνών μεταφορών που έχει ανταπόκριση με Βραζιλία.
Comic maniak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Γιατι εχω την εντυπωση οτι θελει να παραγγειλει κατι παρανομο;😂😂
Getta Robo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Λοιπον επειδη εχω προσπαθησει πολλακις να μου στειλουν νομιμως απο Βραζιλια, και δεν τα καταφερα, οπως ειπες η χωρα εχει πολυ συγκεκριμενους και σκληρους νομους. Δεν γραφεις τι θελεις, να ξερεις παντως οτι αν πιασουν αυτον που παει να σου στειλει κατι που απαγορευεται, εκει πας φυλακη και δεν αστειευονται καθολου. Και να βρεις καποιον (με το ζημειωτο) να σου κανει εξυπηρετηση, να ξερεις πως τα ταχυδρομεια τους ΔΕΝ ειναι καθολου μα καθολου αξιοπιστα, και οι κλοπες/φθορες ειναι κατι συνηθες. Διαλεγεις και παιρνεις.
ELTASSOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Εγω φερνω τακτικα πραγματα απο βραζιλια μεσω διπλωματικου σακκου...tax control free. Οτι θελετε πειτε μου για μικροπραγματα και οχι ιδιαιτερης αξιας πχ μεχρι 7000 δολλαρια. Μη ζητησετε κανενα διαμαντι των 300,000, που ευρωπη θα πωληθει περι τα 750,000 δολαρια.
tz3s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Θα μπαινω καθε ωρα μεχρι να μας πει τι θελει....
ELTASSOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Οι βραζιλιανοι ειναι πολυ μπροστα στα φαρμακευτικα αλλα δεν εχουν ολα αδεια κυκλοφοριας σε αλλες χωρες λογω συμφεροντων και πιστοποιησεων εν αναμονη. Πολλοι γιατροι ζητουν κατ εξαιρεση καποια φαρμακα για δοκιμη οπου ολα ταλλα εχουν αποτυχει. Αυτη ειναι η πιο συνηθισμενη περιπτωση για λογους υγειας δηλ σε σοβαρες ασθενειες και για λογους πατεντων διοτι δεν εχουν αμοιβαιες διακρατικες συμβασεις...για αυτο οι απατεωνες την κανουν για εκει λογω ασυλιας, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Και ακόμα δεν έχουμε μάθει τι θέλει να πάρει από Βραζιλία... Μάλλον κανένα καλό νεφρό η συκώτι,θα το βρήκε σε καλή τιμή. 😂😂😂
cumulus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε Εγω φερνω τακτικα πραγματα απο βραζιλια μεσω διπλωματικου σακκου...tax control free. Οτι θελετε πειτε μου για μικροπραγματα και οχι ιδιαιτερης αξιας πχ μεχρι 7000 δολλαρια. Μη ζητησετε κανενα διαμαντι των 300,000, που ευρωπη θα πωληθει περι τα 750,000 δολαρια. Καμία Βραζιλιάνα aids free παίζει να μου φέρεις;
ELTASSOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Καμία Βραζιλιάνα aids free παίζει να μου φέρεις; Εγω ηθελα να βοηθησω αλλα εσυ κοροιδευεις. Τεσπα....
tz3s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Εχουν περασει 23 ωρες και ακομα δεν εχουμε μαθει.... 😵
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα