spartan613 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ποια είναι κατά την γνώμη σας τα καλύτερα πανεπιστήμια σε σειρά κατάταξης στον τομέα της πληροφορικής? Εννοείται ανεξάρτητου βάσης.
ELTASSOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δυτικης αττικης. Νεοι καθηγητες με αριστες σπουδες στα καλυτερα ερευνητικα κεντρα εξωτερικου. Οτι θες ρωτα εδω. 1 1
Aggeluska Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 hour ago, ELTASSOS said: Δυτικης αττικης. Νεοι καθηγητες με αριστες σπουδες στα καλυτερα ερευνητικα κεντρα εξωτερικου. Οτι θες ρωτα εδω. Τι ετος εισαι.;
axouu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Η πληροφορική στην Κέρκυρα ξέρει κανείς τι λέει; Πέρασα εκεί φέτος και λέω να πάω
Fortistis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, axouu είπε Η πληροφορική στην Κέρκυρα ξέρει κανείς τι λέει; Πέρασα εκεί φέτος και λέω να πάω Δες πρόγραμμα σπουδών, δες εάν έχει όντως σχέση με Πληροφορική και Επιστήμη Υπολογιστών και κρίνε μόνος σου. Εγώ θα σου έλεγα να ξαναδώσεις πάντως.
axouu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Fortistis είπε Δες πρόγραμμα σπουδών, δες εάν έχει όντως σχέση με Πληροφορική και Επιστήμη Υπολογιστών και κρίνε μόνος σου. Εγώ θα σου έλεγα να ξαναδώσεις πάντως. Φέτος έδινα για δεύτερη φορά (από ΕΠΑΛ, η σχολή φέτος έχει βάση 12.115 από ΕΠΑΛ και 11.583 από ΓΕΛ) οπότε πολύ δύσκολο να δώσω και τρίτη φορά. Δικός μου άνθρωπος που μένει στην Κέρκυρα μου είπε πως έχει ακούσει καλά λόγια για την σχολή και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σαν σύνολο. Κοίταξα και το πρόγραμμα σπουδών της σχολής και μου φαίνονται ενδιαφέροντα τα μαθήματα αλλά δεν μου λένε και πολλά μέχρι να δω με τα μάτια μου το τι γίνεται στην σχολή.
Lum1nous Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Απο γνωστο που χει τελειωσει την πληροφορικη της Κερκυρας εχω ακουσει σχετικα καλα λογια (και για την φοιτητικη ζωη της κερκυρας) . Την καλυτερη φημη απο πανεπιστημια στην ελλαδα την εχει το ΕΚΠΑ , και το επιστημης των υπολογιστων στην κρητη . Το πανεπιστημιο σου δινει καποια εφοδια , το πως θα τα αξιοποιησεις ειναι δικο σου ζητημα για αυτο κ δεν εχει τοσο τεραστια σημασια σε ποια σχολη θα μπεις . Ή εστω ετσι ακούγεται συνηθως
spartan613 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Αν ήταν να διαλέξω σε ΑΠΘ, ΕΚΠΑ και πανεπιστήμιο Κρήτης σε ποιο θα ήταν καλύτερα να πάω κατά την γνώμη σας?
GoDRiC- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Lum1nous είπε Απο γνωστο που χει τελειωσει την πληροφορικη της Κερκυρας εχω ακουσει σχετικα καλα λογια (και για την φοιτητικη ζωη της κερκυρας) . Την καλυτερη φημη απο πανεπιστημια στην ελλαδα την εχει το ΕΚΠΑ , και το επιστημης των υπολογιστων στην κρητη . Το πανεπιστημιο σου δινει καποια εφοδια , το πως θα τα αξιοποιησεις ειναι δικο σου ζητημα για αυτο κ δεν εχει τοσο τεραστια σημασια σε ποια σχολη θα μπεις . Ή εστω ετσι ακούγεται συνηθως Δηλαδή ΟΠΑ Πληροφορικής μας λες ότι είναι κακό;
newton91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Backpacker είπε Της Κρήτης ειναι δυνατό τμήμα. Κρήτης , CSD. Άπιαστο 2
Lum1nous Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 31/8/2018 στις 11:37 ΜΜ, GoDRiC- είπε Δηλαδή ΟΠΑ Πληροφορικής μας λες ότι είναι κακό; Οχι σε καμια περιπτωση δεν ειπα αυτο . Αυτο που ειπα ειναι οτι την καλυτερη φημη την εχει το εκπα , οχι οτι τα αλλα ειναι κακα . Τωρα πιο ειναι οντως καλυτερο δεν εχω ιδεα , μονο καποιος που χει γνωση του τι γινεται μεσα μπορει να εκφερει αποψη κι εγω δεν εχω τετοια γνωση
Lanike71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Θεωρία δίνουν όλα την ίδια μέσες-άκρες. Ακόμα και στη σελίδα του ΜΙΤ να κοιτάξεις, την ίδια γραμμική άλγεβρα κάνουν, τα ίδια διακριτά μαθηματικά κλπ. Το θέμα είναι αν θα σε ετοιμάσει για να βγεις στην αγορά εργασίας και το αν έχει διασυνδέσεις με εταιρίες για να προτιμηθείς ως απόφοιτος.
panomelene Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 31/8/2018 στις 5:44 ΜΜ, axouu είπε Η πληροφορική στην Κέρκυρα ξέρει κανείς τι λέει; Πέρασα εκεί φέτος και λέω να πάω Σπουδάζω εκεί , γενικά καλά λόγια έχω να πω για καθηγήτες κτλπ που φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις Γενικα το τμήμα πάσχει μόνο απο χώρους σε σχέση με τους εισακτέους δηλαδή πρώτες μέρες θυμάμαι στο μικρο αμφιθέατρο μπορει να καταλήξεις να είσαι όρθιος η να φύγεις Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Κερκυρα ειναι το να βρεις σπιτι , ειδικά φέτος που κοιτούσα για να αλλάξω και εγώ δεν υπήρχε τίποτα , μα τιποτα ομως κοντα στο κεντρο , μιας και τις 10 το αργότερο τα λεωφορεία τελειώνουν (και νομιζω σε πολλες περιοχες τον χειμωνα εως τις 8;;; χωρις να παίρνω όρκο ) το να εισαι εκτος πόλης ειναι αρκετά δύσκολο γιατι το βραδυ την εχεις κάτσει και αντε θα μένεις σε κανα φιλο αλλα ποσες φορες , εκτος αν μπορεις να εχεις αμαξι η λεφτα για ταξι Κατι ακούσα οτι θα βάλουν φόρο στο airbnb ; που ειναι ενας λόγος που δεν υπάρχουν σπίτια , αν γινει αυτο λογικα τα πραγματα θα ειναι πολυ καλύτερα Τωρα για την εστία δεν εχω καθόλου γνώμη Οτι θελεις στείλε και πμ και ρώτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα