Koromaru Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ψάχνοντας στο internet, έβαλα στο μάτι κάποια μπλουζάκια με στάμπες από παιχνίδια, σειρές κτλ. Επειδή βλέπω πολύ κόσμο να κυκλοφορεί με τέτοια μπλουζάκια, η ερώτησή μου είναι η εξής: Τα παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, και αν ναι, από πού? (αξίζει με τα μεταφορικά?) Ή βρίσκετε σχέδιο και το πάτε σε κάποιο σταμπάδικο? (κάποιο καλό μαγαζί και σχετικά οικονομικό να προτείνετε?) Thanks.
tolhc1234 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) λογικά από amazon αν βρεις κανά seller και πάρεις 2-3 ίσως να αξίζει με τα μεταφορικά. Εναλλακτικά, όλα τα μπλουζάδικα (μεταλλάδικα κλπ) έχουν αν και θα είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές. Επίσης έχω δει και στα village να πουλάνε για παιχνίδια,σειρές. Τώρα εάν θες κάτι πολύ συγκεκριμένο και indie, καλύτερα κατευθείαν απ' την πηγή για να στηρίξεις κιόλας. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από tolhc1234 1
dalain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω ψωνιζω απο το qwertee.com Θα βρεις πολυ ιδιαιτερα μπλουζακια εκει με διαφορα θεματα.Ειναι στην Ιρλανδια και συνηθως μου ερχονται σε 10-12 ημερες.Εχω παρει πανω απο 20 κομματια.Καλη ποιοτητα και αναλογως την περιπτωση οικονομικα...Ριξε μια ματια και αν θες σου εξηγω τον ''ιδιαιτερο'' τροπο που δουλευει! 1
Koromaru Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, dalain είπε Εγω ψωνιζω απο το qwertee.com Θα βρεις πολυ ιδιαιτερα μπλουζακια εκει με διαφορα θεματα.Ειναι στην Ιρλανδια και συνηθως μου ερχονται σε 10-12 ημερες.Εχω παρει πανω απο 20 κομματια.Καλη ποιοτητα και αναλογως την περιπτωση οικονομικα...Ριξε μια ματια και αν θες σου εξηγω τον ''ιδιαιτερο'' τροπο που δουλευει! Massive thumbs up!!!👍👍Φαίνεται πολύ καλό!! Αν κατάλαβα καλά, κάθε μέρα ψηφίζεις για designs που θα κρατήσουν 1-2 μέρες στο site? Επίσης, τα μεταφορικά είναι 3€ ανά μπλουζάκι ή ανά παραγγελία? (και είναι όντως 3€?). 1
dalain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Χμμμ...οχι ακριβώς....επειδη ειμαι σε δουλειά οταν επιστρεψω θα σου εξηγησω πως λειτουργεί...
dalain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπον καθε μερα μπαινουν 3 διαφορετικα μπλουζακια στην τιμη των 11 ευρω το ενα και ισχυει μονο για μια μερα,την επομενη τα ιδια μπλουζακια τα βαζει 13 ευρω και την μεθεπομενη δεν τα βρισκεις ξανα.(εκτος ελαχιστων περιπτωσεων)Εκει μπαινουν καποια σχεδια μετα απο ψηφοφορια Ολα τα υπολοιπα μπλουζακια,που τα βρισκεις οποτε θες,κοστιζουν 16 ευρω Τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 4,5 ευρω το ενα μπλουζακι και ανεβαινει οσο ανεβαινει ο αριθμος που θα παραγγειλεις Συχνα βαζει προσφορες στις οποιες χρεωνει 5 ευρω το μπλουζακι και δωρεαν μεταφορικα για 6 τεμαχια και πανω ΑΛΛΑ δεν μπορεις να διαλεξεις εσυ τι σχεδιο θες...σου στελνουν αυτοι οτι θελουν,φυσικα διαλεγεις το νουμερο εσυ. Λιγοτερο συχνα κανει γενικο ξεπουλημα και τα βαζει απο 6-11 ευρω ολα Με καθε σου παραγγελια κερδιζεις ενα loyaltee stamp και μολις συμπληρωσεις 10 παιρνεις δωρεαν ενα μπλουζακι Επισης μπορεις να κερδισεις εσυ και καποιος που σε συστηνει στο site ενα μπλουζακι για μια φορα χρησιμοποιωντας εναν κωδικο αυτου που σε συστησε Αυτα τα λιγα,αν θες κατι αλλο ειμαι στην διαθεση σου!
Koromaru Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dalain είπε Λοιπον καθε μερα μπαινουν 3 διαφορετικα μπλουζακια στην τιμη των 11 ευρω το ενα και ισχυει μονο για μια μερα,την επομενη τα ιδια μπλουζακια τα βαζει 13 ευρω και την μεθεπομενη δεν τα βρισκεις ξανα.(εκτος ελαχιστων περιπτωσεων)Εκει μπαινουν καποια σχεδια μετα απο ψηφοφορια Ολα τα υπολοιπα μπλουζακια,που τα βρισκεις οποτε θες,κοστιζουν 16 ευρω Τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 4,5 ευρω το ενα μπλουζακι και ανεβαινει οσο ανεβαινει ο αριθμος που θα παραγγειλεις Συχνα βαζει προσφορες στις οποιες χρεωνει 5 ευρω το μπλουζακι και δωρεαν μεταφορικα για 6 τεμαχια και πανω ΑΛΛΑ δεν μπορεις να διαλεξεις εσυ τι σχεδιο θες...σου στελνουν αυτοι οτι θελουν,φυσικα διαλεγεις το νουμερο εσυ. Λιγοτερο συχνα κανει γενικο ξεπουλημα και τα βαζει απο 6-11 ευρω ολα Με καθε σου παραγγελια κερδιζεις ενα loyaltee stamp και μολις συμπληρωσεις 10 παιρνεις δωρεαν ενα μπλουζακι Επισης μπορεις να κερδισεις εσυ και καποιος που σε συστηνει στο site ενα μπλουζακι για μια φορα χρησιμοποιωντας εναν κωδικο αυτου που σε συστησε Αυτα τα λιγα,αν θες κατι αλλο ειμαι στην διαθεση σου! Ωραίος! Με το referral link, που κερδίζεις random μπλουζάκι, ξέρεις αν είναι ένα από τα ημερίσια ή αν μπορεί να είναι και από τα last chance ή και απ'το tee shop? (Γιατί ας πούμε αν γνωρίζεις ότι είναι απ'τα 3 ημερίσια και σου αρέσει πολύ το 1 σχέδιο απ'τα 3, αξίζει το gamble) Όπως και να χει πάντως, στείλε σε pm ένα referral αν θες να υπάρχει!
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.redbubble.com/ δες και αυτό. Μου το έστειλε τώρα φιλαράκι και είπα να το μοιραστώ 😛 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από UsualSuspect__ 1
dalain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Koromaru είπε Ωραίος! Με το referral link, που κερδίζεις random μπλουζάκι, ξέρεις αν είναι ένα από τα ημερίσια ή αν μπορεί να είναι και από τα last chance ή και απ'το tee shop? (Γιατί ας πούμε αν γνωρίζεις ότι είναι απ'τα 3 ημερίσια και σου αρέσει πολύ το 1 σχέδιο απ'τα 3, αξίζει το gamble) Όπως και να χει πάντως, στείλε σε pm ένα referral αν θες να υπάρχει! Αυτο δεν το γνωριζω...λογικα θα στειελει καποιο διαφορετικο απο αυτα που εχεις ηδη επιλεξει referral link https://www.qwertee.com/r/a3c40cf47d
MiP Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΑΚΥΡΟ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από MiP
Koromaru Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε https://www.redbubble.com/ δες και αυτό. Μου το έστειλε τώρα φιλαράκι και είπα να το μοιραστώ 😛 το πέτυχα και εγώ ψαχουλεύοντας, έχει μεγάλη ποικιλία. Αν μάθεις κάποια λεπτομέρεια, πες μας (έξοδα αποστολής πχ) ! 54 λεπτά πριν, dalain είπε Αυτο δεν το γνωριζω...λογικα θα στειελει καποιο διαφορετικο απο αυτα που εχεις ηδη επιλεξει referral link https://www.qwertee.com/r/a3c40cf47d thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα