Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 58 minutes ago, vargas said: https://www.macrumors.com/2018/05/06/iphone-x-face-id-issues-service-policy/ δουλεύει καλύτερα αφού Άσε, δεν το σώζεις. Καλή προσπάθεια αλλά σου βάζω τγία! 😛
vargas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, billdanos είπε Άσε, δεν το σώζεις. Καλή προσπάθεια αλλά σου βάζω τγία! 😛 Τι να σώσω δεν με ενδιαφέρει καμία εταιρεία 2 τηλέφωνα της apple ειχα πέρσι. Αν εσύ η οποιοσδήποτε θεωρεί ότι καινοτομεί ακόμα όπως κάποτε είναι δικό σας θέμα . Αλήθεια τo face unlock δεν τους ρεζιλεψε στην παρουσίαση ...;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, vargas said: Τι να σώσω δεν με ενδιαφέρει καμία εταιρεία 2 τηλέφωνα της apple ειχα πέρσι. Αν εσύ η οποιοσδήποτε θεωρεί ότι καινοτομεί ακόμα όπως κάποτε είναι δικό σας θέμα . Αλήθεια τo face unlock δεν τους ρεζιλεψε στην παρουσίαση ...;; Τώρα μου απαντάς -ας πούμε- στο πως δουλεύει το Face ID στο Χ και πως στο 950?
vargas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, billdanos είπε Τώρα μου απαντάς -ας πούμε- στο πως δουλεύει το Face ID στο Χ και πως στο 950? Εσύ θες να πάει η συζήτηση εκεί, εγω σου ξαναλέω που είναι η καινοτομία της apple πέρα από τον a11 που στην πράξη δεν κερδίζεις κ πουθενά σε σχέση με ένα κινητό των 200-300 ευρώ . Αλλά έστω σαν ωμή δύναμη . Σαν καινοτομία τι παρουσίασε τα κόπρανα που μιλάνε , το face unlock κλεμμένο από ms , το bezeless από τo mi mix κ το aquos ..τρομερές καινοτομίες 2
atheatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, vargas είπε Εσύ θες να πάει η συζήτηση εκεί, εγω σου ξαναλέω που είναι η καινοτομία της apple πέρα από τον a11 που στην πράξη δεν κερδίζεις κ πουθενά σε σχέση με ένα κινητό των 200-300 ευρώ . Αλλά έστω σαν ωμή δύναμη . Σαν καινοτομία τι παρουσίασε τα κόπρανα που μιλάνε , το face unlock κλεμμένο από ms , το bezeless από τo mi mix κ το aquos ..τρομερές καινοτομίες Αν και θα σε διορθώσουν οι γνώστες , ξέχασες το notch από το pixel.... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από atheatos
themis_81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Αντε να δουμε κ φετος τι θα κανουν ... Θα δωσουμε το 7ρι ? ή θα μεινουμε για αλλον ενα χρονο με αυτο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα