Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

πριν λιγο μπηκα στο λογαριασμο μου στο paypal και ειδα μια κίνηση -90 ευρω απο ενα site VirWoX, τρελάθηκα μιας και δεν εχω δωσει καμια εντολη ουτε που το ξερω. το κακο ειναι αφου δεν ειχα χρηματα στο λογαριασμο του paypal τα πηρε απο το λογαρισαμο της alpha bank που ειχα συνδεμενο. Εκανα αμεσως αναφορα στη paypal και αποσυνδεσα την τραπεζα. Ισως ειναι τιποτα χακερ;

Πριν κανα μηνα ειχε δημιουργηθεί αυτόματα διαφήμιση στη σελιδα μου στο facebook και με εκει επικοινωνια που ειχα ειδαν το λαθος και μου επεστρεψαν τα 20 ευρω που μου ειχαν παρει απο το facebook.

το ερωτημα μου ειναι τι ειναι αυτο το virwox και αν θα παρω τα χρηματα μου πισω και ποση ασφαλεια μας παρέχει το paypal μιας και τωρα ειναι μεγαλο το ποσο. 

Δημοσ.

Αν το paypal "πειστεί" οτι η αγορά δεν εγινε απο εσένα και οτι προσέχεις που βάζεις το λογαριασμό σου (δηλαδή προσεχεις για την ασφάλεια των δεδομένων σου) θα σου επιστρέψει τα χρήματα. Πρόσεχε δε μιλώ για απλό dispute εναντιον της αγοράς στο virwox γιατί για υπηρεσίες δεν επιστρεφει τιποτα. Πρεπει να το προσεγγίσεις οτι εγινε υποκλοπή των στοιχεών σου.

Απο εκει και πέρα και με αυτα που διαβάζω σου προτείνω σφόδρα να ενεργοποιήσεις στο paypal το 2FA (two factor authentication). Επισης σου προτεινω να ελεγξεις σχολαστικα τις συσκευές σου για malware και ιους και τέλος να μάθεις τι ειναι το phishing και πως γινονται έτσι υποκλοπες κωδικών. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, μαλλον απο malware στο πσ ξεκίνησε αν επικοινωνήσω με virwox αραγε θα γινει τιποτα;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, tommi03 είπε

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, μαλλον απο malware στο πσ ξεκίνησε αν επικοινωνήσω με virwox αραγε θα γινει τιποτα;

Αν αυτή η εταιρία που αναφέρεις, είναι fraud, τότε πολύ φοβάμαι με αυτούς ακρή δε θα βγάλεις. Καλύτερα ο,τι είναι να κάνεις, κάντο με την Paypal! Βέβαια δεν έχεις κάτι να χάσεις να δοκιμάσεις. Δυστυχώς, στη Paypal δε χρειάζεται να φορτώσεις λεφτά και μπορεί να τραβήξει κατευθείαν απο τον λογαριασμό που έχεις συνδεδεμένο. Και εγώ ας πούμε όταν αγοράζω κάτι, δε το φορτώνω ποτέ. Το αφήνω να τραβήξει απευθείας. Μάλλον κακώς όμως! 😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paulina88 είπε

Αν αυτή η εταιρία που αναφέρεις, είναι fraud, τότε πολύ φοβάμαι με αυτούς ακρή δε θα βγάλεις. Καλύτερα ο,τι είναι να κάνεις, κάντο με την Paypal! Βέβαια δεν έχεις κάτι να χάσεις να δοκιμάσεις. Δυστυχώς, στη Paypal δε χρειάζεται να φορτώσεις λεφτά και μπορεί να τραβήξει κατευθείαν απο τον λογαριασμό που έχεις συνδεδεμένο. Και εγώ ας πούμε όταν αγοράζω κάτι, δε το φορτώνω ποτέ. Το αφήνω να τραβήξει απευθείας. Μάλλον κακώς όμως! 😛

το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι το two factor authentication που γραφει ο φιλος απο πανω αλλα θα επρεπε η paypal να εχει μεγαλύτερη ασφαλεια μαλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...