Giannis Klrs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω τις σπουδές μου στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη και χρειάζομαι έναν υπολογιστή που θα πρέπει να ανταποκρίνεται επαρκώς στις απαιτήσεις της σχολής, να είναι γρήγορος και να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει για το τι ακριβώς θα χρειαστώ; Πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα και μου είπε πως θα βγει γύρω στα 1000 ευρώ το πακέτο της οθόνης, πληκτρολογίου - ποντικιού με επεξεργαστή AMD ryzen έβδομης γενιάς, 250 gb ssd, μια μητρική asus, ένα τροφοδοτικό 750 watt, 2x4 gb ram και τα υπόλοιπα κομμάτια hardware που δεν προσδιόρισε.
greenkamikazi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Giannis Klrs είπε Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω τις σπουδές μου στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη και χρειάζομαι έναν υπολογιστή που θα πρέπει να ανταποκρίνεται επαρκώς στις απαιτήσεις της σχολής, να είναι γρήγορος και να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει για το τι ακριβώς θα χρειαστώ; Πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα και μου είπε πως θα βγει γύρω στα 1000 ευρώ το πακέτο της οθόνης, πληκτρολογίου - ποντικιού με επεξεργαστή AMD ryzen έβδομης γενιάς, 250 gb ssd, μια μητρική asus, ένα τροφοδοτικό 750 watt, 2x4 gb ram και τα υπόλοιπα κομμάτια hardware που δεν προσδιόρισε. Φτιαξε φορμα εδω https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/ και θα σε καθογησουν μια χαρα τα παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα