Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αν έχεις σωστό αντίπαλο, μόνο βαρετό δεν είναι ;)

Ένταση και τρέξιμο στο φουλ

Ξανασκεψου το

Το γνωρίζω αυτό να σου πω την αλήθεια αλλά δεν έχω κάποιο δικό μου να παίζουμε να γουστάρω οπότε δεν είναι το ίδιο όπως κ να έχει 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Εκτός αν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για ιδιαίτερα μαθήματα. Εκεί και θα μάθεις και θα γουστάρεις

Το θέμα είναι με ένα λογικό κόστος να κάνω και τον χαβαλέ μου και την γυμναστική μου. Και μιας και στο kick box έχω γνωστό, κλίνω προς αυτό 

Δημοσ.

Ειναι λιγο περιεργη φαση αυτο με τις 2 συνεχομενες μερες και μετα αποχη απο το συγκεκριμενο αθλημα.

Ειδικα αν δινεις και πονο την παρασκευη,το σαββατο θα σου ειναι πιο δυσκολο.

Για συνδρομες μην το σκεφτεσαι,μαλλον για ελευθερες ημερες με ημερησια εισοδο σε κοβω,αλλα δεν ξερω τι γυμναστικη θα μπορουσες να κανεις περαν του κολυμβητηριου και του γυμναστηριου. Μπορεις να ρωτησεις σε καποια σχολη kick εαν μπορουν να σου δωσουν ημερησια εισοδο.

Αλλιως το πιο απλο,ποδηλατακι,σε συνδιασμο με καλλισθενικη,αλλα δε σε κοβω για το δευτερο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Ακριβο σπορ αλλά ενδιαφερων για να κάνεις κάτι διαφορετικό και να εκτονωνεσαι.

https://www.thewall.gr/

Πολύ ωραίο σπορ αλλα παραπαει 

2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Ειναι λιγο περιεργη φαση αυτο με τις 2 συνεχομενες μερες και μετα αποχη απο το συγκεκριμενο αθλημα.

Ειδικα αν δινεις και πονο την παρασκευη,το σαββατο θα σου ειναι πιο δυσκολο.

Για συνδρομες μην το σκεφτεσαι,μαλλον για ελευθερες ημερες με ημερησια εισοδο σε κοβω,αλλα δεν ξερω τι γυμναστικη θα μπορουσες να κανεις περαν του κολυμβητηριου και του γυμναστηριου. Μπορεις να ρωτησεις σε καποια σχολη kick εαν μπορουν να σου δωσουν ημερησια εισοδο.

Αλλιως το πιο απλο,ποδηλατακι,σε συνδιασμο με καλλισθενικη,αλλα δε σε κοβω για το δευτερο.

Καμία σχέση με το δεύτερο ούτε με το πρωτο, ειδικά Αθήνα. Θα ψαχτω για το kick boxing από Παρασκευή να δω αν μπορώ να κάνω κάτι καλο σε μηνιαία με δεδομένο ότι θα πήγαινω 2 φορές την βδομάδα 

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν είπε κανείς ακόμη για μπάσκετ. Θεωρείται πλέον ντεμοντέ; Γιατί και μόνος του μπορεί να παίζει και με παρέα, ακόμη και αν δεν έχει διαθέσιμη, θα βρει κάποιους στο γήπεδο και φυσικά γήπεδα στην Ελλάδα υπάρχουν παντού. Όσο για το αν είναι καλή γυμναστική, όσοι παίζουν ξέρουν... (και είναι και τσαμπέ)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Παρασκευή και Σάββατο είναι ιδανικές μέρες για άθληση στο σεξ. :P

Τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και με πολύ μικρό κόστος! Θα το σκεφτώ σοβαρά 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Παρασκευή και Σάββατο είναι ιδανικές μέρες για άθληση στο σεξ. :P

Τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

Είσαι ελεύθερος να το κάνεις όλες τις μέρες της εβδομάδας, μην βάζεις καλούπια και περιορισμούς.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, super3bingo είπε

Είσαι ελεύθερος να το κάνεις όλες τις μέρες της εβδομάδας, μην βάζεις καλούπια και περιορισμούς.

Προς το παρόν για σας δεν ξέρω, αλλά εγώ μόνο π σ κ μπορώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κολυμβητήριο προτείνω.

Στην Αργυρούπολη οι ώρες κοινού είναι αρκετά διευρυμένες. Καθημερίνες 7-15.30 και απόγευμα 19.30 έως 22.15 και Σάββατο 14.00 έως 17.00

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zus είπε

Κολυμβητήριο προτείνω.

Στην Αργυρούπολη οι ώρες κοινού είναι αρκετά διευρυμένες. Καθημερίνες 7-15.30 και απόγευμα 19.30 έως 22.15 και Σάββατο 14.00 έως 17.00

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας παιδιά! Θα ψαχτω και θα δω τι με συμφέρει περισσότερο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...