Zepp999 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχοντας δουλέψει αρκετά χρόνια σε ταξιδιωτικό γραφείο, επιβεβαιώνω ότι έτσι περνούσαμε τα ονόματα σε όλες τις εταιρίες. Mr για τους κυρίους, mrs για τις κυρίες και Chd για τα παιδιά. 1
Dark_son20 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 έτσι καταχωρείται στο σύστημα της εταιρείας, όπως και σε πολλές άλλες. απλά η Aegean δεν το κρύβει οταν ο πελάτης μπαίνει στο online σύστημα διαχείρισης που παίρνει τα στοιχεία απο το άλλο σύστημα 1
opcorsa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 τυπε μην αγχωνεσαι εκτος και αν σε λενε D.B. Cooper 🤭
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, buuren είπε Οχι μη φυγεις παλι, ερχεται η αναπτυξη....χαχαχα Σε ποιο μερος αν επιτρεπεται? Πρωτεύουσα,Παρίσι 1
Punker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Όλα καλά,μίλησα και με το petas.gr και με επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα! Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις ! 1
kva21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με petas και Aegean και με ενημέρωσαν και οι δυο εταιρίες ότι έτσι τα καταχωρούν
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στην aegean παλιά είχα βάλει στη θέση του επιθέτου το όνομα και το όνομα στη θέση του επιθέτου. Πήρα τηλ στην aegean και μου είπαν ότι μπορεί να έχω πρόβλημα στην επιστροφή, από Γερμανία Ελλάδα, και θα πρέπει να γίνει αλλαγή με κοστος 15 ευρώ.Το άφησα και τελικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχεις κανένα θέμα. Έτσι είναι το σύστημα κρατήσεων κολλάει τον τίτλο σου στο όνομα. 1
kingjulien11_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα πάντως στην Aegean ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό! Βέβαια τα κλείνω απευθείας από το site της αεροπορικής και όχι από τρίτους.
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Εμένα πάντως στην Aegean ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό! Βέβαια τα κλείνω απευθείας από το site της αεροπορικής και όχι από τρίτους. Και εγω αυτο μπηκα να ελεγξω για μια πτηση που εχω, αλλα λεει απλα Κος Nikolaos Lastname. Παιζει να το εμφανιζει ετσι απο ταξιδιωτικα γραφεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα