CCPLUS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Αξιζει το συγκεκριμενο τμημα του ΤΕΙ η μπα? Ειναι ισαξιο με πτυχιο πανεπιστημιου? Και αν ποσο ειναι το μεσο κοστος ζωης στη θεσσαλονικη απο ενοικια κτλ κτλ
Aggeluska Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 8 hours ago, CCPLUS said: Αξιζει το συγκεκριμενο τμημα του ΤΕΙ η μπα? Ειναι ισαξιο με πτυχιο πανεπιστημιου? Και αν ποσο ειναι το μεσο κοστος ζωης στη θεσσαλονικη απο ενοικια κτλ κτλ εσενα σου αρεσει ή το εβαλες ετσι; προγραμμα σπουδων κοιταξες; Απο οτι βλεπω εχει κατευθυνση ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ το οποιο δεν ειναι καθολου αδιαφορο, ειδικα στην Ελλαδα ειναι ισως ο τομεας με τις περισσοτερες θεσεις ενασχολησης. Οσο αφορα το πτυχιο πανεπιστημιου, ναι ειναι ισαξιο, τα πτυχια των Πανεπιστημιων ειναι επιπεδου 5 και των ΤΕΙ το ιδιο, εκτος του πολυτεχνιου που ειναι παραπανω γιατι εχει 5ετες προγραμμα σπουδων. Επισης απο οτι διαβαζω το ΤΕΙ Θεσσαλονικης θα ενωθει με το ΑΠΘ οποτε ουσιαστικα πτυχιο πανεπιστημιου θα παρεις. Μην κολλας ομως στο τι πτυχιο θα παρεις, το θεμα ειναι να σ αρεσει αυτο που θα σπουδασεις, αν πας μονο για να πεις οτι πηρες ενα πτυχιο καλυτερα μην το κανεις. τσαμπα κοπος και χρημα.
Par1s* Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω πάρει πτυχίο από το τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης (Marketing), από το Σεπτέμβριο 2013 το τμήμα συγχωνεύτηκε με το τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και έγινε το νέο Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων. Με λίγες εξαερίσεις οι καθηγητές ήταν χύμα σε βαθμό που δεν μπορείς να φανταστείς και επίσης σε τέτοια σχολή δεν υπήρχε ούτε ένα μάθημα για το Digital Marketing! Εμπειρία δεν έχω από άλλες σχολές, ίσως είναι έτσι στα περισσότερα τμήματα. Τώρα όσον αφορά για ΤΕΙ vs ΑΕΙ (αν είναι ισάξιο πανεπιστημίου) , η γνώμη μου είναι πως αν αυτό που σπουδάζεις το αγαπάς και μαθαίνεις για το αντικείμενο και από άλλες πηγές (Ιντερνετ, σεμινάρια κτλ.) τότε θα πετύχεις. Εγώ για παράδειγμα τελειώνοντας την σχολή δεν πήρα καμία γνώση σχετικά με το Digital Marketing, μόνος μου έφτασα σε ένα επίπεδο που μπορώ και αποδίδω. Το πτυχίο, μου ανοίγει μόνο πόρτες για συνεντεύξεις και τίποτα παραπάνω. Αν αξίζεις ή όχι εκείνος που θα σου πάρει την συνέντευξη θα το καταλάβει και δεν θα τον νοιάξει το χαρτί. Εδώ είναι σελίδα του τμήματος και το πρόγραμμα σπουδών. Δες τι μαθήματα γίνονται και κρίνε για τον εαυτό σου, αν σου ταιριάζουν. 1
Aggeluska Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Par1s* said: Έχω πάρει πτυχίο από το τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης (Marketing), από το Σεπτέμβριο 2013 το τμήμα συγχωνεύτηκε με το τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και έγινε το νέο Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων. Με λίγες εξαερίσεις οι καθηγητές ήταν χύμα σε βαθμό που δεν μπορείς να φανταστείς και επίσης σε τέτοια σχολή δεν υπήρχε ούτε ένα μάθημα για το Digital Marketing! Εμπειρία δεν έχω από άλλες σχολές, ίσως είναι έτσι στα περισσότερα τμήματα. Τώρα όσον αφορά για ΤΕΙ vs ΑΕΙ (αν είναι ισάξιο πανεπιστημίου) , η γνώμη μου είναι πως αν αυτό που σπουδάζεις το αγαπάς και μαθαίνεις για το αντικείμενο και από άλλες πηγές (Ιντερνετ, σεμινάρια κτλ.) τότε θα πετύχεις. Εγώ για παράδειγμα τελειώνοντας την σχολή δεν πήρα καμία γνώση σχετικά με το Digital Marketing, μόνος μου έφτασα σε ένα επίπεδο που μπορώ και αποδίδω. Το πτυχίο, μου ανοίγει μόνο πόρτες για συνεντεύξεις και τίποτα παραπάνω. Αν αξίζεις ή όχι εκείνος που θα σου πάρει την συνέντευξη θα το καταλάβει και δεν θα τον νοιάξει το χαρτί. Εδώ είναι σελίδα του τμήματος και το πρόγραμμα σπουδών. Δες τι μαθήματα γίνονται και κρίνε για τον εαυτό σου, αν σου ταιριάζουν. απο οτι εχω καταλαβει κ εγω το πτυχιο αυτο ειναι, ενα μεσο να σ ανοιξει πορτες για συνεντευξεις.
CCPLUS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Eυχαριστω για της απάντησεις το αντικείμενο αυτό με ενδιαφέρει απλά ρωτάω για το πτυχίο γιαυτό ακριβως το λόγο ανηγει πόρτες τώρα καποιος από Θεσσαλονίκη να μας πει τι παιζει με το κόστος ζωής αν μπορεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα