Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα είναι πασιφανές γιατί βγήκαν ταυτόχρονα 2080 και 2080ti. Η απλή φαίνεται χρέπι όποτε οποίος αναβαθμίσει να πάει κατευθείαν στην ti. 

Οποίος έχει 1080 ή 1080ti, ούτε συζήτηση για 2080. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Witcher 3 και Tomb Raider, η 2080 9% καλύτερη από 1080 Ti. Και αυτό σε 4Κ που την ευνοεί η GDDR6. Σε 1440p παίζει να είναι ίσες ή και χειρότερη.

Με 700 ευρώ ίσως να άξιζε, με 1000 όχι. Το DLSS που το λιβανίζετε είναι upscale. Όσο καλό και να είναι, δε παύει να είναι upscale.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε

Οποίος έχει 1080 ή 1080ti, ούτε συζήτηση για 2080. 

Μια χαρά αναβάθμιση από 1080 ,απλά αν γίνει ένα price drop.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, malakudi είπε

Witcher 3 και Tomb Raider, η 2080 9% καλύτερη από 1080 Ti. Και αυτό σε 4Κ που την ευνοεί η GDDR6. Σε 1440p παίζει να είναι ίσες ή και χειρότερη.

Με 700 ευρώ ίσως να άξιζε, με 1000 όχι. Το DLSS που το λιβανίζετε είναι upscale. Όσο καλό και να είναι, δε παύει να είναι upscale.

Δεν με χαλαει καθολου το upscale εαν ο Saturn το κανει ετσι οπως υποψιαζομαι..

Δλδ να μην ειναι τοσο soft οσο το checkerboard στην κονσολα..

Εννοειται μονο σε παιχνιδια που δεν πιανεις σταθερα frames γιατι στα αλλα μενεις native..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Δεν με χαλαει καθολου το upscale εαν ο Saturn το κανει ετσι οπως υποψιαζομαι..

Δλδ να μην ειναι τοσο soft οσο το checkerboard στην κονσολα..

Όσο καλό και να είναι δε θα είναι σαν native 4k. Δεν δημιουργείται detail από το τίποτα. Συν ότι τα AI filters βάζουν και θόρυβο πολλές φορές.

Δημοσ.

To Pascal είναι bandwidth starved σε 4K. Επίσης τρώει αισθητό hit με HDR. Στο 4Κ οι RTX έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, τώρα το απλό 2080 σε 1440P βλέπω να τρώει και ήττα σε κάποια από το 1080Ti.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Όσο καλό και να είναι δε θα είναι σαν native 4k. Δεν δημιουργείται detail από το τίποτα. Συν ότι τα AI filters βάζουν και θόρυβο πολλές φορές.

Κοιτα απο το να πεφτω κατω απο 60fps και τα ματια μου να κοντευουν να πεταχτουν εξω και να δακρυζουν,DLSS και αγιος ο Θεος.

Αυτο εννοω,σε τετοιες περιπτωσεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οριακά πάνω από στοκ aorus extreme 1080ti , η 2080 . Με oc βγάζω περισσότερο.  https://www.3dmark.com/3dm/28586732?1080ti.PNG.0304ed2aa24c1fddcad3ac8f2ea91a06.PNG2080.PNG.d44b0fc8a8a8cf8cd41885fdb105544a.PNG

Οσο πλησιάζουμε στο release date ,τόσο επιβεβαιώνεται αυτό που φαινόταν από την πρώτη κιολας μέρα της παρουσίασης. Και να γιατί δώσαν και ti από την αρχή. Μένει να δούμε τι ψάρια θα πιάνει το dlss ...

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αλλαξε δηλαδη οτι λεγαμε πανω κατω εκει ειμαστε.. 2080Ti αν και εφοσον πεσουν οι τιμες κοντα στο χιλιαρικο.. Εγω 1300 στην nvidia δεν δινω.. Ειναι σκανδαλωδες ποσο και δεν καιγομαι κιολας με την 1080Ti.. Ι have all the time in the world (και χιλιο δυο αλλα πραγματα να επενδυσω χρηματα απο το να πληρωνω την nvidia ):)

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Κοιτα απο το να πεφτω κατω απο 60fps και τα ματια μου να κοντευουν να πεταχτουν εξω και να δακρυζουν,DLSS και αγιος ο Θεος.

Αυτο εννοω,σε τετοιες περιπτωσεις..

Gsync είναι η λύση για κάτω από 60fps.

Τωρα που μιλάμε παίζω shadow of Tomb raider και είμαι μεταξύ 55 και 65fps σε ultra. Βούτυρο είναι πίστεψε με

3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Τι αλλαξε δηλαδη οτι λεγαμε πανω κατω εκει ειμαστε.. 2080Ti αν και εφοσον πεσουν οι τιμες κοντα στο χιλιαρικο.. Εγω 1300 στην nvidia δεν δινω.. Ειναι σκανδαλωδες ποσο και δεν καιγομαι κιολας με την 1080Ti.. Ι have all the time in the world :)

Μαζί σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Gsync είναι η λύση για κάτω από 60fps.

Τωρα που μιλάμε παίζω shadow of Tomb raider και είμαι μεταξύ 55 και 65fps σε ultra. Βούτυρο είναι πίστεψε με

Το ξερω αλλα την OLED μου δεν την αλλαζω..

Εχω στο laptop 144hz Gsync οθονη και ξερω ποσο γλυκια ειναι η ατιμη αλλα η OLED ειναι αρρωστια και δυστυχως μονο Vsync μπορω να εχω..

Γι'αυτο τα σκαω στην NVIDIA,δεν ειμαι κοροιδο,εξαρτημενος ειμαι δυστυχως..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

2080Ti από την αρχή πρώτον γιατί δεν έχει μεγάλη διαφορά η 2080 με την 1080Ti και δεύτερον είναι ευκαιρία να βγάλουν 1300+ από την Ti αντί για <1000.

Και ίσως σε ένα χρόνο παρουσιάσουν 7nm και στείλουν την 2080ti για τσαγακι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...