Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.
Ενα κινητό έκανε βουτιά στην θάλασσα και χρειαζόμαστε άμεσα να πάρουμε καινούριο. 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 300e αλλά και λιγότερα δεν μας χαλάει.
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Socials & Photos.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 - 6+ 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει. Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, απο τα κυριότερα, νομίζω θέλουμε και Optical Image Stabilization (αν κάνει τοση διαφορά)
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζουμε απο αυτά. 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android κατα προτίμηση, stock ή One. 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούριο / Σφραγισμένο με εγγύηση.

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο έχουμε ξεχωρίσει τα LG G6, Samsung A8, Redmi Note 5, Xperia XZ1 αλλά καθότι έχω να ασχοληθώ με κινητά κάτι χρόνια θα ήθελα την άποψή / συμβουλή σας.

Επεξ/σία από Σαρμης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλε γνωμη μου ειναι google pixel XL(καλυτερη καμερα απο ολα-ξεχασα να το γραψω+stock android), LG G6(εχει OIS ενω τα αλλα xiaomi οχι) εχει 300€ αν δεν κανω λαθος.. ή πηγαινε σε xiaomi mi a2  stock android ειναι καλη καμεα (χειροτερη απο του G6 βεβαια) και κατι ποιο φτηνο αλλα value for money απο ελλαδα xiaomi redmi note 5 186€ καινουριο αλλα ποιο κατω οι επιδοσεις καμερας απο τα αλλα 2 και δν ειναι και stock android  σε σχεση με το  mi a2!Mακρια απο samsung A8 υπερτιμημενο για τα λεφτα που κανει γενικα απο samsung αξιζουν πολυ τ S μοντελα!-Και το sony που λες πολυ μικρη μπαταρια και σιγουρα χειροτερη καμερα απο τα αλλα δεν εχει και OIS.

Αρα με σειρα για μενα

Google pixel xl

LG G6

xiaomi mi a2

xiaomi redmi note 5

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stefanosxaris10 είπε

φιλε εχω ακριβος αυτο που ψαχνεις τσεκαρετο https://www.skroutz.gr/s/15373189/LG-Q7-Dual-32GB.html

240€ για κινητο με ενα entry level επεξεργαστη και μαλιστα Mediatek?

Ειμαστε σοβαροι;

Το LG G6 ειναι το πιο ολοκληρωμενο απο ολα. 

Nokia 8 επισης αλλα υστερει στην καμερα

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

240€ για κινητο με ενα entry level επεξεργαστη και μαλιστα Mediatek?

Ειμαστε σοβαροι;

Το LG G6 ειναι το πιο ολοκληρωμενο απο ολα. 

Nokia 8 επισης αλλα υστερει στην καμερα

μπορει να πεφτει σε επεξεργαστη αλλα εχει σχεδον οσα ζητησε και παραπανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το Xiaomi Mi Max 2, πολύ καλό, οθόνη 6.4 ιντσών, παίρνει δύο κάρτες sim αλλά δεν θα πρέπει να βάλεις κάρτα SD αν θες να βάλεις και τις δύο, έχει 64gb εσωτερική μνήμη και μπαταρία 5400 αλλά δεν είναι αδιάβροχο, κάνει περίπου 247€

Επεξ/σία από Vasoul
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stefanosxaris10 είπε

μπορει να πεφτει σε επεξεργαστη αλλα εχει σχεδον οσα ζητησε και παραπανω

Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα, ειδικα οταν υπαρχουν αλλες καλυτερες ή και φθηνοτερες επιλογες που καλυπτουν πληρως οσα ζηταει. Μαλιστα το Q6 δεν καλυπτει καθολου το βασικο που ζητάει: Κάμερα!!

Δημοσ.

Το μαξ 2 το ειχα 4-5 μηνες. Εβγαζα 12 ωρες ενεργης οθονης σε 2 μερες.

Τρομερη μπαταρια. Η χρηση που του εκανα ηταν κατα βαση browsing και multimedia.  Σε τετοιες χρησεις τα μαξ ειναι κορυφη.

Επισης με τα διπλα ηχεια ειναι καταλληλο για καταναλωση multimedia υλικου.

Βεβαια, επειδη τρεχω εξω και κανω διαφορα σπορ, ηταν δυσκολο να το εχω σε τσεπες κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...