Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, IoaZ είπε

Με μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά οι τιμές από τις κάρτες ήρθαν για να μείνουν  :( .

Εύχομαι να κάνω λάθος .

( έχω από το νέο μοντέλο 2080ΜagB. είναι οι καλύτερες μαγικές σφαίρες ) :P 

Λογικα δεν θα πεσουν πολυ γιατι αλλιως θα φανει η κοροιδια  αισχροκέρδια καταμουτρα ενω ετσι θα παραμεινει το οτι "εχω καλο προιον και γι αυτο πουλαω ακριβα.."

4 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Περιμενω 17 μερες να παρει ο psycho την rtx 2080 ti να μας δειξει τι ψαρια πιανει γιατι τα sites δεν τα πολυπιστευω

Εννοειται οτι περιμενουμε τα δικα μας παιδια να τεσταρουν για να μας φυγουν ολες οι αποριες τελικα μιας κι ο βρωμοπετσινος μας εσκασε που να σκασει απ την ζεστη..😂

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 2
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε 17 μέρες αποκλείεται να την έχω. 14 βγαίνουν τα reviews, να δούμε ποια υλοποίηση αξίζει κλπ και μετά παραγγελία και όποτε έρθει, οι founders έχουν εξαντληθεί, ελπίζω οι custom να μην είναι λίγες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

ο δούκας της MSi πάντως είναι σκέτη καυλα🤩

Εχει βασιλικο αιμα ναι..

Πολλοι reviewers να ξερετε εχουν υπογραψει NDA μεχρι τις 20/9.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

ο δούκας της MSi πάντως είναι σκέτη καυλα🤩

Εγκρίνω τη μετάβαση της msi από το red theme στο total black. Καλός κι ο δράκος, αλλά άλλη χάρη έχει το νέο look. Έχω, πάντως, την εντύπωση ότι η trio θ' αποδειχθεί καλύτερη εν συγκρίσει με τη duke. Προφανώς όχι τόσο καλύτερη ώστε να δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή, αλλά η επιλογή γίνεται και με αισθητικά κριτήρια.

Δημοσ.

Σε μια στιγμή αδυναμίας πήρα msi. Η απάντηση στο αν χάνω εγγύηση με waterblock ήταν σε άπταιστα αγγλικά:

Pleae be advised that the warranty of a graphics card is primaraily handled by the original dealer.
Consequently, for minor upgrades / customization on the product, we advise you to reach the initial vendor.

Τώρα ποιος είναι ο initial vendor (αν όχι οι ίδιοι) και τι διαφορά έχει με τον original dealer (amazon) κανείς δεν ξέρει.

Πρόδωσα την έβγα και θα μείνω με στοκ cooler.

Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 10:52 ΜΜ, orokousaki είπε

τι εννοεις ψυχολογικο?

μιλαμε  για μια καρτα  γραφικων 

Θελουν να νιωθουν πως εχουν το τελευταιο προιον. Αισθανονται διαφορετικα πως ξεπεράστηκε το προηγουμενο.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Qless said:

+37% με +50% τιμή? Το 700ρι της διαφοράς με 1080ti το έχω δώσει ήδη σε ταξίδι στην Τσεχία και να πάνε να κουρευτουν....

Και μάλιστα fe vs fe, που η νέα fe είναι και oced...

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...