kalyteros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 ) Το ποσό που διαθέτουμε:500-600 Ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα βασικα θα ελεγα σαν μεσος χρηστης. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν εχω προβλημα αρκει να μην εχει την διασταση του Note. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ναι. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν εχω θεμα. 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; - 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα το ηθελα. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο απο Ελλαδα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Θα προτιμουσα να εχει εγγυηση αρα καινουριο. Είμαι ανάμεσα στο One plus 6 128 gb 8 ram και στο Samsung Galaxy S9 64 GB. Θα μπορούσατε να μου πείτε την άποψη σας η και κάποιο κινητό στα ίδια λεφτα που να μου διαφευγει; Γνώμες;
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα "πατήσω" στην ερώτηση 9 και 12 και θα σου πω το S9+ στα 590€ https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=14501&ref=bestprice.gr είναι σαν να παίρνεις το Note χωρίς πενάκι. Υ.Γ Το 1+6 πρέπει να το πάρεις από το επίσημο site(για 2 χρόνια εγγύηση)και αν χρειαστεί service(έστω μικρό)ο χρόνος αναμονής είναι 10-15 μέρες περίπου. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123 2
idefixius Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Eίναι αξιόπιστο site το @kiniti.net? Σκέφτομαι να κάνω και εγώ μια αγορά από εκεί (galaxy s8) αλλά διστάζω με τους συνεργάτες του best price.
saruman123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, idefixius είπε Eίναι αξιόπιστο site το @kiniti.net? Σκέφτομαι να κάνω και εγώ μια αγορά από εκεί (galaxy s8) αλλά διστάζω με τους συνεργάτες του best price. Μια χαρά είναι,προχώρα κανονικά. 1
idefixius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς το εν λόγω κατάστημα δεν υποστηρίζει την αντικαταβολή. Έτσι θα κινηθώ προς το αμέσως ακριβότερο, το netmobile https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=609&ref=bestprice.gr Aν και ομολογώ ότι με μπερδεύει λίγο το γεγονός των 2 τιμών, άλλη στο κατάστημα και άλλη στο web που εμφανίζουν τα περισσότερα από τα ιντερνετικά καταστήματα.
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η τιμές web διαφέρουν πάντα από την τιμή του καταστήματος. Πάρε ένα τηλέφωνο στο kiniti.gr και ρωτά για αντικαταβολή. Εγώ χτες ήθελα μια παραγγελία (όχι από το ίδιο)και δεν είχε αντικαταβολή και τους πήρα τηλέφωνο και έγινε κανονικά. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123 1
idefixius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Toυς πήρα, δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή. Θα δοκιμάσω τώρα στο netmobile Edit: παρήγγειλα από το netmobile (με αντικαταβολή) και τώρα περιμένουμε 😃 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από idefixius
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Εφόσον απορρίπτεις το Note η επόμενη σου καλύτερη επιλογή είναι το S9
alexx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, idefixius είπε Toυς πήρα, δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή. Θα δοκιμάσω τώρα στο netmobile Edit: παρήγγειλα από το netmobile (με αντικαταβολή) και τώρα περιμένουμε 😃 Το S8? Σε τι τιμη?
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, alexx είπε Το S8? Σε τι τιμη? Γύρω στα 405€ με τα μεταφορικά,στα 397€ είναι η τιμή. 1 ώρα πριν, GianniSM είπε Εφόσον απορρίπτεις το Note η επόμενη σου καλύτερη επιλογή είναι το S9 Αν το λες στον ts του έχω πει ήδη το S9+ στα 590€. Και επειδή το kiniti.gr δεν δέχεται αντικαταβολή τότε στα 587€ από εδώ https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1124&ref=bestprice.gr Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123 1
idefixius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Aκριβώς! €403 με αντικαταβολή και τα μεταφορικά. 1 ώρα πριν, alexx είπε Το S8? Σε τι τιμη?
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, idefixius είπε Aκριβώς! €403 με αντικαταβολή και τα μεταφορικά. Μια χαρά είσαι. Βέβαια με 370€ μπορούσες να πάρεις και το Mi8(6/128)από το Banggood. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
idefixius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ήρθε το κινητό, σε 4 εργάσιμες! Όλα καλά! 2
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, idefixius είπε Ήρθε το κινητό, σε 4 εργάσιμες! Όλα καλά! Καλορίζικο και καλοδούλευτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα