YourTrueLegend Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, vasiliasGR said: Αμα μπηκαν δηλαδη 20 χιλιαδες ατομα σημερα στην ΔΕΘ με τσαντα τους ψαχνανε εναν εναν. αυτο μου φαινεται περιεργο. Γιατι απ οσο θυμαμαι δεν εχει μηχανημα αεροδρομιου να σε σκαναρει 😂 Εγραψα: Πιτσιρικας με τσαντα που παει να μπει στη ΔΕΘ χτυπαει στο ματι. Αν μετα απο 3 ποστ συνεχιζεις να δυσκολευεσαι να αντιληφθεις τους λογους, διαβασε προσεκτικα το ποστ του paredwse και μετα κανε μια δοκιμη. Απλα μην ξεχασεις κι εσυ κανα σουγια μεσα...
vasiliasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Εγραψα: Πιτσιρικας με τσαντα που παει να μπει στη ΔΕΘ χτυπαει στο ματι. Αν μετα απο 3 ποστ συνεχιζεις να δυσκολευεσαι να αντιληφθεις τους λογους, διαβασε προσεκτικα το ποστ του paredwse και μετα κανε μια δοκιμη. Απλα μην ξεχασεις κι εσυ κανα σουγια μεσα... εγω δεν χρειαζομαι σουγια. εχω εξασκησει το βλεμα τιγρης του μακη απο το ευτιχισμενοι μαζι
Vasivouzoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Solis είπε καλησπερα. εχω εναν φιλο ο οποιος πηγε να μπει στην ΔΕΘ και ειχε ξεχασει εναν σουγια στην τσαντα του και τον επιασαν μπατσοι. δεν εγινε μεγαλο σκηνικο απλα τον εχουν στο τμημα. εχει σχηματιστει δικογραφια. μπορει καποιος να μου πει ποσα περιπου μπορει να ειναι τα εξοδα δικαστηριου; ευχαριστω ... Σκούρα τα πράγματα, θα σπάσει πολλή πέτρα στο Αλκατράζ μέχρι να αποφυλακισθεί. Αλλά πες του να μην στενοχωριέται όμως! Έκανε το καθήκον του και πήγε να διαμαρτυρηθεί που μας ξεπουλάνε τη χώρα μας, την ταυτότητα μας και το μέλλον των παιδιών μας! Είμαστε όλοι δίπλα του πες του και να μην στενοχωριέται. Μετά από μια δεκαετία που θα αποφυλακισθεί εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε και θα τον υποδεχθούμε στην ''έξω ζωή'' σαν ήρωα.
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Θα τον στειλουν αμερικη ισοβια για να εκβιασουν ανταλλαγη με κουφοντινο, μετα. Τι τους ειπε οτι τον ηθελε τον σουγια?...σιγουρα τον ρωτησαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα μηπως ο φιλος σοθ εχει καμια σχεση με τον γιωργο41γιωργο τα λεμε στο διπλα θρεντ και αναρωτηθηκα μηπως αντι για την ΔΕΘ πηγε για καμιά μπούκα 😋
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Θα τον στειλουν αμερικη ισοβια για να εκβιασουν ανταλλαγη με κουφοντινο, μετα. Τι τους ειπε οτι τον ηθελε τον σουγια?...σιγουρα τον ρωτησαν. Μηπως ειχε παρει τιποτα μηλα μαζι του για κολατσιο;
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, talibanakos είπε Μηπως ειχε παρει τιποτα μηλα μαζι του για κολατσιο; Πλακα πλακα σε τυχαιο ελεγχο μου βρηκαν μαχαιρι στο εκδρομικο σακιδιο και ισχυριστηκα αυτο και μαζεμα χορτων...με αφησαν σε 10 λεπτα μετα απο διασταυρωση στοιχειων με πισι περιπολικου.
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Πλακα πλακα σε τυχαιο ελεγχο μου βρηκαν μαχαιρι στο εκδρομικο σακιδιο και ισχυριστηκα αυτο και μαζεμα χορτων...με αφησαν σε 10 λεπτα μετα απο διασταυρωση στοιχειων με πισι περιπολικου. Εγω εχω μιση παλια στεκα μπιλιαρδου στο αυτοκινητο,γιατι ποτε δεν ξερεις.. Ειμαι παιχτης μπιλιαρδου,οποτε αν το ψαξουν παραπερα θα τους δειξω φωτος απο τουρνουα κτλ και θα με αφησουν Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Εγω εχω μιση παλια στεκα μπιλιαρδου στο αυτοκινητο,γιατι ποτε δεν ξερεις.. Ειμαι παιχτης μπιλιαρδου,οποτε αν το ψαξουν παραπερα θα τους δειξω φωτος απο τουρνουα κτλ και θα με αφησουν Δηλαδή άμα είσαι νιτζα μπορείς να κουβαλάς άνετα κανένα Κατανα μαζί σου? 😜
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε Δηλαδή άμα είσαι νιτζα μπορείς να κουβαλάς άνετα κανένα Κατανα μαζί σου? 😜 Ευκολα,λες οτι πας σε τουρνουα,η εστω οτι πας να κοψεις ξυλα ! Τωρα που το σκεφτομαι τη στεκα την εχω βγαλει απο το αμαξι,εχω ομως ενα παλιο κουρτινοξυλο πισω. Τι μπορω να πω για αυτο; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos 1
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, talibanakos said: Εγω εχω μιση παλια στεκα μπιλιαρδου στο αυτοκινητο,γιατι ποτε δεν ξερεις.. Ειμαι παιχτης μπιλιαρδου,οποτε αν το ψαξουν παραπερα θα τους δειξω φωτος απο τουρνουα κτλ και θα με αφησουν Κοιτα τι δεν εχουν σκεφτει οσοι οπλοφορουν. Να πανε σε ενα σκοπευτηριο να βγαλουν selfies.
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, talibanakos είπε Εγω εχω μιση παλια στεκα μπιλιαρδου στο αυτοκινητο,γιατι ποτε δεν ξερεις.. Ειμαι παιχτης μπιλιαρδου,οποτε αν το ψαξουν παραπερα θα τους δειξω φωτος απο τουρνουα κτλ και θα με αφησουν Στον ιδιο ελεγχο μου βρηκαν και ορειβατικο μπαστουνι αυτο με το καρφι/μυτη απο κατω και το οργανο το χαρακτηρισε εν δυναμει φονικο οργανο καθως και τσεκουρι στο αμαξι αλλα ολο το στυλ ηταν εκδρομικο με παρεα φορμες σακιδια μποτακια τζηπακια και τη γλυτωσαμε. Θα μπορουσαμε να μπλεξουμε αν πεφταμε σεκανενα ψειρα.. 5 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ευκολα,λες οτι πας σε τουρνουα,η εστω οτι πας να κοψεις ξυλα ! Τωρα που το σκεφτομαι τη στεκα την εχω βγαλει απο το αμαξι,εχω ομως ενα παλιο κουρτινοξυλο πισω. Τι μπορω να πω για αυτο; Πες οτι εισαι μοδιστρα και ραβεις κουρτινες...το μοδιστρα ομως πρεπει να το αποδειξεις
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ευκολα,λες οτι πας σε τουρνουα,η εστω οτι πας να κοψεις ξυλα ! Τωρα που το σκεφτομαι τη στεκα την εχω βγαλει απο το αμαξι,εχω ομως ενα παλιο κουρτινοξυλο πισω. Τι μπορω να πω για αυτο; ότι για να την εκδικηθείς πετάς ενθύμια και δώρα κι αυτή όπως και εσύ θρύψαλα και σκουπίδια τώρα τις ζωγραφιές τις σκίζεις τα πόστερ που αγαπούσε και βάφεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, talibanakos είπε Εγω εχω μιση παλια στεκα μπιλιαρδου στο αυτοκινητο,γιατι ποτε δεν ξερεις.. Ειμαι παιχτης μπιλιαρδου,οποτε αν το ψαξουν παραπερα θα τους δειξω φωτος απο τουρνουα κτλ και θα με αφησουν Εγω εχω ένα μεγάλο maglite φακό. Ένα pepper spray για τις αρκούδες όταν πηγαίνω βόλτα στο δάσος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα