prince_21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα να κανω ασφαλεια κινητου 2 βδομαδων; Ευχαριστω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Ο ξυριγιαννοπουλος (Generali) πλέον δίνει περιθώριο 7 μέρες από την αγορά, από όσο ξέρω είναι η μοναδική ασφαλιστική που έχει καλύψει για κινητά Ελλάδα, βέβαια αν δεν αλλάξει την πολιτική ή εταιρία δεν βλέπω συνεχίζει ο κόσμος να κάνει εκεί ασφάλειες ξεκίνησε με πλήρη κάλυψη της ζημιάς το έριξε στο 85%,αργότερα και τώρα πλέον από ότι έγραψε φίλος σε διπλανό θέμα η κάλυψη είναι στο 50% 1
prince_21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Inuyasha είπε Ο ξυριγιαννοπουλος (Generali) πλέον δίνει περιθώριο 7 μέρες από την αγορά, από όσο ξέρω είναι η μοναδική ασφαλιστική που έχει καλύψει για κινητά Ελλάδα, βέβαια αν δεν αλλάξει την πολιτική ή εταιρία δεν βλέπω συνεχίζει ο κόσμος να κάνει εκεί ασφάλειες ξεκίνησε με πλήρη κάλυψη της ζημιάς το έριξε στο 85%,αργότερα και τώρα πλέον από ότι έγραψε φίλος σε διπλανό θέμα η κάλυψη είναι στο 50% Πηρα τηλεφωνο σε 2-3 και ολοι μ ειπαν οτι εχει αλλαξει η πολιτικη και ολοι ζητανε την ιδια μερα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, prince_21 είπε Πηρα τηλεφωνο σε 2-3 και ολοι μ ειπαν οτι εχει αλλαξει η πολιτικη και ολοι ζητανε την ιδια μερα. Σοβαρά? Μήπως πες τους να περνουμε και πιο νωρίς? Εγώ την ασφάλεια στο op6 την έκανα περίπου αρχές Αυγούστου, και τότε η κοπέλα από ξυριγιαννοπουλο μου είπε ότι τον 6ο άλλαξε και έγινε από 1 μήνα που ήταν 7 μέρες, στο τέλος θα μας πούνε να κάνουμε ασφάλεια από όταν κάνουμε έρευνα αγοράς και αν σπάσει να τους πληρώνουμε και ένα έξτρα 20%επειδή είχαμε το θράσος να θέλουμε ασφάλεια στο κινητό
prince_21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Σοβαρά? Μήπως πες τους να περνουμε και πιο νωρίς? Εγώ την ασφάλεια στο op6 την έκανα περίπου αρχές Αυγούστου, και τότε η κοπέλα από ξυριγιαννοπουλο μου είπε ότι τον 6ο άλλαξε και έγινε από 1 μήνα που ήταν 7 μέρες, στο τέλος θα μας πούνε να κάνουμε ασφάλεια από όταν κάνουμε έρευνα αγοράς και αν σπάσει να τους πληρώνουμε και ένα έξτρα 20%επειδή είχαμε το θράσος να θέλουμε ασφάλεια στο κινητό Χαχα ακριβως!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, prince_21 είπε Χαχα ακριβως! Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι έγινε ότι γινόταν με την εγγύηση στις κάρτες γραφικών παλιότερα, 1 βδομάδα πριν λήξη η εγγύηση κάψιμο την κάρτα και επερνες παλιό brand New high end κάρτα έτσι υποθέτω και εδώ ότι αρκετοί θα χαλούσαν το κινητό στους 11 μήνες και εκαναν τζάμπα αναβάθμιση
prince_21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι έγινε ότι γινόταν με την εγγύηση στις κάρτες γραφικών παλιότερα, 1 βδομάδα πριν λήξη η εγγύηση κάψιμο την κάρτα και επερνες παλιό brand New high end κάρτα έτσι υποθέτω και εδώ ότι αρκετοί θα χαλούσαν το κινητό στους 11 μήνες και εκαναν τζάμπα αναβάθμιση Ναι, σιγουρα καπως ετσι θα εγινε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα