Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα εχω περασμενες 2 καμερες στο καταστημα μου και θελω να τις συνδεσω..εχω καταγραφικο hikvisiom ds-7100.. δεν εχω ιδεα ομως πως το κανω..καμια βοηθεια; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Salvation81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Με το δεν ξερεις να τις συνδεσεις τι εννοεις; Αν τα καλωδια των καμερων τωρα πανε στο Modem/Router σου βγαζεις τα καλωδια τα βαζεις στο καταγραφικο μετα συνδεεις το καταγραφικο με το modem/router σου (παλι με καλωδιο εννοειται) και τελος μπαινεις απο τον υπολογιστη σου (η το κινητο αν το καταγραφικο υποστηριζεται απο καποιο app) στο καταγραφικο και κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις (θεωρητικα το καταγραφικο θα εχει αυτοκολλητο απο κατω που θα σου λεει ποια ειναι η IP Address και πιο το user name και το password).
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εναλλακτικά πληρώνεις έναν τεχνικό να έρθει στο κατάστημα σου να κάνει τη συνδεσμολογία σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 2:40 ΠΜ, Salvation81 είπε Με το δεν ξερεις να τις συνδεσεις τι εννοεις; Αν τα καλωδια των καμερων τωρα πανε στο Modem/Router σου βγαζεις τα καλωδια τα βαζεις στο καταγραφικο μετα συνδεεις το καταγραφικο με το modem/router σου (παλι με καλωδιο εννοειται) και τελος μπαινεις απο τον υπολογιστη σου (η το κινητο αν το καταγραφικο υποστηριζεται απο καποιο app) στο καταγραφικο και κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις (θεωρητικα το καταγραφικο θα εχει αυτοκολλητο απο κατω που θα σου λεει ποια ειναι η IP Address και πιο το user name και το password). εννοω οτι απο τις καμερες βγαινουν 2 καλωδια..γιατι 2 καμερες εχουν..το καθε καλωδιο εχει ενα μαυρο ενα κοκκινο και ενα γκρι καλωδιο μεσα...αυτα τα συνδεω με ρευμα και καταγραφικο η ολα στο καταγραφικο? και εκτος απο αυτο αν το καταγραφικο το συνδεσω με οθονη μονο για τις ρυμθισεις και μετα βγαλω την οθονη θα συνεχιζει να δουλευει?
Salvation81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, iwannalrs είπε εννοω οτι απο τις καμερες βγαινουν 2 καλωδια..γιατι 2 καμερες εχουν..το καθε καλωδιο εχει ενα μαυρο ενα κοκκινο και ενα γκρι καλωδιο μεσα...αυτα τα συνδεω με ρευμα και καταγραφικο η ολα στο καταγραφικο? και εκτος απο αυτο αν το καταγραφικο το συνδεσω με οθονη μονο για τις ρυμθισεις και μετα βγαλω την οθονη θα συνεχιζει να δουλευει? Οι καμερες που αναφερεσαι πρεπει να ειναι CCTV και οχι IP, βγαλε μια φωτο ομως για να ξεκαθαριστει αυτο. Οσο για το 2ο σκελος οχι, αν βγαλεις την οθονη το καταγραφικο συνεχιζει και δουλευει οπως το εχεις σεταρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Salvation81 είπε Οι καμερες που αναφερεσαι πρεπει να ειναι CCTV και οχι IP, βγαλε μια φωτο ομως για να ξεκαθαριστει αυτο. Οσο για το 2ο σκελος οχι, αν βγαλεις την οθονη το καταγραφικο συνεχιζει και δουλευει οπως το εχεις σεταρει. οριστε Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Salvation81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι μονο ειναι CCTV αλλα πρεπει να ηταν εγκατεστημενες καπου αφου δεν εχουν καν τα βυσματακια στο τελος (τα βυσματα τα εχεις, ειναι αυτα που βλεπω στην 1η φωτο;) Προσωπικα θα σου ελεγα να τις πεταξεις και να παρεις κατι καινουργιο, οι τιμες ειναι εξευτελιστηκες πλεον. Περα απο αυτο ομως ενα καλωδιο απο αυτα παει στο καταγραφικο, ενα παει στο ρευμα και ενα προφανως ειναι η για ηχειο η για μικροφωνο (συνηθως το κοκκινο ειναι για μικροφωνα).
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Τα βύσματα ναι τα έχω είναι αυτά στην φώτο...δεν είναι για εμένα οι κάμερες εξυπηρέτηση κάνω...έτσι τις είχαν..δηλαδή αν βάλω το άσπρο στο καταγραφικό και το μαύρο στο ρεύμα θα δουλέψει? Και μετά βάζω και το κόκκινο..
Salvation81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει καποιος κανονας που να λεει τι ειναι το καθε καλωδιο αλλα σε οσες CCTV εχω δουλεψει στο παρελθον ναι το ασπρο ηταν του καταγραφικου, το μαυρο του ρευματος και το κοκκινο του μικροφωνου.
pavloa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 11/9/2018 στις 12:11 ΜΜ, iwannalrs είπε οριστε Λοιπόν απο το άσπρο καλώδιο θα συνδέσεις τον χαλκό στο (+) και τα συρματάκια που φαίνονται στο (-) και βάλεις το βύσμα στο καταγραφικό. Το μαύρο (-) και κόκκινο (+) θα τα συνδέσεις στο άλλο βύσμα και θα δώσεις ρεύμα 12V, 2Α Πάνω στα βύσματα πρέπει να σου έχει (+) και (-) θα προσέξεις να τα βάλεις σωστά αλλιώς δεν θα παίξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ τα συνδεσα...ήθελε το μαύρο στο (+) και το κόκκινο στο (-)...σας ευχαριστώ
Salvation81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, iwannalrs είπε Ευχαριστώ πολύ τα συνδεσα...ήθελε το μαύρο στο (+) και το κόκκινο στο (-)...σας ευχαριστώ Επειδη στην φωτο δεν φαινεται καλα το μαυρο και το κοκκινο ηταν μεσα στο ιδιο καλωδιο; Δλδ μεσα στο ιδιο καλλυμα; Εγω νομιζα πως ηταν εξωτερικα καλωδια οχι εσωτερικα γιαυτο αναφερα μικροφωνο.
pavloa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, iwannalrs είπε Ευχαριστώ πολύ τα συνδεσα...ήθελε το μαύρο στο (+) και το κόκκινο στο (-)...σας ευχαριστώ μαύρο στο (+) ? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό...Τι μάρκα είναι οι καμερες? Το άσπρο το συνδεσες κανονικά?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Salvation81 είπε Επειδη στην φωτο δεν φαινεται καλα το μαυρο και το κοκκινο ηταν μεσα στο ιδιο καλωδιο; Δλδ μεσα στο ιδιο καλλυμα; Εγω νομιζα πως ηταν εξωτερικα καλωδια οχι εσωτερικα γιαυτο αναφερα μικροφωνο. Όχι ήταν μέσα στο ίδιο καλώδιο που είχε και το άσπρο.. 7 ώρες πριν, pavloa είπε μαύρο στο (+) ? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό...Τι μάρκα είναι οι καμερες? Το άσπρο το συνδεσες κανονικά? Ναι ήθελε στο (+) το μαύρο...και εμένα πρώτη φορά μου έτυχε συνήθως ότι έχει να κάνει με ρεύμα θέλει κόκκινο στο (+)...το άσπρο το συνδεσα με το σύρμα στο (+) και τα συρματακια του στο (-)..οι κάμερες είναι hikvision όπως και το καταγραφικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα