Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Γιατί σε έχει κολλήσει τόσο το ασύρματο; δεν μπορώ να καταλάβω την χρηστικότητα του.Με καλώδιο θα φορτίζεις και θα το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα.σε μισή ώρα 50% θα έχει πάρει το τηλέφωνο με το q.c.

Δεν ξερω μου φαινεται πολυ βολικο οταν χρειαζεσαι φορτιση να βγαλεις το bank και απλα να βαλεις πανω του το κινητο, ουτε βυσματα ουτε τιποτα. Αν σκασει τηλεφωνο ή κατι τετοιο, σηκωνεις, μιλας το βαζεις παλι πισω και συνεχιζεις. 
Βεβαια αν εισαι σε κινηση εννοειται δεν βολευει να το εχεις τσεπη ή τσαντακι και να χρησιμοποιεις το wireless. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

το χω καμμια 10 μερες. ειμαι πολυ ευχαριστημενος. αν και δεν το γραφουν ευθεως λογω royalties στην πραξη μου δινει κανονικοτα qc 3.

φορτιζει το nokia 8 οσο και το ρευμα. 3100 mah, 20-90% γυρω στα 70 λεπτα. στο 60% σε κανα 35λεπτο. ειναι τοσο γρηγορο και βολικο που το χρησιμοποιω ακομα και σπιτι.

επισης qc και στη φορτιση σε ενα 7ωρο εχει γεμισει.

αλλα οτι μπαινει σε τσεπη η μπουφαν για καθημερινη χρηση, οχι για μενα  (~400 γρ).  κατα τα αλλα πολυ vfm για τσαντα ειναι μια χαρα επιλογη.

για μικροτερο υπαρχει https://www.mi.com/en/pb10000pro/

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Στις 1/9/2018 στις 9:30 ΜΜ, stormrain είπε

Και το Αnker φαινεται πολυ καλο, αλλα οντως ακριβο και δε νομιζω να εχει νοημα να δωσω τοσα, δλδ στα super max 30 euro ειμαι καλα νομιζω. 

Τα Anker εαν ψάξεις το Internet έχουν από τις καλύτερες μπαταρίες , γι αυτό κοστίζουν τόσο , επίσης έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής , ακόμα πολύ καλό αλλά ολίγον τι κουμούτσα είναι αυτό

https://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-V-3-PB10400.html

ακόμα να ξέρεις πως μιλώντας ενώ φορτίζει το κινητό η μπαταρία θα τα τεζάρει πολύ γρήγορα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...