Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Άσε, δεν το σώζεις. Καλή προσπάθεια αλλά σου βάζω τγία! 😛 

Τι να σώσω δεν με ενδιαφέρει καμία εταιρεία  2 τηλέφωνα της apple ειχα πέρσι. Αν εσύ η οποιοσδήποτε θεωρεί ότι καινοτομεί ακόμα όπως κάποτε είναι δικό σας θέμα . Αλήθεια τo face unlock δεν τους ρεζιλεψε στην παρουσίαση ...;;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, vargas said:

Τι να σώσω δεν με ενδιαφέρει καμία εταιρεία  2 τηλέφωνα της apple ειχα πέρσι. Αν εσύ η οποιοσδήποτε θεωρεί ότι καινοτομεί ακόμα όπως κάποτε είναι δικό σας θέμα . Αλήθεια τo face unlock δεν τους ρεζιλεψε στην παρουσίαση ...;;

Τώρα μου απαντάς -ας πούμε- στο πως δουλεύει το Face ID στο Χ και πως στο 950? 

:) 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τώρα μου απαντάς -ας πούμε- στο πως δουλεύει το Face ID στο Χ και πως στο 950? 

:) 

Εσύ θες να πάει η συζήτηση εκεί, εγω σου ξαναλέω που είναι η καινοτομία της apple πέρα από τον a11 που στην πράξη δεν κερδίζεις κ πουθενά σε σχέση με ένα κινητό των 200-300 ευρώ . Αλλά έστω σαν ωμή δύναμη .  Σαν καινοτομία τι παρουσίασε τα κόπρανα που μιλάνε , το face unlock  κλεμμένο από ms , το bezeless από τo mi mix κ το aquos ..τρομερές καινοτομίες 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, vargas είπε

Εσύ θες να πάει η συζήτηση εκεί, εγω σου ξαναλέω που είναι η καινοτομία της apple πέρα από τον a11 που στην πράξη δεν κερδίζεις κ πουθενά σε σχέση με ένα κινητό των 200-300 ευρώ . Αλλά έστω σαν ωμή δύναμη .  Σαν καινοτομία τι παρουσίασε τα κόπρανα που μιλάνε , το face unlock  κλεμμένο από ms , το bezeless από τo mi mix κ το aquos ..τρομερές καινοτομίες 

Αν και θα σε διορθώσουν οι γνώστες , ξέχασες το notch από το pixel....

Επεξ/σία από atheatos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...