greengr21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Επίσης μειωσαν στο μισο τους ποντους σε Σκλαβενιτη, ουσιαστικα απο 2% επιστροφη εγινε 1%,πάνε και τα yellows...Μου φαίνεται μόνο eurobank χρεωστικες με την επιστροφή παντου και δεν σε νοιαζουν οι ποντοι κτλπ ότι μαζέψεις και τέλος... Έχε χάρη που πρέπει να συμπληρώσουμε εισόδημα για το αφορολόγητο 1 1
d4mage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Lanike71 είπε Πήγες στη Σκιάθο, είχες νοικιασμένο αυτοκίνητο και δε σου κακόπεσαν τα 5,50 που γλίτωσες. Καλά κατάλαβα; Για αυτό δεν το αλλάζω το Ινσόμνια. Ακόμα και συνδρομή να βάλει, θα μείνω και ας μην έχω yellows. Είσαι έξυπνος ε; Απ`όλη τη συζήτηση των yellows αυτό κατάλαβες απ`τα όσα έγραψα παραπάνω; Πήγα στη Σκιάθο, έμεινα 4 βράδια και έφαγα 1250,00€. Είχα πισίνα, νοίκιασα ένα Celerio, ήμουνα συνέχεια έξω ήπια τα ποτά μου, κρασιά μου, πλήρωσα 14,00€ το κοκτέιλ στο Rock n Roll, έφαγα στο LoLa (το μοναδικό που έκανα κράτηση) και σε διάφορες άλλες ταβέρνες-εστιατόρια, έκανα μια μικρή κρουαζιέρα στην Σκόπελο και στα Λαλάρια, ξόδεψα 50,00€ σε μαγνητάκια και άλλα χαζά δώρα της επιστροφής, πλήρωσα 3 φορές σετ ξαπλώστρα ομπρέλα από 10,00€ τη φορά (αν θυμάμαι Αγία Ελένη, Κουκουναριές, Καναπίτσα, μαλακία άλλα στα @@@ μου), πήγα σε όποια χαζή παραλία υπήρχε απ` την τρίτη μέρα ψηλοβαρέθηκα επειδή κάναμε τα ίδια πράγματα και επειδή δεν εντυπωσιάστηκα διότι είμαι από Χαλκιδικάρα και δεν έχω ανάγκη από πράσινο, πανέμορφες και πεντακάθαρες παραλίες, διασκέδαση και για να μην πολυλογώ δεν ήταν κυκλαδίτικο νησί για να πω ουάου. Κατά τ άλλα ένα όμορφο νησί με ευγενικούς ανθρώπους. Κλείνοντας επειδή το θέμα μας είναι τα yellows, ναι δεν μου κακόπεσε όταν πήγα να πληρώσω και μου είπε η υπάλληλος πως είχα yellows και με ρώτησε αν θέλω να χρησιμοποιήσω. Δεν σκέφτηκα τότε να πω όχι, για κάτι μ@@@@@ς του insomnia που κράζουν και τον αέρα που αναπνέουν. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως θα μπορούσες να τρως στη μάπα όοολες αυτές τις χρεώσεις- προμήθειες, αυτή την εκμετάλλευση των τραπεζών και να μην σου δίνουν ούτε yellow, ούτε red, ούτε τίποτα πέρα από αέρα κοπανιστό, που έτσι κι αλλιώς αέρα κοπανιστό σου δίνουν άλλα ακόμη σου δίνουν και μερικούς πόντους, που ναι, για να εξαργυρωθούν πρέπει να περάσει αιώνας. Δεν ζεις γι αυτό κάνοντας τις αγορές. Απλά κάποια στιγμή, κάπου σε ένα ταμείο θα σου πουν πως έχεις yellows. Ε μην τα παίρνεις ρε φίλε, άστα να καούν έτσι κι αλλιώς η εξαργύρωση έχει ημερομηνία λήξης. Θα έκαιγες όμως δικά σου λεφτά, ξέρω γω, λέω τώρα, μήπως!? Παράδειγμα, σήμερα κιόλας ήρθε από το μαγαζί μου μια κυρία και με πλήρωσε με prepaid, της λέω, πρώτη φορά με πληρώνουν με prepaid, και μου λέει, ναι, κέρδισα από κλήρωση 5,000€ τότε με τα cc επειδή εγώ δεν είχα βγάλει τα χρήματα όπως οι περισσότεροι! Μπράβο της απάντησα. Τυχερή, και εύχομαι τα καλύτερα. Έπρεπε δηλαδή εγώ να πω στην κυρία γιατί τα δέχτηκες καλέ; Αυτή δηλαδή τα 5,000€ δεν τα έχει πληρώσει δηλαδή και με το παραπάνω σου λέω εγώ; Οπότε μερικοί καθίστε στη μιζέρια σας και κράξτε ότι θέλετε. Έτσι κι αλλιώς μέχρι ποπ κορν και το insomnia φτάνετε, που αν έβαζε συνδρομή το μόνο που θα κάνετε είναι log out, καλά yellows ασυζήτητο, που να βρεθούν χωρίς αγορές, τώρα με oldholborn, τυρόπιτες και ποπ κορν (που σιγά μη δεχτούν τα περίπτερα) μπορεί σε 100 χρόνια από τώρα να γλυτώσει κάποιος τα ρημάδια 5,00€ της συζήτησης που κάνουμε και ο καθένας καταλαβαίνει ότι, να ναι. Κι εγώ γουστάρω το insomnia διαβάζω χρήσιμες συμβουλές κι όταν δεν είμαι στα κέφια μου σπάω πλάκα με τα όσα βλέπουν τα μάτια μου.😃 18 ώρες πριν, greengr21 είπε Επίσης μειωσαν στο μισο τους ποντους σε Σκλαβενιτη, ουσιαστικα απο 2% επιστροφη εγινε 1%,πάνε και τα yellows...Μου φαίνεται μόνο eurobank χρεωστικες με την επιστροφή παντου και δεν σε νοιαζουν οι ποντοι κτλπ ότι μαζέψεις και τέλος... Έχε χάρη που πρέπει να συμπληρώσουμε εισόδημα για το αφορολόγητο Με τις πληρωμές που δέχομαι αυτό κατάλαβα, μου λένε και οι πελάτες πως η Eurobank σου δίνει επιστροφή χρημάτων μέσα σε λογαριασμό σου και αυτό από παντού και οποιαδήποτε αγορά. Πειραιώς έδινε αρκετά yellows από το Attica, μέχρι και τον περασμένο χειμώνα δηλαδή, δεν γνωρίζω εάν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι που σε βολεύει η τράπεζα για τις δουλειές σου, όλα τα άλλα απλά για να συζητάμε. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από d4mage 1 1
talibanakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Πήγες στη Σκιάθο, είχες νοικιασμένο αυτοκίνητο και δε σου κακόπεσαν τα 5,50 που γλίτωσες. Καλά κατάλαβα; Ρε διακοποδανειο λεμε. 1 1
Lanike71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, d4mage είπε Είσαι έξυπνος ε; Απ`όλη τη συζήτηση των yellows αυτό κατάλαβες απ`τα όσα έγραψα παραπάνω; Πήγα στη Σκιάθο, έμεινα 4 βράδια και έφαγα 1250,00€. Είχα πισίνα, νοίκιασα ένα Celerio, ήμουνα συνέχεια έξω ήπια τα ποτά μου, κρασιά μου, πλήρωσα 14,00€ το κοκτέιλ στο Rock n Roll, έφαγα στο LoLa (το μοναδικό που έκανα κράτηση) και σε διάφορες άλλες ταβέρνες-εστιατόρια, έκανα μια μικρή κρουαζιέρα στην Σκόπελο και στα Λαλάρια, ξόδεψα 50,00€ σε μαγνητάκια και άλλα χαζά δώρα της επιστροφής, πλήρωσα 3 φορές σετ ξαπλώστρα ομπρέλα από 10,00€ τη φορά (αν θυμάμαι Αγία Ελένη, Κουκουναριές, Καναπίτσα, μαλακία άλλα στα @@@ μου), πήγα σε όποια χαζή παραλία υπήρχε απ` την τρίτη μέρα ψηλοβαρέθηκα επειδή κάναμε τα ίδια πράγματα και επειδή δεν εντυπωσιάστηκα διότι είμαι από Χαλκιδικάρα και δεν έχω ανάγκη από πράσινο, πανέμορφες και πεντακάθαρες παραλίες, διασκέδαση και για να μην πολυλογώ δεν ήταν κυκλαδίτικο νησί για να πω ουάου. Κατά τ άλλα ένα όμορφο νησί με ευγενικούς ανθρώπους. Κλείνοντας επειδή το θέμα μας είναι τα yellows, ναι δεν μου κακόπεσε όταν πήγα να πληρώσω και μου είπε η υπάλληλος πως είχα yellows και με ρώτησε αν θέλω να χρησιμοποιήσω. Δεν σκέφτηκα τότε να πω όχι, για κάτι μ@@@@@ς του insomnia που κράζουν και τον αέρα που αναπνέουν. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως θα μπορούσες να τρως στη μάπα όοολες αυτές τις χρεώσεις- προμήθειες, αυτή την εκμετάλλευση των τραπεζών και να μην σου δίνουν ούτε yellow, ούτε red, ούτε τίποτα πέρα από αέρα κοπανιστό, που έτσι κι αλλιώς αέρα κοπανιστό σου δίνουν άλλα ακόμη σου δίνουν και μερικούς πόντους, που ναι, για να εξαργυρωθούν πρέπει να περάσει αιώνας. Δεν ζεις γι αυτό κάνοντας της αγορές. Απλά κάποια στιγμή, κάπου σε ένα ταμείο θα σου πουν πως έχεις yellows. Ε μην τα παίρνεις ρε φίλε, άστα να καούν έτσι κι αλλιώς η εξαργύρωση έχει ημερομηνία λήξης. Θα έκαιγες όμως δικά σου λεφτά, ξέρω γω, λέω τώρα, μήπως!? Παράδειγμα, σήμερα κιόλας ήρθε από το μαγαζί μου μια κυρία και με πλήρωσε με prepaid, της λέω, πρώτη φορά με πληρώνουν με prepaid, και μου λέει, ναι, κέρδισα από κλήρωση 5,000€ τότε με τα cc επειδή εγώ δεν είχα βγάλει τα χρήματα όπως οι περισσότεροι! Μπράβο της απάντησα. Τυχερή, και εύχομαι τα καλύτερα. Έπρεπε δηλαδή εγώ να πω στην κυρία γιατί τα δέχτηκες καλέ; Αυτή δηλαδή τα 5,000€ δεν τα έχει πληρώσει δηλαδή και με το παραπάνω σου λέω εγώ; Οπότε μερικοί καθίστε στη μιζέρια σας και κράξτε ότι θέλετε. Έτσι κι αλλιώς μέχρι ποπ κορν και το insomnia φτάνετε, που αν έβαζε συνδρομή το μόνο που θα κάνετε είναι log out, καλά yellows ασυζήτητο, που να βρεθούν χωρίς αγορές, τώρα με oldholborn, τυρόπιτες και ποπ κορν (που σιγά μη δεχτούν τα περίπτερα) μπορεί σε 100 χρόνια από τώρα να γλυτώσει κάποιος τα ρημάδια 5,00€ της συζήτησης που κάνουμε και ο καθένας καταλαβαίνει ότι, να ναι. Κι εγώ γουστάρω το insomnia διαβάζω χρήσιμες συμβουλές κι όταν δεν είμαι στα κέφια μου σπάω πλάκα με τα όσα βλέπουν τα μάτια μου.😃 Με τις πληρωμές που δέχομαι αυτό κατάλαβα, μου λένε και οι πελάτες πως η Eurobank σου δίνει επιστροφή χρημάτων μέσα σε λογαριασμό σου και αυτό από παντού και οποιαδήποτε αγορά. Πειραιώς έδινε αρκετά yellows από το Attica, μέχρι και τον περασμένο χειμώνα δηλαδή, δεν γνωρίζω εάν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι που σε βολεύει η τράπεζα για τις δουλειές σου, όλα τα άλλα απλά για να συζητάμε. Αυτό είναι απάντηση ή ταξιδιωτικός οδηγός της Σκιάθου; Φτάνεις να πληρώσεις 1250 για διακοπές και σκέφτηκες "τι καλά, γλίτωσα το τάληρο με τα yellows" ; Για ξανασκέψου το να δεις... 1 1
d4mage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lanike71 είπε Αυτό είναι απάντηση ή ταξιδιωτικός οδηγός της Σκιάθου; Φτάνεις να πληρώσεις 1250 για διακοπές και σκέφτηκες "τι καλά, γλίτωσα το τάληρο με τα yellows" ; Για ξανασκέψου το να δεις... 1) Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, μάλλον ρώτησε τον εαυτό σου μια που ξεκίνησες εσύ τις αναφορές για το νησί. 2) Να ξανασκεφτώ κιόλας! Εγώ ή εσύ που το δικό σου μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει τα αυτονόητα μια συζήτησης; Θα υποθέσω πως απλά τρολάρεις και αφήνεις στην απ`έξω την ουσία του θέματος, διαφορετικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις χτυπάει κίτρινο συναγερμό (0ps, sorry μπερδεύτηκα με τα YELLOWS, κόκκινο εννοώ).
Lanike71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, d4mage είπε 1) Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, μάλλον ρώτησε τον εαυτό σου μια που ξεκίνησες εσύ τις αναφορές για το νησί. 2) Να ξανασκεφτώ κιόλας! Εγώ ή εσύ που το δικό σου μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει τα αυτονόητα μια συζήτησης; Θα υποθέσω πως απλά τρολάρεις και αφήνεις στην απ`έξω την ουσία του θέματος, διαφορετικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις χτυπάει κίτρινο συναγερμό (0ps, sorry μπερδεύτηκα με τα YELLOWS, κόκκινο εννοώ). Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να χτυπήσεις και μία Νέα Υόρκη για διακοπές. Έχεις yellows άλλωστε, μην αγχώνεσαι! 1
guardianx71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μια ερώτηση παιδιά. Τις δωροεπιταγές πχ public μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και online ή μόνο εκτυπωμένες στα καταστήματα?
ribo7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά μόλις έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα Yellows! με κάρτα Πειραιώς. Για να καταλάβω λίγο πως δουλεύει.. Τρέχει στα Mediamarkt προσφορά μέχρι 27/1 για 20% της αξίας συσκευής (για ποσό πάνω από 499€) σε πόντους Yellows. Δηλ. αν π.χ. θέλω να πάρω αυτή την τηλεόραση Samsung UE55NU7023 στα 529€, θα "κερδίσω" ως πόντους αξίας 105€. Δηλαδή πόσοι πόντοι βγαίνουν? Υπάρχει κάπου μετατροπέας? Στους όρους λέει "Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, για αγορές στα φυσικά καταστήματα και στο MediaMarkt eShop*." Το "για κάθε 1€ συναλλαγής" αναφέρεται στην αρχική αξία ή στο 20% που είναι η προσφορά?
rus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στο email ελαβα μηνυμα που λεει για yellow προσφορες, εχει μαγαζια σαν αυτό, τι θελει να πει ο ποιητης? Ότι αμα εξαργυρώσουμε 5000 yellows θα παρουμε 10ε δωροεπιταγη?
Nauths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, rus είπε Στο email ελαβα μηνυμα που λεει για yellow προσφορες, εχει μαγαζια σαν αυτό, τι θελει να πει ο ποιητης? Ότι αμα εξαργυρώσουμε 5000 yellows θα παρουμε 10ε δωροεπιταγη? Σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ξοδέψει 1000€ σε βενζίνη sm για να πάρεις 10€ έκπτωση. χαχαχαχ
rus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Για Σκλαβενιτη μιλαμε, για βενζιναδικο εχει το παρακατω. Ποια είναι η εξτρα προσφορα που λενε δεν εχω καταλαβει.
Nauths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, rus είπε Για Σκλαβενιτη μιλαμε, για βενζιναδικο εχει το παρακατω. Ποια είναι η εξτρα προσφορα που λενε δεν εχω καταλαβει. Παπαριές είναι απλά στα δείχνει σαν προσφορά για να σου γεμιζει το μάτι. Στους 10.000 πόντους που σου λέει εδώ πρέπει να έχεις ξοδέψει 2.000€ σε βενζίνη sm. Βέβαια δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσο καιρό για να τα εξαργυρώσεις.
rus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίταξε, αν εχεις μαζεψει 5000 yellows οντως εχεις εκπτωση 10ε στο Σκλαβενιτη. Δηλαδη αυτο μας λενε εδω, το γνωστο και δεδομενο? Γιατι το παρουσιαζουν σαν προσφορα. Μηπως εννοουν συν αλλα 10ε? Εν τω μεταξυ αμα κλικαρεις στο "Αποκτησε τη" σε παραπεμπει να μπεις στο "Πρόγραμμα επιραβευσης" ειτε με κωδικούς yellowday ειτε με κωδικούς winbank. Αναρωτιεμαι τι θα κανεις εκει αν μπεις. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από rus
Nauths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, rus είπε Κοίταξε, αν εχεις μαζεψει 5000 yellows οντως εχεις εκπτωση 10ε στο Σκλαβενιτη. Δηλαδη αυτο μας λενε εδω, το γνωστο και δεδομενο? Γιατι το παρουσιαζουν σαν προσφορα. Μηπως εννοουν συν αλλα 10ε? Εν τω μεταξυ αμα κλικαρεις στο "Αποκτησε τη" σε παραπεμπει να μπεις στο "Πρόγραμμα επιραβευσης" ειτε με κωδικούς yellowday ειτε με κωδικούς winbank. Αναρωτιεμαι τι θα κανεις εκει αν μπεις. Ε ναι απλά στο παρουσιάζει σαν σούπερ προσφορά.
gia_nnis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, rus είπε αν εχεις μαζεψει 5000 yellows οντως εχεις εκπτωση 10ε στο Σκλαβενιτη. Αν δηλαδη τα εξαργυρωσουμε σε αλλο super market δεν θα ειναι ιδιο το ποσο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα