Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες! Τι ειναι καλυτερα; Να φορτιζω το κινητο με 250mA φορτιστη ή στα 750mA;;

Δεν εχω προβλημα με τον 250 επειδη αργει να φορτισει!

1A δεν ακουμπαω ουτε για δειγμα λογω το οτι φορτιζει γρηγορα και ανεβαινει και η θερμοκρασια της μπαταριας!

Απλα τι ειναι καλυτερο μακροπροθεσμα για την μπαταρια;

Κινητο Redmi Note 5A

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι με τον φορτιστή που έχει η συσκευή, σε δύο φίλους έπαθε ζημιά το τηλέφωνο από φόρτιση με άλλων φορτιστή μικρότερο (xiaomi redmi note 4).

• Like 1
Δημοσ.

Να έχεις σαν μπούσουλα τον φορτιστή που έρχετε μαζί με το κινητό. Μερικά φορτίζουν και με ακομα ποιον μεγάλο αν είναι fast charging αλλά έχουν απλό στο κουτί.

Πάντως τα 250ma και 750ma μου ακούγοντε τρομερά λιγα.. θα θες ένα απόγευμα στην μπρίζα. Άσε που πρώτη φορά ακούω για τόσο χαμηλο φορτιστή. Εμένα το redmi note 5 έρχετε στο κουτί με 2Α και ένα παλιό Samsung 3ετιας που είχα με 1.5Α. Πάντως αν σου ζεσταινετε πολύ δες μήπως είναι μούφα ο φορτιστής ή έχει κάποιο θέμα η μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 250 ναι θα συμφωνήσω είναι λίγα( αλλά δε με ενοχλεί δε βιαζομαι να φορτίσει) αλλά τα 750 τελικά είναι κομπλέ!! Η μπαταρία μπορεί να χει σχέση αυτό που λες, αλλά είναι και η ζέστη που κάνει  και θερμαίνεται (δηλαδή από 30 βαθμούς που είναι συνήθως άντε να ανέβει βαριά 32),  άντε να πάει χωρίς χρήση, και τη λυπάμαι!!! (Καταλαβαίνω και τη θερμότητα πίσω στο χέρι)

Επεξ/σία από olimpiakos 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...