Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει για το πρακτικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης των ΙΕΚ με ειδικότητα "τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας" που διεξήχθησαν πέρυσι 2017. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη αυτές τις βλακώδεις εξετάσεις δε θα έπρεπε να τις δίνει κανείς απόφοιτος ΙΕΚ, τέτοιου είδους εξετάσεις θα έπρεπε να διεκπεραιώνονται κατά τη διάρκεια φοίτησης του σπουδαστή στα εν λόγω ιδρύματα, ίσως είναι το μοναδικό πράγμα που συμφωνώ με τα παιδάκια της ΚΝΕ.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nipoa είπε

ξερεις υπαρχουν και ιδιωτικα ΙΕΚ. καλα το κανουν

Ναι, ούτως η άλλως αν σέβεσαι τον πρωκτό σου δεν κάνει να τον σκουπίσεις με το απλο ΒΕΚ που προσφέρουν τα ΙΕΚ.

Ευτυχώς που υπάρχει και η πιστοποίηση και υπάρχει ο διαχωρισμός από την πλέμπα (ως ένα βαθμό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω τι λέτε αλλα οταν έδωσα (το 2015 για πολλοστή φορα) οι ερωτήσεις ηταν απο το 1995 με 1999

Και οταν ειδα τα αποτελέσματα οτι πέρασα, βροντοφώναξα.... ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΟΥΝΤΟΟΥΣ 95 !!! :P

@Vasivouzoukos  Να τονίσω μονο μια λεπτομέρεια αν μου επιτρέπεις, στα ιεκ δημοσίου δεν παίρνεις σημειώσεις(εκτος και αν θελει να ασχοληθεί ο καθηγητής), οτι καταφέρεις και κρατήσεις μόνος σου, συν οτι σε πολλές ειδικότητες δεν υπάρχουν έτοιμες απαντήσεις για την πιστοποίηση. Στα ιδιωτικά και σημειώσεις εχει, και καλους βαθμούς εχει, και απαντήσεις πιστοποίησης εχει, και απο απουσίες(αν πχ δουλεύεις) δεν εχεις πρόβλημα.

Πάντως βλέπω οτι παει να γινει μια προσπάθεια ένταξης των ιεκ σε χώρους του πανεπιστημίου, και αυτο ειναι πολύ καλό. Ισως οι επόμενοι να έχουν καλύτερη τύχη.

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι εχουν πιστοποίηση, αυτο δυστυχώς ειναι κανόνας.

Το δίπλωμα ειναι αυτο που μετραει σε αυτες τις περιπτώσεις και οχι το Βεκ. Το Βεκ ειναι ενα χαρτί "παρακολούθησης των μαθημάτων" στην ουσία.

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...