gamer73 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μου έχουν κάνει αδίκως ban από server για chat δεν μπορώ να συνθέθω καν ξέρεις κανείς πως μπορώ να ξανά μπω?
kormos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, gamer73 είπε Μου έχουν κάνει αδίκως ban από server για chat δεν μπορώ να συνθέθω καν ξέρεις κανείς πως μπορώ να ξανά μπω? Για να σε έχουν κάνει ήσουν ενάντια στους όρους χρήσης. Μιλάς με διαχειριστή μόνο...
gamer73 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kormos είπε Για να σε έχουν κάνει ήσουν ενάντια στους όρους χρήσης. Μιλάς με διαχειριστή μόνο... Πάτησα κατά λάθος κάτι αν αλλάξω ip μπαίνει?
kormos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, gamer73 είπε Πάτησα κατά λάθος κάτι αν αλλάξω ip μπαίνει? Αδίκως κανένας διαχειριστής δεν κάνει Ban χρήστη. Σίγουρα έχεις παραβεί τους όρους χρήσης. Αντι να δοκιμάσεις σωστό δρόμο λύσης κοιτάς πάλι «μαϊμουδιές» Γκουντ λακ...
gamer73 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Αδίκως κανένας διαχειριστής δεν κάνει Ban χρήστη. Σίγουρα έχεις παραβεί τους όρους χρήσης. Αντι να δοκιμάσεις σωστό δρόμο λύσης κοιτάς πάλι «μαϊμουδιές» Γκουντ λακ... Έχω ζητήσει βοήθεια δεν με βάζουν
kormos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, gamer73 είπε Έχω ζητήσει βοήθεια δεν με βάζουν Μην ψάχνεις λύση στο πρόβλημα τότε....θα έπρεπε να τηρείς τους όρους χρήσης.
isay Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, gamer73 είπε Μου έχουν κάνει αδίκως ban από server για chat δεν μπορώ να συνθέθω καν ξέρεις κανείς πως μπορώ να ξανά μπω? Chat όπως λέμε ... chatroulette; Μήπως ήσουν πολύ ντυμένος; ontopic : Θες αλλο browser σε ignognito / private mode άλλη ip και αν ειναι με account, αλλο email και αλλο λογαριασμο Ναι ειναι μπελαλιδικο αλλα η λογική τυ ban ειναι να σου κάνει πάρα πολύ δυσκολο να ξαναμπεις, ώστε να αποφευγεις να spamαρεις/τρολαρεις/να μη σεβεσαι όρους χρησης.
kon1to Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 7:56 ΠΜ, kormos είπε Αδίκως κανένας διαχειριστής δεν κάνει Ban χρήστη.. Καλά μη το λες.. Μου κάνανε ban σε site αθλητικού περιεχομένου, χωρίς να βρίσω ή να παραβιάσω κάποιο κανονισμό, μόνο και μόνο επειδή είχα διαφορετική άποψη απο τη "γραμμή" του site. Και μετά όταν κάνω νέο account με άλλο email, μου ανοίγει λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει να σχολιάσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα