ZELOMOTH Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, IoaZ είπε Με μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά οι τιμές από τις κάρτες ήρθαν για να μείνουν . Εύχομαι να κάνω λάθος . ( έχω από το νέο μοντέλο 2080ΜagB. είναι οι καλύτερες μαγικές σφαίρες ) Λογικα δεν θα πεσουν πολυ γιατι αλλιως θα φανει η κοροιδια αισχροκέρδια καταμουτρα ενω ετσι θα παραμεινει το οτι "εχω καλο προιον και γι αυτο πουλαω ακριβα.." 4 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Περιμενω 17 μερες να παρει ο psycho την rtx 2080 ti να μας δειξει τι ψαρια πιανει γιατι τα sites δεν τα πολυπιστευω Εννοειται οτι περιμενουμε τα δικα μας παιδια να τεσταρουν για να μας φυγουν ολες οι αποριες τελικα μιας κι ο βρωμοπετσινος μας εσκασε που να σκασει απ την ζεστη..😂 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από ZELOMOTH 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Σε 17 μέρες αποκλείεται να την έχω. 14 βγαίνουν τα reviews, να δούμε ποια υλοποίηση αξίζει κλπ και μετά παραγγελία και όποτε έρθει, οι founders έχουν εξαντληθεί, ελπίζω οι custom να μην είναι λίγες..
aOUaS88 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μια Φαουνντερς σε νερακι θα ειναι οτι πρεπει
FORIS78 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 ο δούκας της MSi πάντως είναι σκέτη καυλα🤩 1
optimus prime Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, FORIS78 είπε ο δούκας της MSi πάντως είναι σκέτη καυλα🤩 Εχει βασιλικο αιμα ναι.. Πολλοι reviewers να ξερετε εχουν υπογραψει NDA μεχρι τις 20/9. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από optimus prime
DEADLAZARUS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, FORIS78 είπε ο δούκας της MSi πάντως είναι σκέτη καυλα🤩 Εγκρίνω τη μετάβαση της msi από το red theme στο total black. Καλός κι ο δράκος, αλλά άλλη χάρη έχει το νέο look. Έχω, πάντως, την εντύπωση ότι η trio θ' αποδειχθεί καλύτερη εν συγκρίσει με τη duke. Προφανώς όχι τόσο καλύτερη ώστε να δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή, αλλά η επιλογή γίνεται και με αισθητικά κριτήρια.
optimus prime Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Asus strix θε λέτε και θα κλαίτε Πηρα to λαπτοπ τους,αλλα σε καρτα μονο απο MSI επιλεγω..
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Τi έγινε παίδες,πολλές πρόβες νυφικού ακούω.. θα κεράσει ο @Psycho RTX ?
Sarandis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Σε μια στιγμή αδυναμίας πήρα msi. Η απάντηση στο αν χάνω εγγύηση με waterblock ήταν σε άπταιστα αγγλικά: Pleae be advised that the warranty of a graphics card is primaraily handled by the original dealer. Consequently, for minor upgrades / customization on the product, we advise you to reach the initial vendor. Τώρα ποιος είναι ο initial vendor (αν όχι οι ίδιοι) και τι διαφορά έχει με τον original dealer (amazon) κανείς δεν ξέρει. Πρόδωσα την έβγα και θα μείνω με στοκ cooler.
Qless Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.techpowerup.com/247323/nvidia-geforce-rtx-2080-ti-benchmarks-allegedly-leaked-twice
billeiros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 10:52 ΜΜ, orokousaki είπε τι εννοεις ψυχολογικο? μιλαμε για μια καρτα γραφικων Θελουν να νιωθουν πως εχουν το τελευταιο προιον. Αισθανονται διαφορετικα πως ξεπεράστηκε το προηγουμενο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Qless said: https://www.techpowerup.com/247323/nvidia-geforce-rtx-2080-ti-benchmarks-allegedly-leaked-twice +37% με +50% τιμή? Το 700ρι της διαφοράς με 1080ti το έχω δώσει ήδη σε ταξίδι στην Τσεχία και να πάνε να κουρευτουν.... Και μάλιστα fe vs fe, που η νέα fe είναι και oced... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από GeorgeMan 1
Qless Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Το ανησυχητικό είναι το χαμηλό σκορ στο timespy, το device id είναι σωστό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις