Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το ιδιο στικακι 64g μου το εχει δανισει ενας φιλος και απο 64 giga μου δείχνει χωρητικότητα 3,64g , προσπαθησα να το κανω φορματ σε ntfs και παλι σε fat 32 τίποτα .. Τι κουφό ειναι παλι αυτό ;

edit : μπηκα απο linux και to ανοιξα με gparted  και ειχε κανει 2 διαμερισματα εσβησα το 1 και τώρα οκ!

Επεξ/σία από ZELDA
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/9/2018 στις 6:53 ΜΜ, Tsamjunior είπε

Καλησπέρα στην παρέα! 

Αγόρασα πρόσφατα ένα stickακι Kingston Data Traveller SE9 G2 64gb (https://www.skroutz.gr/s/6128116/Kingston-DataTraveler-SE9-G2-64GB.html). Εφόσον το αγόρασα αποκλειστικά για να μεταφέρω ταινίες και να τις βλέπω στην TV, με το που το πήρα το διαμόρφωσα σε NTFS για να δέχεται αρχεία μεγαλύτερα των 4gb. Μετά το φορμάτ λοιπόν, δούλευε μια χαρά, και περνάω μέσα 2 ταινίες. Το συνδέω στην τηλεόραση και δεν το διαβάζει. Το ξαναβάζω στον υπολογιστή για να δω τι έχει γίνει και βλέπω ότι παρόλο που ακούγεται ο ήχος των Windows όταν συνδέεις, το στικάκι δεν εμφανίζεται στον Υπολογιστή μου. Το ίδιο κάνει και σε άλλους 2 υπολογιστές. Ανοίγω device manager, όλα κομπλέ το έχει κανονικά, ούτε τριγωνάκια ούτε τίποτα. Ανοίγω το Disk Management, και μου το εμφανίζει σαν Removable αλλά μου γράφει No Media. Που σημαίνει ούτε χωρητικότητα αναγνωρίζει, ούτε unallocated space, free κτλ κτλ ούτε τίποτα.

Μέχρι στιγμής δοκίμασα να του αλλάξω γράμμα, απο F το έκανα assign σε J, τίποτα. Ενημέρωση οδηγών, τίποτα. Ενημέρωση των Windows, τίποτα. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, πάλι τίποτα. Νομίζω έχω δοκιμάσει τα πάντα! Ό,τι βρήκα το δοκίμασα 2 και 3 φορές και δεν βγάζω άκρη ακόμα. 

Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι παίζει να φταίει και το τι μπορώ να κάνω; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια, παρακαλώ δώστε γνώμες!

Edit: Δοκίμασα να το κάνω clean απο command prompt, αλλά πάλι μου έγραφε error There is no media in the device.

Το ίδιο θέμα και εγώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...