funkyjohny Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους... Ξέρει κανείς αν υπάρχει κολυμβητήριο στην Αθήνα με πρωινό ωράριο για αυτούς που εργάζονται? Όταν λέμε πρωινό εννοούμε κατά τις 6!!!😋😋😋
talibanakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, funkyjohny είπε Καλησπέρα σε όλους... Ξέρει κανείς αν υπάρχει κολυμβητήριο στην Αθήνα με πρωινό ωράριο για αυτούς που εργάζονται? Όταν λέμε πρωινό εννοούμε κατά τις 6!!!😋😋😋 Συνδιασε το με πετονια και κατεβα σε κανα λιμανακι,να βγαλεις και το κολατσιο σου. 1
funkyjohny Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Αγράμματος taliβλακακος!!! 10 λεπτά πριν, talibanakos είπε Συνδιασε το με πετονια και κατεβα σε κανα λιμανακι,να βγαλεις και το κολατσιο σου. 1
talibanakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, funkyjohny είπε Αγράμματος taliβλακακος!!! 12 λεπτά πριν, talibanakos είπε Γιατι αγραμματος ομως;
funkyjohny Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Γιατί όταν κάποιος ρωτάει κάτι συγκεκριμένο, από το δημοτικό μαθαίνεις, να απαντάς πάνω σε αυτά που σε ρωτάνε... Όταν δε μπορείς να το κάνεις, προφανώς είσαι αγράμματος απαίδευτος και εριστικός!!! Όταν δε, βλέπεις τη πρώτη λέξη της απάντησης σου να είναι λάθος ορθογραφικά, εκεί κολλάει και το αγράμματος. Που για να είμαι ειλικρινής δε με ενδιαφέρει αν ξέρεις να γράφεις, όσο το γεγονός ότι βλέπεις κάτι και μπαίνεις να απαντήσεις τη βλακεια σου έτσι για την ειρωνεία η το χάλια χιουμορακι σου... Τέλος πάντων αν ξέρεις απαντα αλλιώς άσε να απαντήσει κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ που γνωρίζει!!! 1
fredd0 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δαις, διπλα στον Δουκα (6:30 ανοιγει) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από fredd0 1
Green Dragon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 30 λεπτά πριν, funkyjohny είπε Καλησπέρα σε όλους... Ξέρει κανείς αν υπάρχει κολυμβητήριο στην Αθήνα με πρωινό ωράριο για αυτούς που εργάζονται? Όταν λέμε πρωινό εννοούμε κατά τις 6!!!😋😋😋 Το κολυμβητήριο του Χαλανδρίου ξεκινάει στις 7.00 Για 6 δεν ξέρω κάποιο.
talibanakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, funkyjohny είπε Γιατί όταν κάποιος ρωτάει κάτι συγκεκριμένο, από το δημοτικό μαθαίνεις, να απαντάς πάνω σε αυτά που σε ρωτάνε... Όταν δε μπορείς να το κάνεις, προφανώς είσαι αγράμματος απαίδευτος και εριστικός!!! Όταν δε, βλέπεις τη πρώτη λέξη της απάντησης σου να είναι λάθος ορθογραφικά, εκεί κολλάει και το αγράμματος. Που για να είμαι ειλικρινής δε με ενδιαφέρει αν ξέρεις να γράφεις, όσο το γεγονός ότι βλέπεις κάτι και μπαίνεις να απαντήσεις τη βλακεια σου έτσι για την ειρωνεία η το χάλια χιουμορακι σου... Τέλος πάντων αν ξέρεις απαντα αλλιώς άσε να απαντήσει κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ που γνωρίζει!!! Με επιασες,εγραψα λαθος μια λεξη,οποτε ειμαι και αγραμματος. Κανω χαβαλε,οπως κανουμε καπου καπου εδω μεσα,αλλα που να το ηξερες εσυ.. Η αντιδραση σου βεβαια λεει πιο πολλα για σενα παρα για μενα,αλλα αυτη ειναι απλα η δικη μου γνωμη. Αντε για ψαρεμα γιατι δε σε κοβω για το αλλο 1 2
funkyjohny Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, fredd0 είπε Δαις, διπλα στον Δουκα (6:30 ανοιγει) Ευχαριστώ ρε fredd0!!!
Green Dragon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Για το Δαις που πρότεινε ο φίλος, ψάξε το λίγο γιατί βλέπω 07.30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα