D.Luffy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Istros είπε Μέχρι χθες φωνάζετε για την ποιότητα της apple ξαφνικά δεν ξέρει κανένας τίποτα και είναι όλα αποκυηματα της φαντασιας μου.οταν γράφει κάποιος ότι δεν φτάιει η apple αλλά το εργοστάσιο τι να πω μετά μόνο σε εξωγήινους μπορώ να αναφερθώ.Στην πραγματικότητα η apple παρουσιάζει προβληματικά προιοντα είτε hardware είτε software.ποσες συσκευές θυμάσαι με προβληματικές πλακέτες εκτός από το LG G4 που το χετε κάνει τσίχλα και εδώ στο iphone λετε μπράβο?μάλλον εσείς παραληρητε. Μα εσύ είσαι αυτός που φωνάζει για την ποιότητα της Apple. Εδώ τι έγραψες προηγουμένως: 44 λεπτά πριν, Istros είπε Προφανώς και έχει ποιότητα κατασκευής δεν αναφερόμαστε στα αυτονόητα.Τα iphone όπως και οι υπόλοιπες συσκευές που κατασκευάζει έχουν ποιοτικά υλικα,ποιότητα κατασκευής.και ωραίο design.Απο κει και πέρα όμως όπως όλες οι εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών λογικό είναι να κατασκευάσει και ελαττωματικα προϊόντα. Μήπως τελικά όντως σου φταίνε οι εξωγήινοι? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Istros said: Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.το ότι η apple βγάζει ποιότητες συσκευές με την έννοια που αναφέρει ο συνομιλητής μου πιο πάνω όσο αναφορά το πλαστικό ,το κούμπωμα,αν εξέχουν πλαστικά κ.α.Οτι έχει βγάλει προβληματικές συσκευές και συνεχίζει και βγάζει προφανώς οφείλεται στον κακό σχεδιασμό και στον ποιοτικό έλεγχο.ποσες συσκευές θυμάσαι να στράβωνουν όπως το iphone 6 plus και δεν αναφέρομαι σε test αλλά στο να το χεις στη τσέπη σου! btw ούτε το 6 plus μου είχε πάθει τίποτα... Ίσως επειδή δεν καθόμουν πάνω του! 😛
moollos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Istros είπε Για να δούμε τι θα ισχύσει με τη apple και το iphone.Η ποιότητα που πήγε?όταν βγάζει 3 συσκευές και η μία έχει πρόβλημα μόνο 33% αστοχία εχει Η xiaomi που κράζετε βγάζει 30 συσκευές και τετοιο πρόβλημα δεν έχει παρουσιασει Αυτό να πληρώνεις 700€ και να παίρνεις μια συσκευή που να έχει πρόβλημα στην πλακέτα φανερώνει την ποιότητα της apple.Το να πληρώνεις 700€ για συσκευη,να έχει πρόβλημα η πλακέτα και να λες μπράβο φανερώνει την ανωμαλία σας ως καταναλωτές.Τι θα έκανε αραγε η apple χωρίς εσάς? Για να ειμαστε δικαιοι...και η Xiaomi εβγαλε καποια παρομοια προβληματα με το redmi note 5a και το redmi 4...😁
D.Luffy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Istros πρέπει να αποφασίσει τελικά τι εννοεί με τον όρο ποιότητα. Από τη μία μας λέει ότι δεν είναι ποιοτικά επειδή παρουσιάζουν μεγάλο ποσοστό αστοχίας, από την άλλη "προφανώς" και είναι ποιοτικά και είναι λογικό να υπάρχουν λάθη όπως σε όλες τις εταιρίες. Ανάλογα σε ποιον απαντάει, αλλάζει και ο ορισμός της ποιότητας! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy
Istros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Αν η Apple σχεδίαζε από την αρχή ένα προβληματικό εξάρτημα, θα είχαν πρόβλημα ΟΛΕΣ οι συσκευές. Το πρόβλημά μας ήταν η γενίκευση που έκανες και τα φανταστικά ποσοστά αστοχίας που αυθαίρετα φαντάστηκες. Τα iphone 6 plus που στραβωναν ήταν η φαντασία μου?τα macbook pro με το πρόβλημα στο throttling φανταστικά?τα macbook pro που καταστρέφανε τα δεδομένα?οι τρύπες στα mac?το πρόβλημα στα macbok air με τις κηλίδες στην οθόνη?τα προβληματικά home button?τις vertical lines στα iphone 5s?κ.α
kanagias13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Όταν έχεις οργώσει την αγορά να βρεις τον πλέον Κινεζοποιημένο Κινέζο πλακετά για να αυξήσεις το περιθώριο κέρδους σου 50 cents/device αυτά θα γίνονται. 😂😛 Για αυτούς τους τελειωμένους που είπαν πως φταίει το εργοστάσιο κ όχι η Apple, όταν όλα πήγαιναν οκ με τις συσκευές τους, βγήκαν να γράψουν μπράβο στο εργοστάσιο ή στην Apple? Υ.Γ Αν οι πελάτες της Apple δεν ήταν οπαδοί επιπέδου super 3, gate 7, Κλπ κλπ δεν θα είχαμε τέτοιες γελοιότητες. Ή θα συμμορφωνόταν η Apple ή θα είχε το μερίδιο της LG (<2%). Καλό φθινόπωρο κ καλά να είμαστε να κάνουμε την πλάκα μας 2
Istros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μα εσύ είσαι αυτός που φωνάζει για την ποιότητα της Apple. Εδώ τι έγραψες προηγουμένως: Μήπως τελικά όντως σου φταίνε οι εξωγήινοι? Καταλάβενεις τι διαβάζεις η όχι?αναφέρομαι ως ποιότητα στο πλαστικό,στο κούμπωμα,στο φινίρισμα γιατί έγινε αναφορά σ' αυτά.και συμφώνησα από κει και πέρα δεν υπάρχει ο αναμενόμενος σχεδιασμος και έλεγχος στα προϊόντα που κυκλοφορει
D.Luffy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Istros είπε Τα iphone 6 plus που στραβωναν ήταν η φαντασία μου?τα macbook pro με το πρόβλημα στο throttling φανταστικά?τα macbook pro που καταστρέφανε τα δεδομένα?οι τρύπες στα mac?το πρόβλημα στα macbok air με τις κηλίδες στην οθόνη?τα προβληματικά home button?τις vertical lines στα iphone 5s?κ.α Δεν ξέρω αν ήταν της φαντασίας σου, αλλά στο παρακάτω μύνημα που έγραψες ήσουν αρκετά σαφής στο ότι η Apple τελικά είναι μια ποιοτική εταιρία που μαθαίνει μάλιστα από τα λάθη της τα οποία είναι λογικό να γίνονται όπως όλες οι εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Αναφέρεσαι μάλιστα και στο στράβωμα του iPhone 6. Έμαθε από το πάθημα της το οποίο ήταν λογικό αποτέλεσμα εφόσον κάνει λάθη όπως οι υπόλοιποι. 55 λεπτά πριν, Istros είπε Προφανώς και έχει ποιότητα κατασκευής δεν αναφερόμαστε στα αυτονόητα.Τα iphone όπως και οι υπόλοιπες συσκευές που κατασκευάζει έχουν ποιοτικά υλικα,ποιότητα κατασκευής.και ωραίο design.Απο κει και πέρα όμως όπως όλες οι εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών λογικό είναι να κατασκευάσει και ελαττωματικα προϊόντα.Οπως τα iphone 6 plus που στραβωναν και έμαθε από το πάθημα της και αυτό είναι αξιοσημείωτο,πλέον τα iphone είναι τα τελευταία που θα στραβωσουν,τα home button που εμφάνιζαν πρόβλημα? Νόμιζα ότι το πρόβλημα σου ήταν ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα προιόντα της Apple είναι ποιοτικά. Περίεργο γιατί κι εσύ έχεις την ίδια άποψη.
Istros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Κάποιοι άλλοι γραφικοί που σε κάθε topic αναφέρουν "μονο aplle" και κάτι παρόμοιες ασυναρτησίες που χάθηκαν να μας πουν την άποψη τους για τις logic board στα iphone 8?και την ποιότητα της apple?
korakios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Το σωστό θα ήταν αποστολή καινούριου σφραγισμένου κινητού για εταιρία μεγάλου κύρους . Πλην του iOS που με βόλεψε (2 χρόνια μια φορά μου κόλλησε από μια εφαρμογή το 5s) δε βλέπω την Apple σαν premium πλέον .
D.Luffy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Istros είπε Καταλάβενεις τι διαβάζεις η όχι?αναφέρομαι ως ποιότητα στο πλαστικό,στο κούμπωμα,στο φινίρισμα γιατί έγινε αναφορά σ' αυτά.και συμφώνησα από κει και πέρα δεν υπάρχει ο αναμενόμενος σχεδιασμος και έλεγχος στα προϊόντα που κυκλοφορει 1 ώρα πριν, Istros είπε Προφανώς και έχει ποιότητα κατασκευής δεν αναφερόμαστε στα αυτονόητα.Τα iphone όπως και οι υπόλοιπες συσκευές που κατασκευάζει έχουν ποιοτικά υλικα,ποιότητα κατασκευής.και ωραίο design.Απο κει και πέρα όμως όπως όλες οι εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών λογικό είναι να κατασκευάσει και ελαττωματικα προϊόντα. Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω τι διαβάζω. Εκτός κι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις. 6 λεπτά πριν, Istros είπε Κάποιοι άλλοι γραφικοί που σε κάθε topic αναφέρουν "μονο aplle" και κάτι παρόμοιες ασυναρτησίες που χάθηκαν να μας πουν την άποψη τους για τις logic board στα iphone 8?και την ποιότητα της apple? Σε ποια από τις πολλές ποιότητες που έχεις περιγράψει αναφέρεσαι πάλι? Σε αυτήν παρακάτω? 1 ώρα πριν, Istros είπε Προφανώς και έχει ποιότητα κατασκευής δεν αναφερόμαστε στα αυτονόητα.Τα iphone όπως και οι υπόλοιπες συσκευές που κατασκευάζει έχουν ποιοτικά υλικα,ποιότητα κατασκευής.και ωραίο design.Απο κει και πέρα όμως όπως όλες οι εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών λογικό είναι να κατασκευάσει και ελαττωματικα προϊόντα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy
Plapoutas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Να αναφέρω προβλήματα που είχα με προϊόντα της Apple: Χαλασμένα καλώδια αφού κιτρίνιζαν και καιγόντουσαν στην άκρη (μάλιστα το καλώδιο του Macbook Pro που είχα μου κόστισε 100€ αφού δεν το κάλυπτε η εγγύηση). iPhone 5 χαλασμένο Lock Button iPhone 6 το ηχείο ήταν προβληματικό iPhone 6S κάψιμο στην αριστερή πάνω γωνία της οθόνης ώστε να έχω σκιά iPhone SE και iPhone 6S η μπαταρία τα έφτυσε μετά από ένα χρόνο και δεν κρατούσε μπαταρία, το 6S το άλλαξαν με 39€ όπως ανάφερα και παραπάνω ενώ θα μου φόρτωναν και άλλα κόστη, του SE δεν ήθελαν να μου την αλλάξουν ενώ ήθελα να την πληρώσω. Macbook Pro 2015 προβλήματα υπερθέρμανσης ώστε να μην μπορώ να το έχω στα πόδια μου, με το που άνοιγα xCode ή κάποιο άλλο απαιτητικό πρόγραμμα γινόταν φούρνος. "pro" σου λέει. Macbook Air (μιας και λέτε για αψεγάδιαστο λειτουργικό σύστημα) πήγα να το κάνω ενημέρωση και κολλούσε στην Boot Screen κατά την διάρκεια της επανεκκίνησης, ώστε να μην Bootάρει. Αναγκάστηκα να μπω σε Recovery Mode και να κάνω Clean Install. Μιας και λέμε για την αψεγάδιαστη ποιοτική εμπειρία. Αλλά να φανταστώ εγώ έκανα σε όλες τις περιπτώσεις κάτι λάθος. 4 1
crashnburn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ο Istros πρέπει να αποφασίσει τελικά τι εννοεί με τον όρο ποιότητα. Από τη μία μας λέει ότι δεν είναι ποιοτικά επειδή παρουσιάζουν μεγάλο ποσοστό αστοχίας, από την άλλη "προφανώς" και είναι ποιοτικά και είναι λογικό να υπάρχουν λάθη όπως σε όλες τις εταιρίες. Ανάλογα σε ποιον απαντάει, αλλάζει και ο ορισμός της ποιότητας! το quality control ειναι σημαντικο μερος της ποιοτητας ενος προιοντος δεν ειναι μονο το φαινεσθαι 2 1
Istros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν ξέρω αν ήταν της φαντασίας σου, αλλά στο παρακάτω μύνημα που έγραψες ήσουν αρκετά σαφής στο ότι η Apple τελικά είναι μια ποιοτική εταιρία που μαθαίνει μάλιστα από τα λάθη της τα οποία είναι λογικό να γίνονται όπως όλες οι εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Αναφέρεσαι μάλιστα και στο στράβωμα του iPhone 6. Έμαθε από το πάθημα της το οποίο ήταν λογικό αποτέλεσμα εφόσον κάνει λάθη όπως οι υπόλοιποι. Νόμιζα ότι το πρόβλημα σου ήταν ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα προιόντα της Apple είναι ποιοτικά. Περίεργο γιατί κι εσύ έχεις την ίδια άποψη. Προφανώς παίζεις με τις λέξεις.Στα iphone 6 plus εκανε μεγάλη πατάτα,το κινητά στράβωναν και μόνο που βρίσκονταν μέσα στην τσέπη του παντελονιου.,όχι σε κάποιο crash test όπως τα περισσότερα.Ναι από το συγκεκριμένο λάθος της έμαθε και τα σωστά πρέπει να αναφέρονται αλλά τα προβληματα συνεχίζονται όπως το throttling σε συσκευή 3000€ από προφανώς κακό σχεδιασμό,κακο έλεγχο ποιότητας και το λύσαμε με ένα update όσο μπορεί να λυθεί μια τέτοια πατάτα με update και τώρα πάλι με την πλακέτα του iPhone 8.Δεν μιλάμε για μια αστοχία υλικού σε ένα home button η σε ελαττωματική παρτίδα από οθόνες.Υπαρχουν λάθη τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την ποιότητα κατασκευής που μας παραμυθιάζουν κάποιοι.Δεν εχω καθολου την ιδια αποψη με καποιους κολλημενους που δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους η απο ενα λογοτυπο εταιρειας.Εσυ όταν λες ποιότητα πως ακριβώς την εννοείς? 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω τι διαβάζω. Εκτός κι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις. Σε ποια από τις πολλές ποιότητες που έχεις περιγράψει αναφέρεσαι πάλι? Σε αυτήν παρακάτω? Προφανώς η δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις η κόβεις λέξεις από δω και από κει για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.Συμφωνησα με τον συνομιλητή μου για την ποιότητα των πλαστικών,το κούμπωμα,το ότι δεν εξέχουν κομμάτια.Και αυτό ποιότητα θεωρηται!Εάν διαβάσεις όλα το κείμενο θα δεις ότι συμφώνησα μεν αλλά διατύπωσα ότι δεν υπάρχει έλεγχος,σωστός σχεδιασμός,και εμφανίζονται συνέχεια προβλήματα.Μην παρουσιάζεις λέξεις μεμονωμένες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
cpgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Να αναφέρω προβλήματα που είχα με προϊόντα της Apple: Χαλασμένα καλώδια αφού κιτρίνιζαν και καιγόντουσαν στην άκρη (μάλιστα το καλώδιο του Macbook Pro που είχα μου κόστισε 100€ αφού δεν το κάλυπτε η εγγύηση). iPhone 5 χαλασμένο Lock Button iPhone 6 το ηχείο ήταν προβληματικό iPhone 6S κάψιμο στην αριστερή πάνω γωνία της οθόνης ώστε να έχω σκιά iPhone SE και iPhone 6S η μπαταρία τα έφτυσε μετά από ένα χρόνο και δεν κρατούσε μπαταρία, το 6S το άλλαξαν με 39€ όπως ανάφερα και παραπάνω ενώ θα μου φόρτωναν και άλλα κόστη, του SE δεν ήθελαν να μου την αλλάξουν ενώ ήθελα να την πληρώσω. Macbook Pro 2015 προβλήματα υπερθέρμανσης ώστε να μην μπορώ να το έχω στα πόδια μου, με το που άνοιγα xCode ή κάποιο άλλο απαιτητικό πρόγραμμα γινόταν φούρνος. "pro" σου λέει. Macbook Air (μιας και λέτε για αψεγάδιαστο λειτουργικό σύστημα) πήγα να το κάνω ενημέρωση και κολλούσε στην Boot Screen κατά την διάρκεια της επανεκκίνησης, ώστε να μην Bootάρει. Αναγκάστηκα να μπω σε Recovery Mode και να κάνω Clean Install. Μιας και λέμε για την αψεγάδιαστη ποιοτική εμπειρία. Αλλά να φανταστώ εγώ έκανα σε όλες τις περιπτώσεις κάτι λάθος. Kαι γιατι τα εχεις αγορασει όλα αυτά αφού βλεπεις ότι έχουν τόσα προβλήματα? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα