Προς το περιεχόμενο

small talk

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Δεν παίρνω σχεδόν ποτέ ταξί αλλά πρόσφατα πήρα προς αεροδρόμιο όταν πήγαινα για δουλειά στην Τουρκία. Ο ταξιτζής, γύρω στα 30-32 μετά από λίγο και ενώ φαινόταν νορμάλ άρχισε να λέει ότι στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν πολλοί κρυπτοχριστιανοί και μόνο αυτοί ξέρουν την είσοδο για το μαρμαρωμένο βασιλιά και ότι οι Τούρκοι ψάχνουν χρόνια αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον βρουν και ότι το έχει ψάξει αυτός και έχει διαβάσει βιβλία κλπ. Νόμιζα ότι τέτοιοι ταξιτζήδες ήταν λίγοι και μεγάλοι σε ηλικία και το όλο σκηνικό ήταν πιο πολύ ένα circlejerk για συμπεριφορές που υπήρχαν παλιότερα. Guess I was wrong...

Comedics010.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Thulogur said:

Ξεκίνα συζήτηση για πολιτικά, θα σταματήσουν τα πολλα-πολλα απο μονοι τους.

μαλλον εχεις να μπεις καιρο σε ταξι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σήμερα πάω κομμωτήριο....ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΣΜΟΛ ΤΟΚ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ!

[όχι ντάξει, τόσα χρόνια η κυρα Μαρία μ'έχει καταλάβει ότι προτιμώ να χαζεύω γάτες στο κινητό παρα να μιλάω μαζί της για τα κουτσομπολιά της ελληνικής showbiz]
Με ταρίφες πάντως έχω κάνει άπειρες σουρεάλ συζητήσεις, στον καθένα λέω και άλλα πράγματα [σπανιότατα αλήθειες], αλλά προσπαθώ να πηγαίνω με τα νερά τους για να φτάσω σίγουρα στον προορισμό μου. Πχ μια φορά που μπήκα σε κατακόκκινο ταρίφα προτίμησα να συμφωνήσω μαζί του ότι το φεστιβάλ της ΚΝΕ τα σπάει παρά να του αναλύσω τις τελείως διαφορετικές πεποιθήσεις μου και να βρεθώ δεμένη έξω απ'το σπίτι του λαού στον Περισσό.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, *nenya* είπε

. Πχ μια φορά που μπήκα σε κατακόκκινο ταρίφα προτίμησα να συμφωνήσω μαζί του ότι το φεστιβάλ της ΚΝΕ τα σπάει παρά να του αναλύσω τις τελείως διαφορετικές πεποιθήσεις μου και να βρεθώ δεμένη έξω απ'το σπίτι του λαού στον Περισσό.

εγώ είχα πετύχει ταξιτζή αντίθετου άκρου που μου έλεγε, έχεις αρχαιοελληνική φυσιογνωμία και από πού είσαι.. τρέλα :lol: 

ναι φίλε μέσα από τον παρθενώνα είμαι 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
56 minutes ago, redykt said:

μαλλον εχεις να μπεις καιρο σε ταξι.

Ίσως να φταίει αυτο, ισως να φταίει και ο τρόπος μου, τι να σου πω.... το θεμα ειναι οτι σταματανε

• Like 1
Δημοσ.

Το  small talk με ταξιτζή μπορεί να αρχίσει με τον καιρό ή την κίνηση και να φτάσει σε γεωπολιτική ανάλυση,ιστορίες από τον στρατό,θεωρίες συνωμοσίας μέχρι και εξομολόγηση κτλ.

Μία φορά βρέθηκα με τα πόδια και επειδή έβρεχε είπα να πάρω ταξί.Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πάνω κάτω η εξής:

-Δεν βράχηκες.
-Όχι,ευτυχώς.
-Με τέτοιο σκατόκαιρο δες κίνηση που έχει και  από τι είπε ο καιρός θα χαλάσει και άλλο.
-Κάτι άκουσα.
-Εμ και όχι τίποτα άλλο τραβιούνται και αρρώστιες και θα τρέχει ο κόσμος.Και εγώ εδώ με κόσμο να μπαίνει,να βγαίνει είμαι εκτεθειμένος σε όλα αλλά ευτυχώς είμαι απόρθητος(!).
-Δηλαδή?
-Βύζαξες?
-Ορίστε?
-Όταν ήσουν μικρός ήπιες μητρικό γάλα.
-Ξέρω γω,ναι.
-Α μπράβο,όλοι εμείς που βυζάξαμε δεν είχαμε και έχουμε κανένα πρόβλημα.Ποτέ δεν θυμάμαι να είχαμε έμπολα,γρίπες και τέτοια προβλήματα.Τα τελευταία χρόνια μόνο που οι μητέρες έχουν γίνει ακατάδεκτες αρωσταίνει έτσι εύκολα ο κόσμος και το ρίχνει στα κωλοεμβόλια.

Η συζήτηση-μονόλογος συνεχίστηκε με τα αίτια της κλιματικής αλλαγής,για την γενιά μου που δεν πηδάει και για τα Ελληνικά εδάφη στην Συρία που φυτρώνουν ακόμα Ελληνικές ελιές.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Το  small talk με ταξιτζή μπορεί να αρχίσει με τον καιρό ή την κίνηση και να φτάσει σε γεωπολιτική ανάλυση,ιστορίες από τον στρατό,θεωρίες συνωμοσίας μέχρι και εξομολόγηση κτλ.

Μία φορά βρέθηκα με τα πόδια και επειδή έβρεχε είπα να πάρω ταξί.Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πάνω κάτω η εξής:

-Δεν βράχηκες.
-Όχι,ευτυχώς.
-Με τέτοιο σκατόκαιρο δες κίνηση που έχει και  από τι είπε ο καιρός θα χαλάσει και άλλο.
-Κάτι άκουσα.
-Εμ και όχι τίποτα άλλο τραβιούνται και αρρώστιες και θα τρέχει ο κόσμος.Και εγώ εδώ με κόσμο να μπαίνει,να βγαίνει είμαι εκτεθειμένος σε όλα αλλά ευτυχώς είμαι απόρθητος(!).
-Δηλαδή?
-Βύζαξες?
-Ορίστε?
-Όταν ήσουν μικρός ήπιες μητρικό γάλα.
-Ξέρω γω,ναι.
-Α μπράβο,όλοι εμείς που βυζάξαμε δεν είχαμε και έχουμε κανένα πρόβλημα.Ποτέ δεν θυμάμαι να είχαμε έμπολα,γρίπες και τέτοια προβλήματα.Τα τελευταία χρόνια μόνο που οι μητέρες έχουν γίνει ακατάδεκτες αρωσταίνει έτσι εύκολα ο κόσμος και το ρίχνει στα κωλοεμβόλια.

Η συζήτηση-μονόλογος συνεχίστηκε με τα αίτια της κλιματικής αλλαγής,για την γενιά μου που δεν πηδάει και για τα Ελληνικά εδάφη στην Συρία που φυτρώνουν ακόμα Ελληνικές ελιές.

Μεγάλο σχολείο το ταξί...😃

• Like 1
Δημοσ.

Να φοράς ακουστικά (και ας μην ακούς μουσικη) ή να είσαι κολλημένος στο κινητό βοηθάει εν μέρει στην αποφυγή smalltalk σε περίεργους χώρους

Οσο για τους ταρίφες, κουρείς κλπ. η μόνη λύση είναι μούγκα (στον κουρέα κλείνω και τα μάτια και άντε γεια, αυτισμός FTW)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω στο σχολειο οταν επερνα ταξι παντα με ρωτουσαν σε ποιο σχολειο παω και οταν ελεγα "Στο Πειραματικο" εκπλησσονταν και αρχιζαν μια συζητηση ποταμι για το οτι ηθελαν να βαλουν το γιο τους στο σχολειο μου αλλα δεν διαβαζε και μπλα μπλα. Καθε φορα η ιδια ιστορια😑. Στο κομμωτηριο παντως μιλαω παντα με την κομμωτρια γιατι ειναι γνωστη μου και την συμπαθω😁.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Κινητό και ακουστικά. Δεν χρειάζεται καν να ακούς μουσική/μιλάς, σχεδόν όλοι υποθέτουν ότι κάνεις ένα από τα δυο. Δεν σου πιάνει κανένας την κουβέντα και ξεμπερδεύεις. 

Δημοσ.

Αρχικά απόρησα που υπήρχε θέμα για την Smalltalk στο Μπλα Μπλα, αλλά μπήκα να δω τι θα παίζει. Τελικά, δεν ήταν για την Smalltalk. Κρίμα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...