TopicStrarter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε ότι για να την εκδικηθείς πετάς ενθύμια και δώρα κι αυτή όπως και εσύ θρύψαλα και σκουπίδια τώρα τις ζωγραφιές τις σκίζεις τα πόστερ που αγαπούσε και βάφεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε και ανάβει ο μπάτσος αναπτήρα και κουνώντας του τραγουδάει Για να αντέξω (πετάγεται δεύτερη φωνή ο @talibanakos Για να αντέξω!!) τις ατέλειωτες πληγές! Αφού δεν βγήκες απο μέσα μου ποτέΣ ! κτλ Συναδελφική αλληλεγγύη και τον αφήνει με ένα "να πεθάνουν οι γυναίκες!!" ------------------------------------------------------- Όσο αφορά το κόστος μάλλον τιποτα εκτός αν έχει φορτωμένο ποινικό μητρώο ή θέλει να προσπαθήσει τα πάντα για να αθωωθεί οπότε βάζει κάποιον καλό δικηγόρο 500 ευρώ+ δηλαδή.... Αλλιώς απλά δηλώνει πως κατανοεί το λάθος του ήταν απερισκεψία τού μπλαμπλαμπλα και το πολύ πολύ να φάει κάποιο λιγο καιρό με αναστολή και να βγεί τζαμπέ η όλη υπόθεση. αλλά θα αθωωθεί λογικά αν ειναι έτσι όπως τα γράφεις και δεν έπαιξε και τίποτα άλλο και γενικά έχει λευκό μητρώο. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από TopicStrarter
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε και ανάβει ο μπάτσος αναπτήρα και κουνώντας του τραγουδάει Για να αντέξω (πετάγεται δεύτερη φωνή ο @talibanakos Για να αντέξω!!) τις ατέλειωτες πληγές! Αφού δεν βγήκες απο μέσα μου ποτέΣ ! κτλ Συναδελφική αλληλεγγύη και τον αφήνει με ένα "να πεθάνουν οι γυναίκες!!" Και αγκαλιαζομαστε,και 400 ευρω που ελεγε ενα ανεκδοτο.
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ευκολα,λες οτι πας σε τουρνουα,η εστω οτι πας να κοψεις ξυλα ! Τωρα που το σκεφτομαι τη στεκα την εχω βγαλει απο το αμαξι,εχω ομως ενα παλιο κουρτινοξυλο πισω. Τι μπορω να πω για αυτο; Πες ότι το προορίζεις για να μπει στον χχχχχ του πρώτου Τσοσμπα που θα δεις μπροστά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα