Προς το περιεχόμενο

PayPal IBAN

MrJulius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Άνοιξα εδώ και αρκετό καιρο εναν λογαριασμό Paypal και όταν πάω να βάλω το IBAN μου δείχνει το παρακάτω μήνυμα.

"Sorry, we are not able to process your request. Please try again later."

Να τονίσω οτι παλιώτερα το συγκεκριμένο IBAN το είχα στο προηγούμενο λογαριασμό μου στην Paypal αλλά το έσβησα, Παρόλα αυτά δεν με αφήνει να συνεχίσω.

Στην προκυμένη περίπτωση τι πρέπει να κάνω να επικοινωνίσω με τι τράπεζα Πειραιώς η με τι Paypal;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από MrJulius
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitrios51 είπε

Αρχικά με την PayPal για να σου πως εις βάθος ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, εφ'όσων το IBAN ειναι έγκυρο...

Δεν δεχετε το IBAN στο καινουργιο μου λογαριασμο οταν βαζω το κωδικο μου του IBAN με βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα και δεν με αφηνει να συνεχισω.

"Sorry, we are not able to process your request. Please try again late

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, MrJulius είπε

Δεν δεχετε το IBAN στο καινουργιο μου λογαριασμο οταν βαζω το κωδικο μου του IBAN με βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα και δεν με αφηνει να συνεχισω.

"Sorry, we are not able to process your request. Please try again late

Πάρε τηλέφωνο την Paypal να στον προσθέσουν αυτοί χειροκίνητα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartak1 είπε

Πάρε τηλέφωνο την Paypal να στον προσθέσουν αυτοί χειροκίνητα

Παιζει ρολο οτι δεν εχω στο λογαριασμο καθολου λεφτα;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν εχεις δυο λογαριασμούς παυπαλ, οπως επίσης αν δεν εχει καθόλου χρήματα μέσα, τοτε δεν πρόκειται ποτέ να προστεθεί

Γιατι δε θα προστεθει αν δεν εχει ο τραπεζικός λογαριασμος χρήματα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spartak1 είπε

Γιατι δε θα προστεθει αν δεν εχει ο τραπεζικός λογαριασμος χρήματα;

Μπορω να το πιστεψω γτ παραδειγμα εδω το App Store δεν σε αφηνει να κανεις ενημερωσει τις εφαρμογες σου χωρις να υπαρχει ενα υπολοιπο...

Δημοσ.

Νομίζω δεν ισχύει αυτό με το εάν έχει ο λογαριασμός χρήματα. Εάν θυμάμαι καλά σου κάνει μία μικρή κατάθεση στον λογαριασμό η paypal,δεν σε χρεώνει.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους στείλεις email ή να τους πάρεις τηλέφωνο για μεγαλύτερη συντομία, εάν καταλαβαίνεις καλά αγγλικά βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω στις αρχες των cc που δεν σε αφηνε να εισαγεις ΙΒΑΝ ελληνικης τραπεζας το εκανα λιγο ανορθοδοξα. Εστειλα εμβασμα στο paypal μου απο τον ελληνικο λογαριασμο και ζητησα με email να τον προσθεσουν αυτοι.  Νομιζω ομως πως πρεπει να εχεις καποιο προβλημα ταυτοποιησης στοιχειων η διπλο λογαριασμο paypal και δεν σε αφηνει. Αν δεν ισχυει αυτο δοκιμασε κατι διαφορετικο να προσθεσεις το IBAN σου μεσω της εφαρμογης του paypal για κινητα ! Το καλο το παλληκαρι ξερει πολλα μονοπατια.. :)

Επεξ/σία από molot12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...