ThanosR92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Δεν ξέρω πόσοι έχετε τα Yellows από την τράπεζα Πειραιώς αλλά από την 1 Σεπτέμβρη έκανα μεγάλη μειώση σε αυτούς που έχουν χρεωστικές κάρτες. Για παράδειγμα: - Σε συνεργάτες τύπου Shell από εκεί που είχες 10 yellows στο 1€ τώρα θα έχεις 5 Yellows. - Σε λοιπες αγορές εκεί που είχες 1 yellow ανά 2€ τώρα ΔΕΝ θα έχει ΤΊΠΟΤΑ αν δεν φτάσεις τα 10€. Πριν θα ειχες 5 Yellows στα 10€. Πως σας φαίνεται αυτή η τραγική αλλαγή; 1
opcorsa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 καιρος να λιγοστεψετε την χρηση καρτων με ποντους και μ@λ@κιες, αλλωστε για να σας βαλουν στο τρυπακι να ξοδευετε ειναι 3 2
ThanosR92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, opcorsa είπε καιρος να λιγοστεψετε την χρηση καρτων με ποντους και μ@λ@κιες, αλλωστε για να σας βαλουν στο τρυπακι να ξοδευετε ειναι Καμια σχέση. Όποιος είναι πρόβατο τσιμπάει. Όμως όταν κάποιος την έχει για καθημερινή χρήση κερδίζει από εκεί που δεν θα κέρδιζε. Π.χ όταν βάζω βενζίνη κερδίζω που είναι το κακό από εκεί που δεν κέρδιζα τίποτα? Πάω να βάλω βενζίνη χωρίς λόγο για να πάρω πόντους? Και επίσης γιατί να ελαττώσει η χρήση κάρτας? Κάρτα ακόμα και για τυρόπιτα... Αλλά ναι πονάει κάποιους... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από ThanosR92 5 1
opcorsa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καμια σχέση. Όποιος είναι πρόβατο τσιμπάει. Όμως όταν κάποιος την έχει για καθημερινή χρήση κερδίζει από εκεί που δεν θα κέρδιζε. Π.χ όταν βάζω βενζίνη κερδίζω που είναι το κακό από εκεί που δεν κέρδιζα τίποτα? Πάω να βάλω βενζίνη χωρίς λόγο για να πάρω πόντους? Και επίσης γιατί να λίγο στερεί η χρήση κάρτας? Κάρτα ακόμα και για τυρόπιτα... Αλλά ναι πονάει κάποιους... εμενα δεν με ποναει παντως, απλα ξοδευει κανεις παραπανω με καρτα εστω κι αν δεν το καταλαβαινει.. κι ομως το κανεις και αυτο...ισως μια φορα τον χρονο ισως παραπανω..ισως οχι εσυ... αλλα ισχυει 1 1
fredd0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καμια σχέση. Όποιος είναι πρόβατο τσιμπάει. Όμως όταν κάποιος την έχει για καθημερινή χρήση κερδίζει από εκεί που δεν θα κέρδιζε. Π.χ όταν βάζω βενζίνη κερδίζω που είναι το κακό από εκεί που δεν κέρδιζα τίποτα? Πάω να βάλω βενζίνη χωρίς λόγο για να πάρω πόντους? Και επίσης γιατί να λίγο στερεί η χρήση κάρτας? Κάρτα ακόμα και για τυρόπιτα... Αλλά ναι πονάει κάποιους... Και για ακριβως αυτο το λογο σου δινουν μικροτερη επιβραβευση στη χρεωστικη απο οτι στη Πιστωτικη/προπληρωμενη 1
ThanosR92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε εμενα δεν με ποναει παντως, απλα ξοδευει κανεις παραπανω με καρτα εστω κι αν δεν το καταλαβαινει.. κι ομως το κανεις και αυτο...ισως μια φορα τον χρονο ισως παραπανω..ισως οχι εσυ... αλλα ισχυει Δεν είπα ότι πονάει εσενα.. Απλά ξέρεις τον Έλληνα. Κι όμως πίστεψε με κάρτα χαλάω λιγότερα από το να έχω μετρητά πάνω μου. Αλλά στο δεύτερο κομμάτι το δέχομαι. Είναι καθαρά στον άνθρωπό. Όταν πχ σου λέει να πάρει το iPhone X100 πόντους ο Κωτσοβολος ε ναι ρε φίλε είναι λάθος. 1
opcorsa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Δεν είπα ότι πονάει εσενα.. Απλά ξέρεις τον Έλληνα. Κι όμως πίστεψε με κάρτα χαλάω λιγότερα από το να έχω μετρητά πάνω μου. Αλλά στο δεύτερο κομμάτι το δέχομαι. Είναι καθαρά στον άνθρωπό. Όταν πχ σου λέει να πάρει το iPhone X100 πόντους ο Κωτσοβολος ε ναι ρε φίλε είναι λάθος. ολοι χαλανε παραπανω με πλαστικο... μπορεις να το ψαξεις στο google με απειρες ερευνες... δεν θα εβγαζαν οι τραπεζες κατι στο οποιο δεν εχουν κερδος, ενω εχουν επενδυσει για διαφημιση- r &d απειρα χρηματα.. 1
fredd0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε ολοι χαλανε παραπανω με πλαστικο... μπορεις να το ψαξεις στο google με απειρες ερευνες... δεν θα εβγαζαν οι τραπεζες κατι στο οποιο δεν εχουν κερδος, ενω εχουν επενδυσει για διαφημιση- r &d απειρα χρηματα.. δεν ειναι απολυτο αυτο που λες, με τη χρεωστικη και γενικα με ηλεκτρονικες συναλλαγες οι τραπεζες εχουν κατα βαση πολυ μικροτερο κοστος (εσυ δε πας να σηκωσεις μετρητα, το καταστημα δε παει να καταθεσει μετρητα) κοκ απο κει και περα να χαλασεις περισσοτερα με χρεωστικη δυσκολο.
opcorsa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, fredd0 είπε δεν ειναι απολυτο αυτο που λες, με τη χρεωστικη και γενικα με ηλεκτρονικες συναλλαγες οι τραπεζες εχουν κατα βαση πολυ μικροτερο κοστος (εσυ δε πας να σηκωσεις μετρητα, το καταστημα δε παει να καταθεσει μετρητα) κοκ απο κει και περα να χαλασεις περισσοτερα με χρεωστικη δυσκολο. σε σχεση με μετρητα ναι, ειναι πολυ πιθανοτερο να κενεις Impulse buys.... 1
gia_nnis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα. Δεν ξέρω πόσοι έχετε τα Yellows από την τράπεζα Πειραιώς αλλά από την 1 Σεπτέμβρη έκανα μεγάλη μειώση σε αυτούς που έχουν χρεωστικές κάρτες. Για παράδειγμα: - Σε συνεργάτες τύπου Shell από εκεί που είχες 10 yellows στο 1€ τώρα θα έχεις 5 Yellows. - Σε λοιπες αγορές εκεί που είχες 1 yellow ανά 2€ τώρα ΔΕΝ θα έχει ΤΊΠΟΤΑ αν δεν φτάσεις τα 10€. Πριν θα ειχες 5 Yellows στα 10€. Πως σας φαίνεται αυτή η τραγική αλλαγή; ΕΕΕ θες να τα κουσεις!!! 75 ωρες.mp3
ParhsG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτα που δινουν ειναι ψιχουλα και οι περισσοτεροι δεν εχουν ελεγχο στο τι ξοδευουν. Εξαλλου τα παιρνουν με αλλους τροπους πχ προμηθειες που δεν υπηρχαν ( 1 ευρω για συνναλαγμα) , χρεωση για ανανεωση χρεωστικης καρτας απο νοεμβρη αν δε κανω λαθος η πειραιως και αλλα πολλα
teot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μια από τα ίδια με το go4more της Εθνικής... μόλις έβαλαν το κόσμο στο μαντρί... αλλάξαν προς το δυσμενέστερο τους όρους. Δυστυχώς επιχειρήσεις που θέλουν να λέγονται "σύγχρονες" δουλεύουν με την λογική ιδιοκτήτη οπωροπαντοπωλείου (κοινώς μπακάλικου) παλιάς κοπής...
d4mage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, ParhsG είπε Αυτα που δινουν ειναι ψιχουλα και οι περισσοτεροι δεν εχουν ελεγχο στο τι ξοδευουν. Εξαλλου τα παιρνουν με αλλους τροπους πχ προμηθειες που δεν υπηρχαν ( 1 ευρω για συνναλαγμα) , χρεωση για ανανεωση χρεωστικης καρτας απο νοεμβρη αν δε κανω λαθος η πειραιως και αλλα πολλα Γιατί υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στον πλανήτη που να πιστεύει πως μια τράπεζα χαρίζει στον πελάτη;😄 Εάν υπάρχει κάτι, κάπου, που να κερδίζει διαρκώς... ε, αυτό είναι οι τράπεζες. Άλλα ας υποθέσουμε πως κάποιος πιστεύει πως οι πόντοι είναι εντελώς ΟΥΑΟΥ, ε από εκεί που θα σου παίρνανε και αυτό το λίγο της λεγόμενης επιστροφής YELLOWS για την ώρα το έχεις στην τσέπη σου, εμένα πάντως δεν μου κακόπεσε στην Σκιάθο όταν πήγα να βάλω 20,00€ βενζίνη στο νοικιασμένο αμάξι που έπρεπε να επιστρέψω και αντί για 20,00€ πλήρωσα 14,50€. Μηδαμινή χρέωση σε τραπεζική εξυπηρέτηση δεν υπάρχει πουθενά φίλε μου, απλά βολευόμαστε με τις φθηνότερες λύσεις που μπορούμε να έχουμε. Παράδειγμα πήγα σήμερα Πειραιώς για να μεταφέρω ένα μικρό ποσό των 150,00€ σε Bank Of Cyprus και μου λέει η υπάλληλος υπάρχει 11,00€ χρέωση (WHAAAATTT?), ρωτάω πόσο σε e-banking, μου λέει 1,00€ και ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ! Όπως επίσης ενημερώθηκα πως από τον Οκτώβριο θα χρεώνουν με 6,00€ τις χρεωστικές οπότε πήγα, ανανέωσα την Visa και έβγαλα και μια δεύτερη Master για τις ιντερνετικές αγορές, τώρα που είναι τζάμπα. Μην την ψάχνεις, όλα πάνε κατά διαόλου! Είτε, pos, είτε προμήθειες επαγγελματιών-ιδιωτών εμείς πάντα θα χάνουμε. 1 1
talibanakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 8/9/2018 στις 8:41 ΜΜ, ThanosR92 είπε Αλλά ναι πονάει κάποιους... Ποναει τις μικρες επιχειρησεις,αλλα που να παρετε χαμπαρι.. Μετα θα σας φταιει η κριση παλι που κλεινουν τα μαγαζια. Στις 8/9/2018 στις 8:52 ΜΜ, fredd0 είπε απο κει και περα να χαλασεις περισσοτερα με χρεωστικη δυσκολο. Πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα; Επειδη ολος ο πλανητης λεει το αντιθετο . 2
Lanike71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, d4mage είπε 😄 Άλλα ας υποθέσουμε πως κάποιος πιστεύει πως οι πόντοι είναι εντελώς ΟΥΑΟΥ, ε από εκεί που θα σου παίρνανε και αυτό το λίγο της λεγόμενης επιστροφής YELLOWS για την ώρα το έχεις στην τσέπη σου, εμένα πάντως δεν μου κακόπεσε στην Σκιάθο όταν πήγα να βάλω 20,00€ βενζίνη στο νοικιασμένο αμάξι που έπρεπε να επιστρέψω και αντί για 20,00€ πλήρωσα 14,50€. Πήγες στη Σκιάθο, είχες νοικιασμένο αυτοκίνητο και δε σου κακόπεσαν τα 5,50 που γλίτωσες. Καλά κατάλαβα; Για αυτό δεν το αλλάζω το Ινσόμνια. Ακόμα και συνδρομή να βάλει, θα μείνω και ας μην έχω yellows. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα