elenitsa1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Eιχα αγοράσει τοπαραπάνω μοντέλο 23/9/2017.Ξαφνικάκάποια πληκτρα τον Μαιο,μια λειτουργούσαν και την επόμενη μέρα δε λειτουργούσαν.Απευθύνθηκα κάκιστα στο τεχνικό τμήμα service του Public Πειραιά, από όπου τον είχα αγοράσει.Τους τον παρέδωσα 16/05 /2018 εντός εγγυησεως φυσικά κι αφού τονεξέτασαν πολύ ,προσεχτικά εξωτερικά μπροστά μου, μήπως υπήρχε πχ καποια βίδα ξεβιδωμένη,όπως μου είπε αργότερα το τμημα service της Hp, καθως οι ξεβιδωμένες βίδες και η προσπάθεια να ανοίξει κάποιος τρίτος τον υπολογιστή, κάτι,που θα τον θέσει εκτός εγγυήσεως, φαίνεται άμεσα.Για να μην τα πολυλογω, μετα απόμερικές μέρες με ενημέρωσε το κατάστημα ,πως το εστειλαν στην Hp, η οποία το έβγαλε εκτός εγγυήσεως, γιατί αμέσως είδαν ,μόλις τοπήραν στα χέρια τους στραβοβιδωμένη μια βίδα και κομάτι χαρτοπετσέτας στο εσωτερικό!!!!.Μην ξεχάσω να πω,πως οταν το παρέλαβε το κατάστημα Public, μου είπαν ,πως θα προσπαθούσαν να τον επισκευάσουν πρώτα οι ίδιοι κι , αν αυτό δεν ήταν δυνατόν,ή ,αν χρειαζόταν εξαρτήματα ,τότε μόνο θα τοέστελναν στην Hp.Τους ζήτησα να μην τον πειράξουν και να το στείλουν κατευθείαν στην Hp και μου επανέλαβαν,υπό,ποιους όρους τα στέλνουν στην Hp.To αποτέλεσμα λοιπόν,ηταν,πως η Hp τον βρηκε ανοιγμένο.Να σημειώσω, πως τοτε απολύθηκε ,η όπως ισχυρίζονται στο καταστημα,παραιτήθηκε ο τεχνικός τους.Ζήτησα από τον νέο τεχνικο να ελέγξουν τις καμερες για να φανει η αληθεια. Ηταν η 13η μερα και το υλικοτο σβηνουν ειπε στις 14.Με διαβεβαιωσε ,πως θα το δει και θα μου τηλεφωνήσει.Δεν τηλεφωνησε ποτε.Οταν τηλεφωνησα η ιδια μετάαπό μερες, μου απάντησε,πως δεν υπήρχε λόγος να δει το υλικό από τις καμερες, καθως μεγαλυτερη αξία, εχουν τα λεγόμενα του υπαλληλου που απολυθηκε,πως δεν τον ειχε ανοιξει, απο το τι ειχαν καταγράψει οι καμερες!!!!Αν ειναι δυνατον!!!Εκανα καταγγελία στον συνηγορο του καταναλωτη,αφου επικοινωνησα πρωτα με το service της Ηp ,οι οποιοι με διαβεβαιωσαν ,πως θα καταθεσουν, πως φαινόταν ευκολα η στραβοβιδωμενη βιδα.Τοσους μηνες τωρα το Public κωλυσιεργουσε να δωσει εξηγήσεις στον συνηγορο.Σημερα ηρθε μια επιστολη του συνηγόρου με τις απαντησεις του καταστηματος και της Hp.Ισχυρίζονται, πως μια στραβοβιδωμενη βιδα, δε φαινεται αμεσως, σε αντιθεση με οσα ειπε η Hp αρχικα σε εμενα στο τηλεφωνο και το καταστημα ισχυρίζεται, πως δεν κοιταξε τις καμερες, γιατι αυτο γινεται μονο ,αν το ζητησω γραπτα κι οχιπροφορικα,κατι που τοτε δεν μου το ειπαν.Θα στειλω απαντητικη επιστολη στον συνηγορο για τα ψευδη τους και θα ζητήσω την αντικατάσταση του οχι μόνο με καινουριο ιδιο υπολογιστη, αλλά επειδη εχει αποσυρθει αυτο το μοντέλο, θα ήθελα να μου προτεινετε,ενα αλλο μοντελο της ιδιας εταιρειας,με τα ιδια,ή καιλίγο καλυτερα χαρακτηριστικα, σε περιπτωση που καταφερω να δικαιωθω
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/12499283/HP-Omen-15-ce006nv-i7-7700HQ-12GB-1TB-GeForce-GTX-1060-FHD-W10.html
elenitsa1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 θα ηθελα να ειναι επισης 17,3 ιντσες κιοχι 15.Με αυτον κατεβαινει η αξια σε συγκριση με αυτον που ειχα αγορασει Μόλις τώρα, elenitsa1 είπε θα ηθελα να ειναι επισης 17,3 ιντσες κιοχι 15.Με αυτον κατεβαινει η αξια σε συγκριση με αυτον που ειχα αγορασει https://www.skroutz.gr/s/12499455/HP-Omen-17-AN005nv-i7-7700HQ-12GB-1TB-GeForce-GTX-1050-Ti-FHD-W10.html
razorblade334 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πάρε ένα asus strix να κανεις τη δουλειά σου. Ένα gl. Είσαι σίγουρη πως δεν εχυσε κάτι κάποιο καφέ κάποιος στο σπίτι και μετά τον άνοιξε να το στραγγίξει με την χαρτοπετσέτα; είναι περίεργο αυτό βρε συ... Έλεγξε το. Επίσης θα δικαιωθεί σίγουρα. Μου χει τύχει υπολογιστής από κωτσοβωλο να μην περνάει κανένα πρόγραμμα στο σκληρό χωρίς σφάλματα και μετά από καταγγελία μου έδωσαν άλλο ίδιο. Είναι να μην μπλέκεις με τα ελληνικά μαγαζάκια του σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης. Όση γύφτια είχαν την έβγαλαν όλη στην επιφάνεια οι νέο πλούτοι... 1
elenitsa1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δε βρηκαν χυμενο καφε ,απλα για τεχνικους καθαρα λογους δεν λειτουργουσαν καποια πληκτρα .Πηρε η μητερα μου tablet asus και βγηκε εξ αρχης προβληματικο και εχω διαβασω στο διαδικτυο αρνητικα σχολια γενικοτερα για την εταιρεια αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα