Προς το περιεχόμενο

Plant fitness ή yava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolumvitis είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί λυσσάνε οι γυμναστές με τις γυναίκες. Κατά βάση ένας γυμναστής έχει καλή εμφάνιση γιατί τρελαίνονται; Εγώ πριν κάτι αιώνες που πήγαινα γυμναστήριο ήταν ένας ζαχάρωνε με μια κοπέλα κάθε μέρα δεν ασχολιόταν με τίποτα άλλο, το ύφος του με απέτρεπε από το να ρωτάω, έψαχνα τις ασκήσεις που μου είχε γράψει στο google και μια μέρα βλέπει ο ιδιοκτήτης ότι και καλά το πρόγραμμά μου ήταν παλιό και μου λέει ζήτα του άλλο.. εγώ δε ζήτησα.. μου το είπε 3-4 φορές και μετά πήγε αυτός και του είπε να μου βγάλει άλλο και δεν μου έβγαλε ποτέ :P

Είδα και το απίστευτο ένα γυμναστήριο που πάει ένας φίλος μου και το γκουγκλαρα και πληρώνει 1000 ευρώ ετήσια συνδρομή και καράφλιασα. 

κάνει αυτό την γυμναστική και γραμμώνει ο φίλος σου :P

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Δεν καταλαβαίνω γιατί λυσσάνε οι γυμναστές με τις γυναίκες

Ξερω γω,γιατι λυσσανε οι αντρες με τις γυναικες και δεν βολευονται με καμια χελωνα;

Δημοσ.

Εχεις παει γυμναστηριο (σε οποιοδηποτε γυμναστηριο) να δεις τι γινεται; Πραγματικα με το που δουνε το πρωτο τουμπανακι (γυμναστηριο ειναι ειναι γεματο τουμπανακια με κολλητα) τους τρεχουν τα σαλια σαν τα σκυλια.
Τετοια πεινα δεν εχω ξαναδει πουθενα μου. Να δουλεψεις πας χαμενε οχι να πηδηξεις.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kolumvitis είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί λυσσάνε οι γυμναστές με τις γυναίκες.

Ελα μωρέ με τις σαύρες ναούμε

Περιμένω like από Τόξο. Ελπίζω όχι pm

Δημοσ.

Καποια επαγγελματα το εχουν αυτο...πχ μπαρμαν,ρεσεψιονιστ,ταξι,ενιοτε εχουν χρονο και χωρο για "παιχνιδι"

Οταν χειριζεσαι λ.χ. γερανογεφυρα, δεν υπαρχουν τετοια πραγματα

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωρέ σφίχτες και πρωταθλητές εδώ μέσα να κάνετε σπίτια σας γυμναστική αν δεν σας αρέσουν τα πολυσύχναστα γυμναστήρια και σας ενοχλούν οι χοντροί σαν και εμένα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...