Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ntellos είπε

Σβήσε οτιδήποτε στοχοποιεί ανθρώπους & εταιρίες. Ίσως να στέκει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση...

Αυτό ακριβώς θα απαντούσα και εγώ στον προηγούμενο.

Όταν λέει οτι θα πάει μπροστά από σπίτια με συγγενείς του, αναφέρει ονόματα και στοιχεία έστω κι αν δεν τα αποκαλύπτει 100% αλλά 50%, ο άλλος με ένα μικρό ψάξιμο θα σε στοχοποιήσει και μόνο εσύ θα έχεις πρόβλημα μετά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι και ολα αυτα επειδη καποιος καθεται ετσι ευκολα και λεει καποιον αλλον trol επειδη ηθελε να πει το προβλημά του. Καλυτερα να μασας παρα να μιλας ωρες ωρες.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GeorgeKalogeras είπε

Ποτέ δεν του ζήτησα αποζημίωση. Δεν δικαιούμαι κιόλας αφού ήταν 4ωρο και κάτω από ένα χρόνο. Μακάρι να έχετε δίκιο και να πάρω τουλάχιστον τον μήνα που δούλεψα

και 1 μηνα να δουλεψεις δικαιουσαι αποζημιωση αν σε απολύσει,αν παραιτήθεις οχι... αλλα αυτος ειναι συνταξιουχος? σου Ειπα Επιθεωρηση εργασιας και ΙΚΑ γιατι δουλευει ενω λαμβανει συνταξη... θα φαει καμπανοσφαλιαρες απο το ΙΚΑ

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, blackdeagle είπε

και 1 μηνα να δουλεψεις δικαιουσαι αποζημιωση αν σε απολύσει,αν παραιτήθεις οχι... αλλα αυτος ειναι συνταξιουχος? σου Ειπα Επιθεωρηση εργασιας και ΙΚΑ γιατι δουλευει ενω λαμβανει συνταξη... θα φαει καμπανοσφαλιαρες απο το ΙΚΑ

Δεν είναι συνταξιούχος. Έχει απαντηθεί ήδη...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GeorgeKalogeras είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Μέχρι χθες δούλευα σε μια εταιρία στην Καλλιθέα. Ημιαπασχοληση νόμιμα μαζί με ασφάλιση και πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. 

Σήμερα πήγα να συμφωνήσω την παραίτηση μου και με τσαμπουκα το αφεντικό μου είπε πως δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ από τον μισθό και τα τσεκ ιν της Airbnb που έκανα. Μιλάμε για ένα σύνολο των 400€ το οποίο δεν είναι μεγάλο ποσό αλλά ως φοιτητής που μένει στο νοίκι τα έχω ανάγκη. Από εκεί και πέρα δεν έχω υπογράψει ακόμα τίποτα και εικονικά φαίνεται πως δουλεύω ακόμα σε αυτό το γραφείο. 

Τι κινήσεις μπορώ να κάνω ώστε να πάρω τα χρήματα που έχω δουλέψει; Κάτι γνωστοί μου μου είπαν να πάω στην επιθεώρηση εργασίας και στο ΙΚΑ και πως έχουν καταφέρει έτσι να πάρουν τα λεφτά τους χωρίς δικηγόρους και άλλα έξοδα (που δεν αξίζει να μπω σε έξοδα για 400€)

Αυτό που με ενοχλεί είναι το ύφος, ο τσαμπουκας και οι απειλές του. Περιμένω όλες τις απαντήσεις σας ώστε να ξέρω τι θα κάνω. Δεν θέλω να του χαρίσω ούτε ένα ευρώ. Και κάτι τελευταίο, ισχύει το ότι δεν θα με πληρώσει επειδή δεν το είπα 15 μέρες νωρίτερα ώστε να βρει αντικαταστατη; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

Edit: δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχω και ηχογραφημένη κλήση από το το τηλέφωνο του γραφείου που μου λέει πως δεν θα μου δώσει ούτε ένα ευρώ από τον μισθό μου και αναφέρεται καθαρά το όνομα του αφεντικού και πως έχω δουλέψει κανονικά τον Αύγουστο

Φίλε Γιώργο άμα είναι και αστυνομικός δήλωσε ότι είσαι μέλος των LGBTQ και κάνε μήνυση για ρατσιστική επίθεση. Με τις νομολογίες πολιτικής ορθότητας της παρούσας κυβέρνησης θα πάρεις χρυσή αποζημίωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σοβαρευτείτε λίγο. Απλά να τον φοβησει λίγο με την επιθεώρηση μπας και τον πληρώσει κι αν δεν τον πληρώσει να την φωνάξει. Τι μηνύσεις του λετε για ~400ευρω... (συν τις άδειες)

Επεξ/σία από ntellos
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ntellos είπε

Δεν είναι συνταξιούχος. Έχει απαντηθεί ήδη...

Δεν είναι συνταξιούχος, είναι 40άρης και έφυγε μόνος από αστυνομία.

Μήπως για κάποιους λόγους τον "έφυγαν"; Προσοχή μεγάλη και σοβαρότητα. Τα λεφτά σου θες, όχι φασαρίες.

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...