Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα, ψαχνω ενα powerbank οσο το δυνατον μικρότερο και λεπτοτερο. Θα ηθελα επισης να εχει και ασυρματη φορτιση και να ειναι fast charge.

Μια χωρητικοτητα 5000mah μου κανει, αν και προφανώς δε θα ελεγα οχι και σε μεγαλύτερη αρκει να ειναι μικρο το μεγεθος για μεταφορά. Σκοντο κανω μονο στην ασύρματη φορτιση :lol:

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το Fast charging προσθέτει περισσοτερο ογκο παντως να ξερεις. Εαν θελεις επιπλεον και wireless οι επιλογές θα εχουν ακομη περισσοτερο παχος για την ιδια χωρητικότητα. Εξαρταται ποσο λεπτο το θελεις. Δωσε ενα οριο. Εχω παρει για καθημερινη απλή χρήση ενα powerbank σε μεγεθος  οσο τα 2/3 του iphone 7 και ιδίου πάχους το οποιο ειναι απιστευτα βολικό αλλα δεν εχει fast charging ομως. Με εχει σωσει ομως γιατι μπαινει στην πισω τσεπη του τζιν και δεν καταλαβαινεις καν οτι υπαρχει. Πολλες φορες ειναι στην ιδια τσεπη μαζι με το κινητο. Για ταξιδια και πολλαπλες φορτισεις εχω αλλο μεγαλυτερο. Πες μας ποιο θεωρεις αποδεκτο παχος?

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα να εχει το παχος ενός iPhone πχ.

Το fast charge το θεωρώ απαραιτητο ομως, γιατί συνηθως θελω ενα +20% ενεργεια και το θελω asap, οποτε δεν εχει νοημα να περιμένω βραδεία φόρτιση για κατι τετοιο. Ταυτόχρονα δε θελω να κουβαλαω και καλωδια, εξ ου και η ασύρματη φορτιση που ενταξει, δεν ειναι deal breaker αν δεν την εχουμε :)

Δημοσ.

Αυτο που σου λεω εχει ενσωματωμενο καλωδιο και ανταπτορα και παχος οσο ενα  iphone με slim θηκη. Εαν πας σε fast charging θα προσθεσεις μερικα ακομη χιλιοστα στο παχος και ακομη περισσοτερα για wireless. Θα βρεις πολλα αλλα πρεπει να αποφασισεις τι θελεις απο διαστασεις

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, stormrain είπε

Καλημερα, ψαχνω ενα powerbank οσο το δυνατον μικρότερο και λεπτοτερο. Θα ηθελα επισης να εχει και ασυρματη φορτιση και να ειναι fast charge.

Μια χωρητικοτητα 5000mah μου κανει, αν και προφανώς δε θα ελεγα οχι και σε μεγαλύτερη αρκει να ειναι μικρο το μεγεθος για μεταφορά. Σκοντο κανω μονο στην ασύρματη φορτιση :lol:

Ευχαριστω.

Ρίξε την ανάλυση στο τηλέφωνο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Αυτο που σου λεω εχει ενσωματωμενο καλωδιο και ανταπτορα και παχος οσο ενα iphone με slim θηκη. Εαν πας σε fast charging θα προσθεσεις μερικα ακομη χιλιοστα στο παχος και ακομη περισσοτερα για wireless. Θα βρεις πολλα αλλα πρεπει να αποφασισεις τι θελεις απο διαστασεις

Οκ, ας πουμε πως ανεβαινουμε λιγο σε διαστασεις κι ας ειναι και λιγο πιο χοντρο απο iphone, τι προταση εχουμε που να ειναι δοκιμασμενη? :)

4 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Ρίξε την ανάλυση στο τηλέφωνο. 

Δεν το εχω στην υψηλοτερη δυνατη. 

2 ώρες πριν, chios είπε

Ευχαριστω για την προταση, αλλα ξεχασα να διευκρινησω πως προτιμω η αγορα να γινει απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο. Αυτο αν και δεν φαινεται ασχημο, δεν εχει fast charge, εκτος αν δεν ειδα κατι στα specs.

Thanks guys :D

Δημοσ.

Βγαλε το μικρο/λεπτο απο την εξισωση και υπαρχουν πολλα. Μιλαμε για διαστασεις smartphone και παχος κοντα στο διπλασιο. Γιατι; Γιατι πρεπει να χωρεσει και η μπαταρια και τα κυκλωματα διαχειρησης της. Σε ενδιαφερει;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Βγαλε το μικρο/λεπτο απο την εξισωση και υπαρχουν πολλα. Μιλαμε για διαστασεις smartphone και παχος κοντα στο διπλασιο. Γιατι; Γιατι πρεπει να χωρεσει και η μπαταρια και τα κυκλωματα διαχειρησης της. Σε ενδιαφερει;

Οκ, ασε τις διαστασεις εκτος. Τι προτεινουμε? 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, stormrain είπε

Οκ, ασε τις διαστασεις εκτος. Τι προτεινουμε? 

Έχω πάρει ένα intenso από το γνωστό κίτρινο μαγαζί στα 16€.έχει q.c στο output καθώς και μια κανονική θύρα.Το μόνο κακό είναι πως δεν έχει στο input.Επίσης δες το νέο 10αρι της Xiaomi, πιστεύω είναι καλύτερο.σε καλή τιμή κιόλας από σκρουτζ.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Tελικα το Μi2 της Χiaomi φαινεται καλο. Αν και δεν εχει wireless charging για το οποιο ψηνομουν αρκετα γμτ.

Τελευταια ερωτηση και δε σας ζαλιζω αλλο και παιρνω το παραπανω, επειδη παιζει να κανω μια παραγγελια απο Amazon, αλλο αξιοπιστο με wireless για αγορα απο εκει παιζει?

Ευχαριστω για την υπομονη :)

Και το Αnker φαινεται πολυ καλο, αλλα οντως ακριβο και δε νομιζω να εχει νοημα να δωσω τοσα, δλδ στα super max 30 euro ειμαι καλα νομιζω. 

Δημοσ.

Γιατί σε έχει κολλήσει τόσο το ασύρματο; δεν μπορώ να καταλάβω την χρηστικότητα του.Με καλώδιο θα φορτίζεις και θα το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα.σε μισή ώρα 50% θα έχει πάρει το τηλέφωνο με το q.c.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...