avacan23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009230828280.html?wid=1433363 700 eyro απιστευτο κινητο... οι κινεζοι τα καταφεραν και μπηκαν στη συζήτηση. προσωπικα το θεωρώ οτι καλυτερο στις android ναυαρχίδες αυτή τη στιγμή. https://www.gsmarena.com/oppo_find_x-7885.php
saruman123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι θεωρώ ακριβό. Ένα συγκριτικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-6-eu-128gb,oppo-find-x-global,xiaomi-pocophone-f1-6gb-128gb Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
avacan23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Στα 1000 ευρώ ναι ακριβό. επεσε στα 700 και θα πέσει κι αλλο. το pocophone F1 ειναι το πιο vfm κινητο στον κοσμο (μετά ειναι το Α2) αλλα δεν συγκρίνεται με το OPPO. 93% οθονη δεν εχει κανενα κινητο στον κοσμο. το συστημα με ανακλινόμενη αναγνωριση προσωπου για να αποφύγουν το notch απιστευτο καμερες...κοιτα μονο την μπροστα καμερα ...25αρα! μπαταρια τεράστια εγω iphone X έχω, δεν ανηκω στο στρατοπεδο του android αλλα το oppo με ενθουσίασε. Ισως αν το δεις απο κοντά θα καταλαβεις. Πιστευω αν πέσει κι η τιμή του κι αλλο θα αξιζει. Mέχρι να βγει το Mate 20 ...μετά νομιζω δεν θα υπαρχει ανταγωνισμός για φέτος...
saruman123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν νομίζω. Δεν με πείθει η 25αρα οθόνη γιατί αυτό δεν παίζει ρόλο. Δες τη διάφραγμα έχει....(f/2.0) Επίσης η μπαταρία του poco είναι 4000..... Είχε 1000 και πήγε 700!!!! μάλιστα.....οπότε μπορείς να δεις και Note 9(λέμε τώρα...)
darkrider93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αυτην την τιμη δεν αξιζει με τιποτα το κινητο. Μπορει να ηταν πολλα υποσχομενο οταν ανακοινωθηκε κλπ κλπ αλλα ουτε καμια τρελη καμερα εχει ουτε τιποτα που να δικαιολογει αυτην την τιμη. Ισως αν πεσει αρκετα ακομα το συζηταμε!
SeNNinhA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξηγηστε μου καποιος γιατι σας εντυπωσιαζουν τα Mp σε μια καμερα κινητου και ειδικοτερα σε μια selfie καμερα κινητου; Σε τι ειναι χρησιμα; Θελετε να κανετε την selfie σας ποστερ τοιχου 4Χ3m ή θελετε να κάνετε στην selfie του 0,5m αποστασης zoom 300% για να δειτε τα μπιμπικια του προσωπου σας σε μεγεθος κεφαλιού; Ασε που στο 99% των selfie η κακή ποιοτητα τους ειναι απαγορευτικη για οποιαδηποτε μεγενθυνση. Τα 8mp για selfie ειναι ηδη υπερβολικα πολλα και με αυτα οι φωτογραφικες θα μπορουσαν να εχουν και πολυ καλυτερης ποιοτητας φωτογραφια μιας που θα επετρεπαν σε μεγαλυτερου μεγεθους pixel του σενσορα. Καθε εταιρεια που θα μου βαλει την εντυπωσιακη σουπερ Mp selfie καμερα για να μου πλασαρει το νεο της μοντελο θα εχω πολλους ενδιασμους για την συσκευή της μιας και ξεκαθαρα απευθυνεται σε ατομα που οι αναγκες τους οχι μονο ειναι οι selfies αλλα και δεν ξερουν και να κρινουν. —— Παρεμπιπτωντως και οι δυο καμερες του ειναι κακες για τα δεδομενα της κατηγοριας και της τιμης του και δεν βλεπω κανενα σουπερ χαρακτηριστικο εκτος της οθονης του η οποια ομως στα 400ppi δεν δικαιολογει την τιμη. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από SeNNinhA
Comic maniak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Best smartphone? Πλακα μας κανεις; 1ον δεν εχει δακτυλικο αποτυπωμα 2ον για ψαξε λιγο ποσο ευκολα σπαει. Μονο Vivo Nex S απο τετοια κινητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα