airtrelomike13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω ένα μάστερ στη Δημοσιογραφία και θέλω να πάρω γνώμες. Ξέρω ότι στη χώρα μας έχουμε 2 μάστερ στη Δημοσιογραφία. Ένα στο ΕΚΠΑ και ένα στο ΑΠΘ. Η ξαδέρφη μου, μου πρότεινε να κάνω ένα στη Κύπρο και συγκεκριμένα στο Ανοιχτο Πανεπιστήμιο Κύπρου με τίτλο: Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. Ξέρετε αν είναι καλό? Το έχει κάνει κάποιος γνωστό σας? Μου είπαν ότι είναι εξ'αποστάσεως αλλά έχει και πρακτικές μεθόδους. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι πολλά χρόνια οι ΘΕ. Παρακαλώ, αν ξέρετε βοηθήστε με.
NemeSis1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Το καλύτερο μάστερ είναι η εργασία στον τομέα σου. Δουλεύεις τώρα και κάνεις ένα μάστερ αργότερα όταν ξέρεις και το σου αρέσει. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε Το καλύτερο μάστερ είναι η εργασία στον τομέα σου. Δουλεύεις τώρα και κάνεις ένα μάστερ αργότερα όταν ξέρεις και το σου αρέσει. Δυστυχώς στα 25 μου αποφάσισα να αλλάξω επάγγελμα, καθώς αυτό που σπούδασα δεν είχε την απαραίτητη επαγγελματική αποκατάσταση , όπως είχε πριν χρόνια. Όπως και πολλα άλλα επαγγελμάτα , επήλθε σε προσωρινό κορεσμό. Γι αυτό θέλησα να ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω από μικρός, το οποίο ήταν η δημοσιογραφία.
fredd0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Δυστυχώς στα 25 μου αποφάσισα να αλλάξω επάγγελμα, καθώς αυτό που σπούδασα δεν είχε την απαραίτητη επαγγελματική αποκατάσταση , όπως είχε πριν χρόνια. Όπως και πολλα άλλα επαγγελμάτα , επήλθε σε προσωρινό κορεσμό. Γι αυτό θέλησα να ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω από μικρός, το οποίο ήταν η δημοσιογραφία. οσο και να σπουδασεις ΄δημοσιογραφια' απο το ιδιο σημειο θα ξεκινησεις, στον πατο του βαρελιου, οποτε ξεκινα απλα να ψαχνεις δουλεια σε sites κλπ στη δημοσιογραφια 2 πραγματα μετρανε, ποσο καλα γραφεις, το οποιο απαιτει κι εναν ογκο δουλειας, και τι κονε εχεις για να εξελιχθεις (κλειστο επαγγελμα γαρ, και δε μιλαω για ΕΡΤ κλπ). Οι σπουδες δημοσιογραφιας δεν εχουν καμια απολυτως αξια/σημασια
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε οσο και να σπουδασεις ΄δημοσιογραφια' απο το ιδιο σημειο θα ξεκινησεις, στον πατο του βαρελιου, οποτε ξεκινα απλα να ψαχνεις δουλεια σε sites κλπ στη δημοσιογραφια 2 πραγματα μετρανε, ποσο καλα γραφεις, το οποιο απαιτει κι εναν ογκο δουλειας, και τι κονε εχεις για να εξελιχθεις (κλειστο επαγγελμα γαρ, και δε μιλαω για ΕΡΤ κλπ). Οι σπουδες δημοσιογραφιας δεν εχουν καμια απολυτως αξια/σημασια Το θέμα είναι ότι όσες φορές προσπάθησα, θέλουν να έχεις τελειώσει και κάτι σχετικό με το αντικείμενο. Εγώ πχ που τελειωσα Λογιστική σε ΤΕΙ, και εψαχνα κάποια σαιτς για να γράφω, μου είπαν ότι πρέπει να έχω τελειώσει κάτι σχετικά με το αντικείμενο για να μπορέσω να ξεκινήσω να εργάζομαι από το πάτο του βαρελιού όπως είπες...
fredd0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε Το θέμα είναι ότι όσες φορές προσπάθησα, θέλουν να έχεις τελειώσει και κάτι σχετικό με το αντικείμενο. Εγώ πχ που τελειωσα Λογιστική σε ΤΕΙ, και εψαχνα κάποια σαιτς για να γράφω, μου είπαν ότι πρέπει να έχω τελειώσει κάτι σχετικά με το αντικείμενο για να μπορέσω να ξεκινήσω να εργάζομαι από το πάτο του βαρελιού όπως είπες... χαζομαρες, φτιαξε ενα μπλογκ και γραφε για να δειξεις οτι 'ξερεις' να γραφεις (δεν εννοω να βγεις να κανεις τον ανταγωνιστη του CNN, θεματακια που σ'ενδιαφερουν, 500-600 λεξεις) και πουλα το οτι εχεις 'οικονομικες' γνωσεις τα sites ειναι ο πατος του βαρελιου πραγματικα, μεχρι και αποφοιτους ΕΠΑΛ εχουν για 'δημοσιογραφους" (και βεβαια οι μισθοι ειναι στο χωμα) 1
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε χαζομαρες, φτιαξε ενα μπλογκ και γραφε για να δειξεις οτι 'ξερεις' να γραφεις (δεν εννοω να βγεις να κανεις τον ανταγωνιστη του CNN, θεματακια που σ'ενδιαφερουν, 500-600 λεξεις) και πουλα το οτι εχεις 'οικονομικες' γνωσεις τα sites ειναι ο πατος του βαρελιου πραγματικα, μεχρι και αποφοιτους ΕΠΑΛ εχουν για 'δημοσιογραφους" (και βεβαια οι μισθοι ειναι στο χωμα) Καλά μη νομίζεις παντού οι μισθοί είναι στο χώμα. Μη το ψάχνεις. Νομίζεις στο επάγγελμα που σπούδασα ότι οι μισθοί είναι ικανοποιητικοί? Ή θα στο θέσω διαφορετικά. Τα παιδιά που πέρασαν και περνάνε φέτος σε σχολές όπως η Δημοσιογραφια και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, το ιδιο στο ΑΠΘ ή στη Πάντειο, πως γίνεται τα πτυχία τους να είναι άχρηστα από τι στιγμή που είναι και αυτά πτυχία όπως αυτό που απέκτησες και εσυ και εγώ? Γενικα΄στην Ελλάδα του σήμερα , η πίτα ειναι μικρή και δεν χωράμε όλοι... Δυστυχώς αυτη είναι η πραγματικότητα. Ξέρω φίλους μου, που τελείωσαν Δημοσιογραφία στο Εξωτερικό και είχαν την ευκαιρία και την έχουν φυσικά να εργάζονται εκεί. Ένας φίλος μου τελείωσε Ιnternational Media business στο Πανεπιστήμιο του Weshminster και εργάζεται.
Backpacker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει και το δικό μας το ΕΑΠ μεταπτυχιακό στα ΜΜΕ. Αλλά πραγματικά μιλάμε για ένα επάγγελμα που η συντριπτική πλειοψηφία όσων το ασκούν ειναι αποτυχημένοι άλλων κλάδων. Αποτυχημένοι νομικοί...αποτυχημένοι οικονομολόγοι...αποτυχημένοι φιλόλογοι...καλά μη πιασω το αθλητικο που ειναι απλά πρωην καφετζήδες και οπαδοί. Το μόνο που μετράει στον κλάδο αυτό ειναι οι γνωριμίες. Πραγματικά τίποτα άλλο. Χώρια οτι ειναι κλάδος που οι καινούργιοι ειναι στην πλειοψηφία κοριτσάκια από σχολές τύπου ΑΝΤ1 ή Εργαστήρι δημοσιογραφίας ή Κεντρο Αθλητικου Ρεπορταζ που τις βάζουν σε τπτ σάιτ να κανουν κοπι πεηστ αν πρώτα πέσουν στα γόνατα. Τον έχω φάει τον κλάδο αυτόν στην μάπα και σαν ανταποκριτης στο εξωτερικο αλλά και σαν υπεύθυνος τυπου σε ομαδα ποδοσφαιρου εδώ στο παρελθον και ειναι οτι πιο αηδια υπαρχει. Άχρηστοι γλείφτες. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Backpacker
airtrelomike13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Backpacker είπε Εχει και το δικό μας το ΕΑΠ μεταπτυχιακό στα ΜΜΕ. Αλλά πραγματικά μιλάμε για ένα επάγγελμα που η συντριπτική πλειοψηφία όσων το ασκούν ειναι αποτυχημένοι άλλων κλάδων. Αποτυχημένοι νομικοί...αποτυχημένοι οικονομολόγοι...αποτυχημένοι φιλόλογοι...καλά μη πιασω το αθλητικο που ειναι απλά πρωην καφετζήδες και οπαδοί. Το μόνο που μετράει στον κλάδο αυτό ειναι οι γνωριμίες. Πραγματικά τίποτα άλλο. Χώρια οτι ειναι κλάδος που οι καινούργιοι ειναι στην πλειοψηφία κοριτσάκια από σχολές τύπου ΑΝΤ1 ή Εργαστήρι δημοσιογραφίας ή Κεντρο Αθλητικου Ρεπορταζ που τις βάζουν σε τπτ σάιτ να κανουν κοπι πεηστ αν πρώτα πέσουν στα γόνατα. Τον έχω φάει τον κλάδο αυτόν στην μάπα και σαν ανταποκριτης στο εξωτερικο αλλά και σαν υπεύθυνος τυπου σε ομαδα ποδοσφαιρου εδώ στο παρελθον και ειναι οτι πιο αηδια υπαρχει. Άχρηστοι γλείφτες. Αγαπητέ, νομίζω ότι αυτό συμβαίνει δυστυχώς παντού. Στη χώρα μας, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την αξία ενος πτυχίου, καθώς έχουμε γίνει κέντρο γνωριμιών. Εδώ στο κλάδο μου, έστω ως ΤΕΙ λογιστικής και χρηματοοικονομικής, δουλεύουν τα βίσματα και μη σου πω απόφοιτοι λυκειου και ΙΕΚ. Καθώς, είναι ο γνωστός του γνωστού. Θα συμφωνήσω ότι είναι ένα επάγγελμα που δεν χρειάζεται πτυχίο, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που το ζητάνε για να δουλέψεις σε κάποιο σταθμό τους, κανάλι αν ΔΕΝ έχεις βίσμα. Γιατί νομίζεις ότι αυτοί που παρακολουθείς στη τηλεόραση έχουν κάποιο πτυχίο Δημοσιογραφίας. χαχα.
Backpacker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Αγαπητέ, νομίζω ότι αυτό συμβαίνει δυστυχώς παντού. Στη χώρα μας, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την αξία ενος πτυχίου, καθώς έχουμε γίνει κέντρο γνωριμιών. Εδώ στο κλάδο μου, έστω ως ΤΕΙ λογιστικής και χρηματοοικονομικής, δουλεύουν τα βίσματα και μη σου πω απόφοιτοι λυκειου και ΙΕΚ. Καθώς, είναι ο γνωστός του γνωστού. Θα συμφωνήσω ότι είναι ένα επάγγελμα που δεν χρειάζεται πτυχίο, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που το ζητάνε για να δουλέψεις σε κάποιο σταθμό τους, κανάλι αν ΔΕΝ έχεις βίσμα. Γιατί νομίζεις ότι αυτοί που παρακολουθείς στη τηλεόραση έχουν κάποιο πτυχίο Δημοσιογραφίας. χαχα. Ποιος εχει πτυχιο δημοσιογραφιας στην τηλεοραση? Μόνο στην ΕΡΤ αυτά επειδη ειναι δημοσιο. Τα μεγαλα ονοματα ακυρα σπουδασαν (νομικες-πολιτικες επιστημες-οικονομικα). Στον ΣΚΑΙ τα κοριτσακια που ξερω οτι δουλευουν εκει δεν σπουδασαν ΜΜΕ και οσες το εκαναν ήταν σε κανα ΙΕΚ της κακιας ωρας. Αλλο επαγγελματα που δεν μπορεις να τα κανεις χωρις πτυχιο αλλα βγαζεις λεφτα με αυτα αν εχεις και κονε (οπως η λογιστικη που λες και τα οικονομικα) και αλλο η δημοσιογραφια που πραγματικα το πτυχιο ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ! Και για να γινεις δικηγορος το βασικο ειναι τα κονε σου και οι κοινωνικες σου δεξιοτητες αλλα χωρις πτυχιο δεν γινεται. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Backpacker είπε Ποιος εχει πτυχιο δημοσιογραφιας στην τηλεοραση? Μόνο στην ΕΡΤ αυτά επειδη ειναι δημοσιο. Τα μεγαλα ονοματα ακυρα σπουδασαν (νομικες-πολιτικες επιστημες-οικονομικα). Στον ΣΚΑΙ τα κοριτσακια που ξερω οτι δουλευουν εκει δεν σπουδασαν ΜΜΕ και οσες το εκαναν ήταν σε κανα ΙΕΚ της κακιας ωρας. Αλλο επαγγελματα που δεν μπορεις να τα κανεις χωρις πτυχιο αλλα βγαζεις λεφτα με αυτα αν εχεις και κονε (οπως η λογιστικη που λες και τα οικονομικα) και αλλο η δημοσιογραφια που πραγματικα το πτυχιο ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ! Και για να γινεις δικηγορος το βασικο ειναι τα κονε σου και οι κοινωνικες σου δεξιοτητες αλλα χωρις πτυχιο δεν γινεται. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!! Ωραία , απάντα μου σε δύο ερωτήματα τότε: 1) τα παιδιά που περνάνε μέσω πανελληνίων σε ΕΚΠΑ , ΑΠΘ , Παντειο στη σχολή δημοσιογραφίας και έχουν γράψει υψηλή βάση ποια ειναι η διαφορά τους όταν θα βγουν απο τη σχολή από κάποιον που όπως είπες είναι από ΙΕΚ ή του καφενείου 2) Ένας που αργότερα θέλει να φύγει και στο εξωτερικό όπως εγώ, δεν μπορεί να έχει ένα μαστερ στη Δημοσιογραφία. Δηλ και στο εξωτερικό η Δημοσιογραφία έχει τη κουλτούρα και τη νοοτροπία του ΕΔΩ?
Backpacker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε Ωραία , απάντα μου σε δύο ερωτήματα τότε: 1) τα παιδιά που περνάνε μέσω πανελληνίων σε ΕΚΠΑ , ΑΠΘ , Παντειο στη σχολή δημοσιογραφίας και έχουν γράψει υψηλή βάση ποια ειναι η διαφορά τους όταν θα βγουν απο τη σχολή από κάποιον που όπως είπες είναι από ΙΕΚ ή του καφενείου 2) Ένας που αργότερα θέλει να φύγει και στο εξωτερικό όπως εγώ, δεν μπορεί να έχει ένα μαστερ στη Δημοσιογραφία. Δηλ και στο εξωτερικό η Δημοσιογραφία έχει τη κουλτούρα και τη νοοτροπία του ΕΔΩ? Στην Ελλάδα τα παιδιά που τελειώνουν ΑΕΙ στα ΜΜΕ πραγματικά δεν έχουν την παραμικρή διαφορά στην αγορά εργασίας από τους ANT1 Media Lab και τα τυχάρπαστα εργαστήρια δημοσιογραφίας. Δες σε όλα τα σαιτ και τα ΜΜΕ ποιοι δουλεύουν. Αν ηταν οπως τα λες τοτε εφοσον ειναι μονο 2 σχολες ΑΕΙ στην χώρα..δλδ κανα 250 φοιτητές τον χρόνο και στις 2 μαζί ολοι αυτοι ειναι στα καναλια και τα ραδιοφωνα και στα σαιτς. Και μαλιστα και μπροστάρηδες καθως εχουν ανωτατες σπουδες. Δεν ειναι ομως πουθενά!!! Στο εξωτερικό σίγουρα δεν ειναι σαν την Ελλάδα και σιγουρα δεν μπορεις να πεις ένα "εξωτερικο" και να το παρεις σαν ενα πραγμα. Σε καποιες χωρες ειναι χειροτερα απτην Ελλαδα (Ιταλια πχ και Βαλκάνια με ανατολικη ευρώπη) σε αλλες στα ιδια και σε αλλες καμια σχεση ειναι πολυ ανωτερες και αξιοκρατικες. Ναι στις ΗΠΑ οι σπουδές μετράνε πολύ πχ στον κλάδο και οχι απλα τι σπουδασες αλλα και το που. Αν εχεις πτυχιο δημοσιογραφιας από κάνα Columbia πχ σαρώνεις. Αλλα μιλαμε για μια χώρα που ειναι η εξαιρεση και που οι δημοσιογραφοι εχουν ηδη βιογραφικο πριν παρουν το πτυχιο τους (προυπηρεσια σε σχολικες και μετεπειτα πανεπιστημιακες εφημεριδες και ραδιοφωνα)
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Backpacker είπε Στην Ελλάδα τα παιδιά που τελειώνουν ΑΕΙ στα ΜΜΕ πραγματικά δεν έχουν την παραμικρή διαφορά στην αγορά εργασίας από τους ANT1 Media Lab και τα τυχάρπαστα εργαστήρια δημοσιογραφίας. Δες σε όλα τα σαιτ και τα ΜΜΕ ποιοι δουλεύουν. Αν ηταν οπως τα λες τοτε εφοσον ειναι μονο 2 σχολες ΑΕΙ στην χώρα..δλδ κανα 250 φοιτητές τον χρόνο και στις 2 μαζί ολοι αυτοι ειναι στα καναλια και τα ραδιοφωνα και στα σαιτς. Και μαλιστα και μπροστάρηδες καθως εχουν ανωτατες σπουδες. Δεν ειναι ομως πουθενά!!! Στο εξωτερικό σίγουρα δεν ειναι σαν την Ελλάδα και σιγουρα δεν μπορεις να πεις ένα "εξωτερικο" και να το παρεις σαν ενα πραγμα. Σε καποιες χωρες ειναι χειροτερα απτην Ελλαδα (Ιταλια πχ και Βαλκάνια με ανατολικη ευρώπη) σε αλλες στα ιδια και σε αλλες καμια σχεση ειναι πολυ ανωτερες και αξιοκρατικες. Ναι στις ΗΠΑ οι σπουδές μετράνε πολύ πχ στον κλάδο και οχι απλα τι σπουδασες αλλα και το που. Αν εχεις πτυχιο δημοσιογραφιας από κάνα Columbia πχ σαρώνεις. Αλλα μιλαμε για μια χώρα που ειναι η εξαιρεση και που οι δημοσιογραφοι εχουν ηδη βιογραφικο πριν παρουν το πτυχιο τους (προυπηρεσια σε σχολικες και μετεπειτα πανεπιστημιακες εφημεριδες και ραδιοφωνα) Γι αυτό , με βλέπεις και θέλω να πραγματοποιήσω τις συγκεκριμένες μεταπτυχιακές σπουδές στη Κύπρο. Επίσης, ναι συμφωνώ σε όλα αυτά που είπες , αλλά προτιμώ να δώσω τα ίδια χρήματα για ένα μεταπτυχιακό που είναι και αναγνωρισμένο από το να τα δωσω στο ΚΑΡ ή στο newmediastudies ή στον ΑΝΤΕΝΝΑ για να πάρω ένα χαρτί ιδιωτικού περιεχομένου που επί της ουσίας δεν θα έχει την ίδια αξία με ένα μεταπτυχιακό. Είναι ακριβώς τα ίδια λεφτά με τη μόνη διαφορά ότι στο μάστερ έχεις ένα αναγνωρισμένο χαρτί και στο ιδιωτικο παραπάνω γνωριμίες, λόγω ότι σε κάνουν μάθημα υποτίθεται καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και έχεις μια πιο άμεση επαγγελματική πρόσβαση.
Backpacker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Γι αυτό , με βλέπεις και θέλω να πραγματοποιήσω τις συγκεκριμένες μεταπτυχιακές σπουδές στη Κύπρο. Επίσης, ναι συμφωνώ σε όλα αυτά που είπες , αλλά προτιμώ να δώσω τα ίδια χρήματα για ένα μεταπτυχιακό που είναι και αναγνωρισμένο από το να τα δωσω στο ΚΑΡ ή στο newmediastudies ή στον ΑΝΤΕΝΝΑ για να πάρω ένα χαρτί ιδιωτικού περιεχομένου που επί της ουσίας δεν θα έχει την ίδια αξία με ένα μεταπτυχιακό. Είναι ακριβώς τα ίδια λεφτά με τη μόνη διαφορά ότι στο μάστερ έχεις ένα αναγνωρισμένο χαρτί και στο ιδιωτικο παραπάνω γνωριμίες, λόγω ότι σε κάνουν μάθημα υποτίθεται καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και έχεις μια πιο άμεση επαγγελματική πρόσβαση. Καλά αυτό με την αναγνώριση γελάει ο κόσμος λιγο. Αν πιστεύεις οτι θα πας Βρετανια πχ (καλά για ΗΠΑ δεν αναφέρω καν) και θα σε βοηθησει να βρεις δουλεια σαν δημοσιογράφος ενα χαρτί απο ενα πανεπιστημιο μιας ανύπαρκτης ακαδημαικά χώρας οπως η Κύπρος τότε τι να πω. Επίσης μιλάμε για ένα επάγγελμα που πρέπει να δείξεις κάποιο υλικό στην γλώσσα τους εκει εξω. Ο φιλος σου τελειωσε σε αγγλικο πανεπιστήμιο και έτσι βρηκε δουλεια εκει. Από τον Κύπρο ή την Ελλάδα πως θα πάρουν καποιον? Εγώ δεν λεω μη πας εκει δώστα στα ΙΕΚ και τα εργαστηρια. Λεω δεν αξιζει να τα δωσεις σε κανενα απ'τα δυο. Γνώμη μου πάντα βασισμένες στις γνώσεις και κυρίως τις εμπειρίες μου και σου ανέφερα τα δεδομένα. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από Backpacker
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ts, για μένα είναι πολύ σημαντικό ο δημοσιογράφος να μιλάει και να γράφει σωστά. Πρόσεξέ το αυτό, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δημιουργήσει θετική ή αρνητική εντύπωση. Ακόμα και ? αντί ; ας πούμε. Το λέω με καλή διάθεση με αφορμή κάποια λαθάκια στα ποστ σου, αν και συνήθως δεν τα σχολιάζω. Καλή επιτυχία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα