Προς το περιεχόμενο

ΕΛΤΑ και συστημένα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερίζω την παρέα.

Περιμένω μια επιστολη συστημενη και ξερω ποτε περιπου θα ειναι στο ταχυδρομείο μου. Μπορω απλα να εμφανιστω (χωρις ειδοποιητηριο) και να το παραλαβω (με ταυτοτητα και τα συναφη)?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cfanoulis είπε

Καλημερίζω την παρέα.

Περιμένω μια επιστολη συστημενη και ξερω ποτε περιπου θα ειναι στο ταχυδρομείο μου. Μπορω απλα να εμφανιστω (χωρις ειδοποιητηριο) και να το παραλαβω (με ταυτοτητα και τα συναφη)?

πρεπει να πας το πρωι στη μοναδα διανομης της περιοχης σου, προτου να χει φυγει για να μοιρασει ο ταχυδρομος σου, και να του μιλησεις

Δημοσ.

Μααλιστα. Πολυ ωραια

Επειδη η εν λογω επιστολη ειναι για την ATH.ENA card, και σε καποιο φορουμ ειδαι πως μπορω να παρω ενα tracking number με το ονομα μου, μπορει καποιος να μου πει τη διαδικασια;

Δημοσ.

Συστημένο σημαίνει οτι εχεις tracking number. Το ποιο ειναι ΡΩΤΑΣ τον αποστολέα. 

Εξαρτάται τώρα απο το ταχυδρομειο, την περιοχή, το φορτο εργασίας, το φακελο μπορει να τον κουβαλά μαζί του ο ταχυδρόμος ή να τον αφήσει στο ταχυδρομειο και να σου φέρει απλά την ειδοποιηση. Αν τον κουβαλα και δεν σε βρει (ή δεν το αφήσει σε γνωστό σου - πχ γειτονα) τοτε σου αφηνει ειδοποιηση να πας ταχυδρομειο να το πάρεις. 

Στο ταχυδρομείο μπορεις να το πάρεις είτε με την ειδοποιηση ή απλά γνωριζοντας το tracking number. Σε ολες τις περιπτωσεις θα ζητηθει ταυτοτητα. 

Αν τώρα δεις στο συστημα οτι ειναι προς παραδοση και ξέρεις οτι ο ταχυδρόμος βγάινει στη γύρα π.χ. στις 10, εσυ πρεπει να πας νωρίτερα, πριν φυγει και να το πάρεις απο το σημειο εναρξης. Πχ στη δική μου πολη αλλου ειναι το κεντρο διανομης που ξεκινάνε οι ταχυδρομοι και αλλου το ταχυδρομειο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...