Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερες αναγκάζομαι να το ποσταρω googlarontas klp δεν μπορω να βρω κατι σχετικο με το προβλημα που εχω Λοιπον οτι εγραφη και να κανω o ηχος κατα την αναπαραγωγη εχει χιονια ειναι κακος και πολυ χαμηλος σε σχεση με την ενταση κατα την εγραφη, ειμαι ολος αυτια!!
mastoras007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 με τι προγραμμα γραφεις?Που τα γράφεις σε cd? τα γραφεις σαν audio η σαν mp3?
panosveto12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 θελεις καλο μικρόφωνο και υπάρχουν και πολλα προγράμματα που καθαρίζουν τον ηχο οπως το audacity
AliasAndrew Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Πες καμια λεπτομερεια ρε αδερφε, τα νυχια μας θα μυρισουμε? Tι θες να ηχογραφησεις? Τι μικροφωνο εχεις? Τι καρτα ηχου?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 δυο πραγματα εκανα εσβησα τους driver ηχου της nvidia μηπως στραβωναν με της realtek και εβαλα και στο streamlabs στο audio σαν ηχεια realtek , αν και το δευτερο νομιζω το χα ξανακανει τέλος παντων τα χιονια φυγανε μεν και ο ηχος ακουγετε καθαρος αλλα η ενταση του ηχου ειναι παλι μειωμενη κατα την αναπαραγωγη σε σχεση με την ενταση του ηχου κατα την εγραφη μιλουσα για απλο record ενος game που εχω παιξει ωστε να το ανεβασω tube δεν εχω χρησιμοποιησει μικρόφωνο ακομα
AliasAndrew Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι η εισοδος του ηχου χαμηλωμενη αν ακουγεται πιο σιγα. Κοιτα στο προγραμμα που κανεις την εγγραφη τις επιλογες που εχει για τον ηχο και βαλε την εγγραφη στο τερμα. Αλλιως μετα κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του ηχου διπλα απο την γλωσσα κατω δεξια στην οθονη> Ηχοι > καρτελα Εγγραφη > δεξι κλικ τη συσκευη σου > Ιδιοτητες > καρτελα Επιπεδα > βαλτο τερμα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AliasAndrew είπε Ειναι η εισοδος του ηχου χαμηλωμενη αν ακουγεται πιο σιγα. Κοιτα στο προγραμμα που κανεις την εγγραφη τις επιλογες που εχει για τον ηχο και βαλε την εγγραφη στο τερμα. Αλλιως μετα κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του ηχου διπλα απο την γλωσσα κατω δεξια στην οθονη> Ηχοι > καρτελα Εγγραφη > δεξι κλικ τη συσκευη σου > Ιδιοτητες > καρτελα Επιπεδα > βαλτο τερμα στο streamlabs δεν εχει περισσότερες επιλογες , δες λιγο στην φωτο σου φαίνεται κατι λαθος? http://prntscr.com/kreyv3 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
AliasAndrew Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 εκει που εισαι κανε δεξι κλικ την στερεοφωνικη μιξη > ενεργοποιηση > ιδιοτητες > επιπεδα > το slider στο τερμα. Αν δεν γινει ετσι μονο μεσω της εφαρμογης
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 11:50 ΜΜ, AliasAndrew είπε εκει που εισαι κανε δεξι κλικ την στερεοφωνικη μιξη > ενεργοποιηση > ιδιοτητες > επιπεδα > το slider στο τερμα. Αν δεν γινει ετσι μονο μεσω της εφαρμογης βελτιωθηκε αρκετα δεν μου φαίνεται ακριβως το ιδιο αλλα παρα πολυ καλυτερα ,thanks
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2018 στις 11:50 ΜΜ, AliasAndrew είπε εκει που εισαι κανε δεξι κλικ την στερεοφωνικη μιξη > ενεργοποιηση > ιδιοτητες > επιπεδα > το slider στο τερμα. Αν δεν γινει ετσι μονο μεσω της εφαρμογης εξηγησε μου και το αλλο αν ξερεις ,γιατι οταν ενεργοποιω την στερεοφωνικη μιξη οταν χρησιμοποιω το Mic δεν με ακουνε και μολις το απενεργοποιω με ακουνε δεν μπορουν να νε ενεργοποιημένα και τα δυο? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) προτου παρω αλλα ηχεια ας ρωτησω εχω αυτα τα ηχεια https://www.e-shop.gr/creative-inspire-280-p-PER.500714 κοντα 10 χρονια?ουτε καν θυμαμαι ποσο ακριβως, για να ακουω ηχο καθαρο σε ενταση 12, εχω τσεκαρισμενα στα εφφε ηχου την ισοσταθμιση ηχηροτητας και στον ισοσταθμιστη το εχω στα ισχυρα μιλω για το πανελ της διαχείρισης ηχου της realtek. αν εχω την ενταση στο 12 την ιδια ενταση εχω και στα δυο παιχνιδια που εχω στο pc lol kai warships. κοιτωντας πολλα video με θεματα ηχου εβλεπα οτι για να εχεις τον καλυτερο ηχο πρεπει τα εφε να ειναι απενεργοποιημένα here is the thing αν τα απενεργοποιησω η ενταση χαμηλωνει και ο ηχος ειναι κακος σαν να χανετε η καθαροτητα του ηχου,επισης κατι αλλο περιεργο αν με τα εφφε απενεργοποιημενα εχω την ενταση στο 20 και παω και παιξω τα δυο παιχνιδια που ανεφερα ,δεν εχω αλλα, ο ηχος ακουγετε επισης χαλια και η ενταση λες και ειναι στο 10 η στο 5 πολυ χαμηλα υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κοιταξω προτου δωσω 50 ευρω για ηχεια και εχω παλι τα ιδια? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα