Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν κανουμε αλλαγη μητρικης τι βηματα πρεπει να ακολουθησω για να γινει σωστην η εγκατασταση των drivers?

πρεπει να κανω κατι απο πριν με την παλια μητρικη?

Δημοσ.

Αναλογως τα windows που εχεις.. Αν εχεις απο 8 και μετα, το πιο πιθανο ειναι να τα δει ολα το λειτουργικο στο πρωτο boot και να εισαι οκ..

Πολλοι λενε να βγαλεις ολους τους drivers της παλια μητρικης κτλ και μετα να την αλλαξεις με την καινουργια αλλα εγω οσες φορες εχω κανει την δουλεια αυτη, δεν ειχα κανενα θεμα στο κατευθειαν..

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ZELOMOTH said:

Αναλογως τα windows που εχεις.. Αν εχεις απο 8 και μετα, το πιο πιθανο ειναι να τα δει ολα το λειτουργικο στο πρωτο boot και να εισαι οκ..

Πολλοι λενε να βγαλεις ολους τους drivers της παλια μητρικης κτλ και μετα να την αλλαξεις με την καινουργια αλλα εγω οσες φορες εχω κανει την δουλεια αυτη, δεν ειχα κανενα θεμα στο κατευθειαν..

δηλαδη οι παλιοι drivers αντικαθηστουντε απο τους νεους?

Δημοσ.

Ε ναι... Αφου στην ουσια αμα δεν βρουν την συγκεκριμενη παλια συσκευη, δεν "σηκωνονται" καν στην μνημη αρα ο,τι βρει απο την καινουργια μητρικη, αυτα θα παιξει..

Δημοσ.

Δεν αντικαθιστουνται αλλα παραμενουν ανενεργοι. Το καλυτερο ειναι να κανεις ενα sysprep πριν και θα ειναι ετοιμος μετα για την καινουργια μητρικη. Googlare το, ειναι πολυ ευκολο και ενα λεπτο υποθεση.

Δημοσ.

Αν η νέα μητρική είναι παρόμοια με την παλιά όσον αφορά το chipset και τις συσκευές (και ανάλογα το λειτουργικό, που παρεμπιπτόντως δεν έχεις πει ακόμα ποιο έχεις) θα δουλέψει αμέσως (για τα 10άρια σίγουρα, πιστεύω και για τα 7άρια). Αν είναι όμως εντελώς διαφορετική η μητρική τότε παίζεται, αν και οι πιθανότητες με τα 10άρια είναι αρκετά υψηλές να δουλέψει αφού πρώτα στήσει τις νέες συσκευές και κάνει κανά δύο επανεκκινήσεις.
Βέβαια υπάρχει το sysprep αλλά έχει και το paragon adaprive restore  το οποίο "καθαρίζει" τα windows ώστε να ρυθμιστούν από την αρχή στο νέο σύστημα. Το έχω δει να δουλεύει σε xp και 7άρια αλλά όχι σε 10άρια, αν και πιστεύω ότι θα δουλέψει και εκεί.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι..εγινε η αλλαγη μητρικης..δειχνει να δουλευει κανονικα το συστημα χωρις να κανω κατι αλλα θα ηθελα για πιο σιγουρα να σβησω τους παλιους drivers και να βαλω τους καινουργιους..δεν μπορω ομως να καταλαβω πως λειτουργουν τα 2 προγραμματακια που μου ειπατε

Δημοσ.

Αφού σου δούλεψαν όλα μη το ψάχνεις παραπάνω γιατί σε βλέπω στο τέλος για φορμάτ. :)
Αν θέλεις να περάσεις νεότερους drivers, απλά κατέβασε τους και στήστους με το setup τους. Αν είναι νεώτεροι θα μπουν, αν όχι δε θα μπουν.

Δημοσ.
21 hours ago, micos000 said:

Αφού σου δούλεψαν όλα μη το ψάχνεις παραπάνω γιατί σε βλέπω στο τέλος για φορμάτ. :)
Αν θέλεις να περάσεις νεότερους drivers, απλά κατέβασε τους και στήστους με το setup τους. Αν είναι νεώτεροι θα μπουν, αν όχι δε θα μπουν.

τελικα αυτο εκανα για την ωρα ολα ειναι καλα δεν εχω καποιο θεμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...