Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Link για τέτοιες συσκευές στο εμπόριο? Άμα έχουν όντως καλό αποτέλεσμα με ενδιαφέρει

Επειδή ειλικρινα βαριέμαι να βρω τις συσκευές (οι περισσοτερες ειναι μεγαλες και ακριβές) σου βάζουν κάποια απο τα ανταλλακτικά με υλικο προσέλκυσης οποτε ψάξε για συσκευες που χρησιμοποιόυν αυτο το χημικο (ισως και σε αλλη συσκευασια)

Για οκτενολη

https://www.amazon.com/Flowtron-MA-1000-6-Mosquito-Attractant-Cartridges/dp/B000063XHT

https://www.amazon.com/Mosquito-Magnet-LUREX3N-Lurex3-Attractant/dp/B00281G1SY

Για CO2 εχουν αμπουλες ή μπουκάλες ή πατεντιάρικα μπορεις να εχεις μια λάμπα λαδιου/οινοπνευματος που να παραγει φλογα (καυση που παραγει και co2). Κάποιες συσκευές εξωτερικου χώρου εχουν μπουκάλες αεριου (οπως αυτες που μαγειρευουμε 

Οι μυγοπαγίδες αυτοκολλητης ταινιας ειναι αυτοκολλητη ταινια εμποτισμένη με ελκυστικη χημικη ουσια για τις μυγες (οπως η οκτανολη ειναι για τα κουνουπια). Ειναι απλή και φοβερα αποτελεσματικη λύση, αλλά λόγω οκτανολης-co2 δεν μπορει να γινει κατι αντιστοιχο για τα κουνουπια. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να έχω ένα απλό κεράκι που να παράγει CO2 κ ακριβώς δίπλα του μια συσκευή που ρουφάει έντομα; Θα δουλέψει λες;

Δημοσ.

Φαντάσου την όλη φάση σαν την ποντικοπαγίδα, οπου το τυρί ειναι το κερί (*) και η φακα η ρουφήχτρα. 

Αν το τυρί ειναι μακρια απο τη φάκα, σκ@τ@ ποντικια θα πιασει. 

(*)Το κερί και γενικά η πηγή co2 πρεπει να ειναι αρκετά "παραγωγικό" για να τραβήξει εκει το κουνουπι αντι να ερθει σε εσένα. Αν εσυ παράγεις (εικονικά νουμερα) 300ml/h co2 και το κερί 2ml/h μάντεψε που θα πάνε τα κουνουπια. 

Στην ερευνα που ειχα κάνει τοτε ειχα καταλήξει οτι θελει συνδυασμους διαφορων μεθοδων για βελτιστοποιηση του αποτελεσματος και ποτε μα ποτε δεν εχεις 100% επιτυχία σε βεγκερες κουνουπιών. Σκεφτόμουν να παραγγείλω υγρα και ταινιες και να κάνω πατεντες αλλα δεν ειχα χρονο και τώρα περασε το καλοκαιρι. Του χρόνου. Και φέτος με καραβολεψε ο ανεμιστηρας που τον εχω να με φυσα συνεχεια ειδικά οταν κοιμάμαι και με τσιμπουσαν μονο οταν τον ξεχναγα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

(*)Το κερί και γενικά η πηγή co2 πρεπει να ειναι αρκετά "παραγωγικό" για να τραβήξει εκει το κουνουπι αντι να ερθει σε εσένα. 

Το concept δεν θα ήταν έτσι όμως... θα έβαζα σε λειτουργία το μηχανάκι όταν εγώ δεν θα ήμουν εκεί. Άρα σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει κάτι "άλλο" εκεί, ώστε να αποσυντονίζεται!

Δημοσ.

Και θα αφήσεις κεράκι αναμμενο και θα φύγεις;

Καλυτερα να σε τσιμπάνε κουνουπια ζωντανα παρα να γινουν φλαμπε μαζι με το σπιτι σου!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, zoranb είπε

Το concept δεν θα ήταν έτσι όμως... θα έβαζα σε λειτουργία το μηχανάκι όταν εγώ δεν θα ήμουν εκεί. Άρα σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει κάτι "άλλο" εκεί, ώστε να αποσυντονίζεται!

Zoran....ολο το thread ειναι σαν να το ξερασε ενα τρολλ....😄😏😏

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Θα ακουστει παραξενο αλλα αν αλειψεις λιγο το σωμα σου με Vix δεν σε πλησιαζει τιποτα (δοκιμασμενο).

Λες γι αυτό να μην εχω βγάλει γκομενα εδώ και έναν χρόνο ;

Θα το κόψω το vix

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Λες γι αυτό να μην εχω βγάλει γκομενα εδώ και έναν χρόνο ;

Θα το κόψω το vix

Άσε καλύτερα να σου πίνουν το αίμα τα κουνούπια καλύτερα θα είσαι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε

Zoran....ολο το thread ειναι σαν να το ξερασε ενα τρολλ....😄😏😏

Πάνω σου! Άει στα διάλα! 😆

(μην κατακρίνεις το διαφορετικό κ ότι δε μπορείς να καταλάβεις!)

Δημοσ.

Εγώ απλά σίτες  κλειστές στα παράθυρα και μόλις νυχτώσει υγρό κουνουπιών και δεν με έχουν ενοχλήσει.

Μόνο αν ξεχάσω κάποιο βράδυ να το βάλω στη πρίζα θα με ενοχλήσουν.Απλά να έχετε και κάποιο παράθυρο ανοιχτό.Αυτά με τις υπεριώδεις μόνο για πεταλουδίτσες της νύχτα είναι όπως είπε και κάποιος συμφουρμίτης παραπάνω.Τα κουνούπια μάλλον δεν πάνε σε αυτά.Είχα ένα μεγάλο παλαιότερα αλλά  δεν έκανε τίποτε με τα κουνούπια.

Μόνο στα διαφημιστικά για να πουλήσουν τα πιάνουν.Μάλλον τα έχουν εκπαιδευμένα .:lol: 

Δημοσ.

Αυτά που εχουν μπλε-μωβ λάμπες ρε zoranb.

Στα υποψη οτι πολλές τετοιες φθηνες συσκευες δεν εχουν λάμπες υπεριώδους φωτός αλλά led μπλε χρώματος που δεν εχουν την ίδια αποτελεσματικότητα προσέλκυσης (πεταλούδων) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, isay said:

Αυτά που εχουν μπλε-μωβ λάμπες ρε zoranb.

Στα υποψη οτι πολλές τετοιες φθηνες συσκευες δεν εχουν λάμπες υπεριώδους φωτός αλλά led μπλε χρώματος που δεν εχουν την ίδια αποτελεσματικότητα προσέλκυσης (πεταλούδων) 

Εχω 2 τετοια, δεν εχει μεινει πεταλουδα ορθια λεμε.

Απο την αλλη τα κουνουπια στηνουν παρτυ γυρω απο τη λαμπα καθε βραδυ, κανενα ομως δεν παει πανω της, οποτε τα αποτελεσματα της χαρακτηριζονται επιεικως αρνητικα.

Αν εχει καποιος συγκεκριμενο μοντελο απο το οποιο καθαριζει καθε πρωι συννεφο τηγανισμενων κουνουπιων ας πασαρει link . Μιλαμε παντα για τα τιγρης που αρχιζω να πιστευω οσο περναει ο καιρος οτι ειναι κατι περισσοτερο απο βιονικα.

Δεν μασανε απο σιντρονελλες, autax, δεν μασανε απο ρουχα, πανε και τσιμπανε απο πανω, δεν μασανε απο ταμπλετες, δεν μασανε αν κινεισαι-βεντουζωνουν εν κινησει και δεν κουνανε απο πανω παρα μονο αν απειληθουν πραγματικα, δεν μασανε απο λαμπες-τις πλησιαζουν οσο χρειαζεται για να μπουν στο χωρο σου αλλα οχι και για να καουν, δεν χορταινουν αιμα οσο κι αν πιουν θα συνεχισουν να σε τσιμπανε ολο το βραδυ κλπ

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει πεί κανείς τίποτα για αυτά τα μηχανάκια που έχουν λάμπα, προσελκύουν με αυτήν τα κουνούπια και ένα ανεμιστηράκι που έχουν μέσα, τα ρουφάει κ τα θανατώνει! Έχει κανείς τέτοιο κ δεν είναι ευχαριστημένος;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν έχει πεί κανείς τίποτα για αυτά τα μηχανάκια που έχουν λάμπα, προσελκύουν με αυτήν τα κουνούπια και ένα ανεμιστηράκι που έχουν μέσα, τα ρουφάει κ τα θανατώνει! Έχει κανείς τέτοιο κ δεν είναι ευχαριστημένος;

zoran δεν διαβαζεις τι γραφουμς και με στεναχωρείς (το λιγοτερο).

Η λάμπα δεν τραβά κουνουπια αλλα πεταλουδες, τις ρουφα το ανεμιστηράκι και πεθαίνουν απο αφυδατωση. Η λάμπα δεν τραβά κουνουρια, οποτε για να πιάσεις κουνουπι, θα πρεπει να περνάει τυχαία απο εκει και να το ρουφήξει ο ανεμιστήρας. Εν ολιγης αν θες να πιάσεις πεταλουδίτσες, ναι σου κάνει. 

Ψάξε reviews στο youtube (οχι πληρωμένες) και κοιτά τα αποτελέσματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...