sanis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω το note 4 910F. Στην σάρωση δακτύλου μου βγάζει προσοχή σφάλμα με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Αν αυτό το μήνυμα εμφανιστεί επανειλημένως επανεκκινήστε την συσκευή σας. Κάνω επανεκκίνηση τα ίδια. Επίσης δεν απομνημονεύει τους κωδικούς από τα wifi και αναγκάζομαι να τα ξαναπερνάω. Και στην φωτογραφική μηχανή όταν πάω να βγάλω μια φωτογραφία ή κάνει επανεκίνηση μόνο του ή σβήνει τελείως και δεν ανοίγει καθόλου με αποτέλεσμα να βγάζω και να βάζω την μπαταρία. Το πήγα στον Γερμανό πέρασε όλους τους driver από την αρχή το έκανε format και πάλι τα ίδια. Είχε και έχει την καινούρια αναβάθμηση για το note 4 το android 6.0.1. Μήπως ξέρει να μου πει κανένας τι γίνεται και πως μπορούν να διορθωθούν όλα αυτά;
GoMaR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Νομιζω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη κινητου...
THE GG GAMER Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχάς όταν έβαλες το marshmallow (6.0.1) σου άρχισε να τα κάνει αυτά? Προσωπικά είχα θέμα με το note 3 με το wifi δεν κρατούσε τους κωδικούς,δεν αναγνώριζε ακουστικά και έβαλα μία ελληνική official rom και έφτιαξε.Την κατευαζεις από το πρόγραμμα samfirm
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ειχες θεμα μηπως με υγρασιες;;;. Βραχηκε καποια στιγμη ή το ακουμπησες σε βρεγμενο τραπεζι κτλ;;
ELTASSOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Το εχεις παρει μεταχειρισμενο η ειναι δικο σου εξ αρχης καινουργιο?....
fingolfingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Σχετικά με την κάμερα, λογικά στο κάνει και όταν ανοιγεις καποια ενεργοβόρα εφαρμογή. Επίσης λογικά αν δεν βγάλεις την μπαταρία αλλα το βάλεις για φόρτιση θα ξεκινησει να φορτίζει και θα μπορείς να το ανοιξεις μετά κανονικά Τα παραπάνω μου τα κανει και εμένα και οφείλονται στην μπαταρία. Εχω αλλαξει ήδη μία φορά πριν 2 χρόνια και τωρα είμαι για αλλη πάλι. Σχετικά με το fingerprint κλπ... δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα με την official rom. Με custom ναι το fingerprint δεν δουλευει. Μήπως εχεις κανει root ή εχεις πειράξει κάτι; Αν είσαι εξοικειομένος με εγκατασταση rom μπορείς να περάσεις εκ νέου την ελληνική rom (όχι cosmote κλπ) από το samfirm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα